Aparat de aer conditionat LG Artcool Slim Inverter V A09LL specificatii tehnice

      Unul din principalele avantaje ale aparatului de aer conditionat este faptul ca ofera confort pe timpul verii, cand temperaturile incep sa creasca atat acasa, cat si la birou, prin faptul ca raceste aerul din incapere. Aparatul fiind reglabil poti seta cea mai convenabila temperatura pentru tine.

     LG Artcool Slim Inverter V A09LL este un aparat de aer conditionat inteligent, dotat cu o multitudine de functii moderne, ce ofera, pe deasupra, o mare capacitate de schimbare a temperaturii in incapere. Din punct de vedere estetic este un aparat elegant de culoare negru antracit, ce nu poate strica aspectul incaperii, avand un display discret. Aparatul de aer conditionat LG Artcool Slim Inverter V A09LL  poate reprezenta o buna optiune, datorita tehnologiei InverterAceasta tehnologie nouă reduce consumul de energie al aparatelor de aer condiționat cu minim 40% raportat la aparatele convenționale. De asemenea, un aparat de aer conditionat cu tehnologie DC Inverter, atinge si mentine temperatura dorita intr-un timp mult mai scurt si in acelasti timp functionarea unitatii este mult mai silentioasa. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot de 39 dB la ultima treapta de ventilatie.

     Capacitatea sa de racire si de incalzire este de 9000 BTU fiind inclus in clasa de energie A++ la racire iar cea de incalzire in clasa de energie A+. Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, cu un consum maxim de 550 W la racire si un consum maxim de 700W la incalzire. Aparatul fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi cu dimensiuni mai mici de pana la 25 mp.

     La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament extraordinar SEER de 6,2 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură LG, cu emisii de CO2 mai scăzute. .

      Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,2 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4 KW. Pentru a oferi un aer mai curat si cu mai multa prospetime aparatul este dotat cu un model avansat de filtru Micro Dust care imbunatateste eficienta si performanta filtrului cu plasma ciclotron care este la randul sau un sistem de filtrare eficient. Incarcarea electrostatica de pe suprafata filtrului capteaza si retine substante microscopice daunatoare. Acţiunea sistemului său de filtrare securizat este îmbunătăţit, în plus, de proprietăţile ionilor negativi emişi. Peste 3 milioane de Ioni Plasmaster sterilizeaza atat aerul care circula prin echipamentele de climatizare dar si substantele daunatoare si mirosurile neplacute din spatiul respectiv. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald). 

     Functia Auto Clean este functia care impiedica formarea mucegaiului. Dupa oprirea aparatului de aer conditionat, ventilatorul este uscat automat.

     Functia Active Energy Control maximizeaza frecventa capacitatii motorului si a compresorului dar si controlul de racire. Acest lucru duce la o inalta eficienta in timp ce minimizeaza foarte mult consumul de energie.

     Modulul Sleep/Night are rolul de a asigura un somn linistit pe timp de noapte, cu un consum energetic cat mai redus. Aparatul de aer conditionat LG Artcool Slim  va modifica temperatura cu cate 1 grad Celsius pe ora, in primele 2 ore, urmand a o mentine constanta pentru urmatoarele 6 ore. Astfel nu veti resimti schimbari bruste de temperatura si nici nu veti fi deranjati de zgomotul rezultat, intrucat acesta trece automat pe un modul silent.