Aparat de aer conditionat Samsung AR12KSFPEWQNZE specificatii tehnice

     Aparatul de aer conditionat este diferit de un ventilator, pentru că ventilatorul nu răcește aerul propriu-zis, ci doar îl face să se simtă mai rece, datorită faptului că îl mișcă cu o viteză mai mare dintr-o parte în alta, într-un spațiu limitat. De asemenea, aerul condiționat, folosit în timpul verii, este benefic pentru persoanele care sufera cu probleme de inima sau alte boli asociate.

     Samsung AR12KSFPEWQNZE este un astfel de produs, ce convinge nu doar printr-un design impecabil, ci și prin calitățile sale de necontestat. În partea inferioară încorporează și un display de tip LCD, ce afișează temperatura din cameră, dar și modul de funcționare. Telecomanda are un model intuitiv de utilizare ce nu creează probleme cu folosirea ei.

     Aparatul de aer conditionat tip inverter de la Samsung este dotat cu un compresor BLDC care utilizeaza un magnet puternic din neodymium.  In timpul functionarii la sarcina partiala (30-45 Hz), eficienta motorului compresorului aparatului  cresc considerabil in raport cu motoarele de curent alternativ existente in prezent, iar efectele de sub-racire ale condensatorului de mari dimensiuni imbunatatesc eficienta.

     Acest sistem ultra-modern si econom de culoare alb ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire si incalzire de 12000 BTU, fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 30 mp.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, avand clasa A+, cu un consum nominal de 1130 W la racire si  clasa A cu un consum nominal de 1220W la incalzire. Aparatul dispune de tehnologia inverter, avand un compresor functionand gradual, se obtine o eficientizare de pana la 30-40% fata de clasicele compresoare, On/Off. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot de 59 dB.

      La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are coeficient de randament SEER de 5,6 la racire si de 3,8 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Samsung, cu emisii de CO2 mai scăzute.

     Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Mai pe intelesul tuturor adică, la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 5,6 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 3,8 KW in cursul unui sezon.

      Acţiunea sistemului său de filtrare HD securizat poate colecta particule minuscule de praf si virusi pe care nici macar nu-i vedem datorita structurii unice a stratului antibacterian. Si curatarea filtrelor este convenabila. Tot ce trebuie sa faceti este sa spalati filtrele cu apa, pentru a le curata. Mentineti intotdeauna aerul curat si proaspat, cu ingrijirea simpla si usoara a filtrului.

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: 

     Functia Turbo Cooling opereaza la viteza maxima in modul Turbo, pentru a ajunge rapid la temperatura setata.

     Funcţia de ventilaţie cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 3 trepte cu un debit de (320, 475, 550) mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

     Functia de (dezumidificare si antimucegai) isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Scopul acestei functii este de a usca interiorul evaporatorului si de a preveni mucegairea lui (din cauza depunerii de apa) si degajarii unui miros neplacut, eliminand 1,2 l/h condens.

      Functia de incalzire se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -15° C.

     Auto Clean este functia care impiedica formarea mucegaiului. Dupa oprirea aparatului de aer conditionat, ventilatorul este uscat automat.

     Timer-ul si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Samsung, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Functia WiFi  aparatul Samsung, va ofera acum posibilitatea de a accesa functiile de racire, incalzire si ventilare, precum si pornirea/oprirea aparatului prin intermediul modulului M-Smart Wi-Fi ce se poate instala in unitatea interioara. Prin intermediului modulului M-Smart Wi-Fi puteti controla aparatul de aer conditionat de oriunde va aflati, folosind propriul smart phone.

     Unitatea interioara cantareste 8,2 kilograme avand dimensiunile de (820 x 285 x 215) mm, iar cea exterioara are o greutate de 22,5 kilograme cu dimensiunile de (660 x 475 x 242) mm.

Recomandare:

      Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

      Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret 

Aparat de aer conditionat Samsung AR12KSFPEWQNZE, 12000 BTU, Clasa A+, Filtru HD antibacterian, Fast Cool, Auto Restart, Alb