Aparat de aer conditionat Samsung AR12KSFHBWKNZE specificatii tehnice

     O instalatie de aer condiționat, folosita în timpul verii, este benefica pentru persoanele care sufera cu probleme de inima sau alte boli asociate. Acest model este un aparat de aer conditionat ultra-modern, ce dispune de cele mai noi tehnologii existente la ora actuala pentru astfel de produse.

     Aspectul sau este unul minimalist, dorindu-se mai de graba sa se camufleze perfect pe un perete alb, decat sa iasa in evidenta prin diverse elemente. Displey-ul sau discret, de tip LCD, va ofera toate informatiile de care aveti nevoie, intr-adevar, mai sumar decat afisajul telecomenzii. Telecomanda are un model intuitiv de utilizare ce nu creează probleme cu folosirea ei.

     Aparatul de aer conditionat tip inverter de la Samsung este dotat cu un compresor BLDC care utilizeaza un magnet puternic din neodymium.  In timpul functionarii la sarcina partiala (30-45 Hz), eficienta motorului compresorului aparatului  cresc considerabil in raport cu motoarele de curent alternativ existente in prezent, iar efectele de sub-racire ale condensatorului de mari dimensiuni imbunatatesc eficienta.

     Acest sistem ultra-modern si econom de culoare alb ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire si incalzire de 12000 BTU, fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 30 mp.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, avand clasa A++, cu un consum maxim de 1270 W/h la racire si  clasa A cu un consum maxim de 1000 W/h la incalzire. Aparatul dispune de tehnologia inverter, avand un compresor functionand gradual, se obtine o eficientizare de pana la 30-40% fata de clasicele compresoare, On/Off. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot de 59 dB.

      Acţiunea sistemului său de filtrare ful HD cu suprafaţa mare şi înalta densitate, securizat poate colecta particule minuscule de praf si virusi pe care nici macar nu-i vedem datorita structurii unice a stratului antibacterian. Aerul miroase a curat şi chiar este curat şi fără particule nesănătoase care vă pot îmbolnăvi sau vă pot stânjeni. Si curatarea filtrelor este convenabila. Tot ce trebuie sa faceti este sa spalati filtrele cu apa, pentru a le curata.

Aparat de aer conditionat Samsung AR12KSFHBWKNZE, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru HD antibacterian, Fast Cool, Auto Restart, Alb

     La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament foarte bun SEER de 6,1 la racire si de 3,8 coeficient de randament SCOP la incalzire în sezonul cu încălzire de tip „Mediu” (W/W). Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Samsung, cu emisii de CO2 mai scăzute. 

      Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,1 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 3,8 KW. 

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +24°C. La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului.

     Functia Turbo Cooling opereaza la viteza maxima in modul Turbo, pentru a ajunge rapid la temperatura setata.

     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere cu un debit maxim de 630 mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

     Functia de dezumidificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Cu această funcţie aparatul de aer condiţionat extrage şi elimină din aerul camerei umezeala in cantitate de 1,2 l/h condens. 

     Funcţia Auto Clean de la Samsung previne acumularea umidităţii prin pornirea ventilatorului chiar şi atunci când dispozitivul este oprit. Drept rezultat atât aparatul de aer condiţionat, cât şi camera rămân uscate şi curate.

     Timer-ul si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Samsung, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Cu functia Good Sleep Samsung creeaza un climat confortabil ideal in dormitorul dvs. Prin accesarea acestei functii procesorul din dotare controleaza permanent temperatura din interior si ajusteaza in acelasi timp si umiditatea. Astfel ca toate cele trei stadii vitale ale somnului dvs. sunt protejate de umiditate si caldura, astfel incat sa va treziti complet reimprospatat si gata de o noua zi.

     Functie de economisire a energiei Econo Cool este o functie  inteligenta de control al temperaturii care regleaza cantitatea de aer directionat catre corpul pozitionat in raza orificiului de iesire a aerului. Temperatura mediului poate fi ridicată cu 2° fara sa se piarda confortul, realizandu-se astfel o crestere de 20% a eficientei energetice. (Functie valabila doar in timpul functionarii racirii manuale).

     Unitatea interioara cantareste 8,2 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 820 x 227 x 285, iar cea exterioara are o greutate de 22,5 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 660 x 242 x 475. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410 A si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret  

Aparat de aer conditionat Samsung AR12KSFHBWKNZE, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru HD antibacterian, Fast Cool, Auto Restart, Alb