Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool AWE 55711 R specificatii tehnice

         Masina de spalat Whirlpool AWE 55711 R este la mare cautare in magazinele online, aceasta fiind un model compact care ocupa un spatiu relativ mic si beneficiaza de numeroase imbunatatiri tehnice. Aceasta masina de succes este cu adevarat o masina foarte buna care merita a fi cumparata, deoarece indeplineste cele mai importante conditii de care oricine ar trebui sa tina cont atunci cand isi cumpara un astfel de aparat electrocasnic: are o capacitate de incarcare de 5,5 kg, o viteza de centrifugare de 1100 rot/min si este compacta. Masina este suficient de ingusta pentru a fi incadrata in spatiile mici din baie sau bucatarie, avand 90 x 40 x 60 centimetri.  

        Panoul de comanda este oblic si are la mijloc un buton mare rotativ pentru selectarea programelor de spalare. In dreapta butonului rotativ veti avea 5 butoane ce actioneaza, viteza de centrifugare, sistemul de protectie, clatire suplimentara, golire cuva respectiv pentru pornirea aparatului. De asemenea se va cunoaste etapele de spalare cu ajutorul unor LED-uri de semnalizare. In jurul butonului de selectie exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program, iar cu ajutorul actionarilor puteti face orice modificari ale parametrilor implicati in ciclul de spalare. Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent polipropilena de culoare alb iar tamburul este din otel inox.

        Programele de spalat, in numar de 18 sunt adaptate la cerintele oricarui: delicate, sintetice, spalare manuala, lana, bumbac, program rapid, EcoBumbac, clatire intensiva si prespalare toate beneficiind de tehnologia moderna Al 6-lea Simt. Tehnologia cu Al Saselea Simt este este gândită să actioneze în trei pasi. Mai întâi aceasta detectează cantitatea de haine, urmând ca apoi să adapteze cantitatea de apă si să asigure un timp si un consum convenabile.

        Pentru a plusa în lupta cu petele, modelul este dotat si cu tehnologia Clean+. Aceasta permite realizarea unui ciclu multifazic. Tehnologia Clean+ optimizează actiunea detergentului, rezolvand aceasta problema prin sugerarea cantitatii exacte de detergent care va fi utilizata, economisind astfel bani si protejând mediul, exploatând mult mai bine agentii de curătare. Programul de spalare ultra rapid de 15 minute este pentru spalarea rufelor putin murdare, economisind timp, apa si curent electric.

        Programul baby care este perfect pentru hainele bebelusilor, deoarece le va clati foarte bine. Copiii au pielea foarte sensibila si nu trebuie sa ramana detergenti pe hainele lor. Tot pentru acest scop a fost creat si programul clatire intensiva.

        Functia pentru controlul balansului este foarte importanta, mai ales la masinile de spalat cu incarcare verticala. Ajuta la diminuarea vibratiilor si impiedica riscul de dezechilibru al masinii de spalat.

        Acest tip de masina de spalat are sistemul de detectare spuma (ideal, mai ales ca nimeni nu vrea sa se trezeasca cu spuma si apa prin casa).

        Masina Whirlpool are o clasa de eficienta energetica inalta A++ si consum redus de resurse, avand un consum mediu de apa anual de 8000 litri si de energie in program standard de 0,82 kW/h. 

        Masina nu va deranja nici din punct de vedere fonic, deoarece nivelul de zgomot produs la centrifugare este de 74 dB, iar la spalare este de 59 dB. 

     Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici 

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool AWE 55711 R, 5.5 kg, 1100 RPM, Clasa A++, Alb