Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C60100 specificatii tehnice

      Masina Whirlpool are un design modern avand un panou de control cu un buton central circular ce este încadrat de multe pictograme, asa încât setarea să fie intuitivă. Panoul de control elegant ii ofera utilizatorului informatii cu privire la etapa spalarii, timpul ramas pana la finalizarea programului, temperatura apei dar si viteza de centrifugare. Deasemenea se vor cunoaste etapele procesuui de spalare cu ajutorul unor LED-uri de semnalizare.

      Cuva cu muchii rotunjite a masini este facuta dintr-un material termorezistent polipropilena de culoare alb iar tamburul este din otel inox. In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, masina de spalat Whirlpool cu incarcare frontala are hubloul de dimensiuni mari tip Flush Handel  si o deschidere larga de 32 cm. Masina este astfel mai practica la descărcarea sau încărcarea cu haine, cu un volum de încărcare de 6 Kg si o viteză de crntrifugare de 1000 rpm.

      Programele in numar de 18 pe care le poti utiliza aici sunt cele clasice: delicate, sintetice, spalare manuala, lana, bumbac, program rapid, EcoBumbac, clatire intensiva, prespalare si Mixed & Magic. Ciclul Super Eco reduce foarte mult consumul de energie, cu pana la 40% sau chiar si mai mult pentru o incarcatura completa. Acest ciclu prezinta o actiune mai mica de rotire, avand in schimb o etapa mai lunga pentru stoarcere. Acesta este unul din programele cele mai eficiente, din punct de vedere al economiei de energie.

      Functia de prespalare este recomandata a se folosi pentru rufe foarte murdare. 

       Programul Mixt – optimizeaza spalarea la mixtul de rufe. La nivelul sigurantei si al functiilor, este dotata cu sistemul de sigurantă împotriva copiilor. Whirlpool fiind dotata cu motor Sense Inverter prin inductie fara perii, garanteaza o neasteptata silentiozitate de 59 dB la spalare si 74 dB la centrifugare, mai putine vibratii si o mai buna stabilitate. Aceasta multumita senzorului sau avansat capabil sa optimizeze profilul rotatiei si sa detecteze si sa previna incarcaturile neechilibrate. Datorita acestui lucru creste rezistenta de functionare in timp cu pana la 25 ani. Masina Whirlpool are o clasa de eficienta energetica inalta A++ si consum redus de resurse: 0,78 Kw/h in program standard si consum mediu anual de 9272 litri apa. 

Recomandare:
          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici 

Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C60100, 1000 RPM, 6 kg, Clasa A++, Alb