Masina de spalat rufe Arctic ALD5000A++ specificatii tehnice

     Masina de spalat rufe Arctic ALD5000A++  este un produs de marcă extrem de căutat datorită funcțiilor multiple, datorită programelor care vor facilita spălarea hainelor dumneavoastră și ale familiei. Masina este unul dintre cele mai noi produse lansate pe piata de la noi din tara.

     Design-ul masini este clasic de culoare alb si usor de folosit, avand un panoul de comanda format dintr-un buton mare rotativ pentru selectarea programelor de spalare. In stanga butonului rotativ ai la dispozitie sertarul pentru detergent si balsam, iar in dreapta butonului rotativ gasesti alte 6 butoane ce actioneaza temperatura, viteza de centrifugare, sistemul de protectie, functia programare intarziata etc. In jurul butonului de selectie exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program, putand sa faceti orice modificari ale parametrilor implicati in ciclul de spalare. Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent polipropilena de culoare alb iar tamburul este din otel inox. 

       In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, masina de spalat Arctic ALD5000A cu incarcare frontala are hubloul de dimensiuni mari si o deschidere larga de 32 cm. Masina este destul de practica atat la descărcarea sau încărcarea cu haine. Aceasta are un volum de încărcare, de 5 Kg si o viteză de 1000 de rotatii pe minut la centrifugare.

     Programele in numar de 11 pe care le poti utiliza aici sunt cele clasice: delicate, sintetice, spalare manuala, lana, bumbac, program rapid, EcoBumbac, clatire intensiva si prespalare. Fiind o masina buna cu functii de ultima generatie, are consum mic si spalare eficienta.

      Arctic dispune de doua sisteme care ajuta la scaderea vibratiei si zgomotului putand fi folosita chiar si in timpul nopti, fara a mai deranja vecinii. Design-ul special in forma de S al peretilor laterali ai masinii de spalat reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul spalarii, iar sistemul electronic de control al balansului, distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile.

     Arctic vine echipata cu functia de Flow Control Sistem  ce pastreaza detergentul in masina de spalat pana in momentul clatirii, cu ajutorul unui sistem special de sigilare a scurgerii. Sistemul aducand economii de pana la 5,5 kg de detergent in fiecare an.

     Arctic vine echipata cu functia de Programare intarziata cu pana la 3-6-9 de ore in avans, pe care o puteti utiliza, atunci cand vreti sa gasiti rufele gata curate in masina, cand va intoarceti acasa. Daca sunteti o persoana care face mult sport masina are in dotare programe speciale de sport concepute pentru spalarea echipamentului si incaltamintei de sport.

      Masina Arctic are o clasa de eficienta energetica inalta A++ si consum redus de resurse, avand un consum mediu de apa anual de 7260 litri si de energie in program standard de 0,74 kW/h si 146 kWh/an consum in medie anual. Arctic pe langa asta dispune si de tehnologia Child Lock ce permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii tai se pot juca langa masina de spalat, fara ca tu sa-i supraveghezi permanent. Alte dotari ale masini Arctic includ: Aqua Safe un sistem de reglare automata a consumului de apa. Eco Wash dand posibilitatea de a opta pentru a spala cu apa rece, realizand importante economii de energie. Eco Dose masina este dotata cu dispozitiv detergent lichid, care asigura o dozare optima a detergentului lichid, in timpul ciclului de spalare, deoarece acesta se dizolva mai usor. Viteza de centrifugare variabila (1000/800/600)rot/min. Programele de spalat 11 la numar acopera o arie larga de necesitati dupa cum urmeaza: program bumbac, jeans, lana, usor de calcat, program consum redus, delicate, sintetice, clatire intensiva etc. Cu programul special expres 14 de minute, rufele tale vor arata impecabil intr-un timp record. Cu programul Mixt 40°C masina la o singura incarcare permite spalarea in acelasi timp a articolelor din bumbac sau materiale sintetice, de aceeasi culoare. Cu programul Sport dedicat spalarii articolelor sportive

     Masina nu va deranja nici din punct de vedere fonic, deoarece nivelul de zgomot produs la centrifugare este de 77 dB, iar la spalare este de 59 dB. In plus clientii Arctic beneficiaza zilnic de sustinere si consultanta  in toate etapele achizitiei si utilizarii produsului. Masina Arctic facand parte din categoria slim va avea urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 84 x 60 x 47 si o greutate de 59 Kg. 

Recomandare:

     Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat
      Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Arctic ALD5000A++, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb