Masina de spalat rufe Arctic AFD7000A++ specificatii tehnice

       Masina de spalat rufe Arctic AFD7000A++ este un produs autohton care se remarca atat printr-un numar destul de variat de programe dar si consum energetic foarte mic, astfel ca in timp facturile la curent sa nu sufere modificari substantiale

       Masina de spalat are un design clasic si usor de folosit, aceasta fiind destul de limitata in dimensiuni, fapt pentru care o recomand ca fiind o alegere interesanta daca spatiu din apartament nu este unul tocmai generos: 84 x 60 x 51.

       Panoul de control este format dintr-un buton mare rotativ pentru selectarea programelor de spalare. Panoul de comanda are in pozitia  centrala un afisaj LCD care ofera informatii despre etapele procesului de spalare, despre conditiile de spalare, dar si despre timpul ramas.  Pe panou exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program, putand sa faceti orice modificari ale parametrilor implicati in ciclul de spalare. Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent polipropilena de culoare alb iar tamburul este din otel inox. 

       In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, masina de spalat slim Arctic cu incarcare frontala are hubloul de dimensiuni mari si o deschidere larga de 32 cm. Masina de spalat este destul de practica atat la descărcarea sau încărcarea cu haine, avand o capacitate de 7 Kg si o viteză de 1000 de rotatii pe minut la centrifugare.

       Programele in numar de 16 acopera intreaga gama de necesitati: delicate, sintetice, spalare manuala, lana, bumbac, program rapid, EcoBumbac, clatire intensiva si prespalare. Fiind o masina buna cu functii de ultima generatie, are consum mic si spalare eficienta. Masina detine certificare Wolmark care garanteaza ca articolele de lana sau casmir si a altor tesaturi delicate nu vor fi niciodata deteriorate, iar culorile isi vor pastra intensitatea.  

       Arctic dispune de doua sisteme care ajuta la scaderea vibratiei si zgomotului. Design-ul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul spalarii, iar sistemul electronic de control al balansului, distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile.

       Arctic vine echipata cu functia de Flow Control Sistem  ce pastreaza detergentul in masina de spalat pana in momentul clatirii, cu ajutorul unui sistem special de sigilare a scurgerii. Sistemul aducand economii de pana la 5,5 kg de detergent in fiecare an.

       Tehnologia: Amanare pornire permite programarea spalarii intr-un interval de 24 de ore. Astfel, tu vei putea decide intotdeauna cand va incepe programul dorit, indiferent de durata sau intensitatea acestuia. 

        Programul Child Lock permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat, fara ca sa fie supravegheati permanent. 

        Arctic vine echipata cu functia de Programare intarziata cu pana la 24 de ore in avans, pe care o puteti utiliza, atunci cand vreti sa gasiti rufele gata curate in masina, cand va intoarceti acasa. Daca sunteti o persoana care face mult sport masina are in dotare programe speciale de sport concepute pentru spalarea echipamentului si incaltamintei de sport.

       Masina detine tehnologia Eco Heater unde rezistenta de incalzire a  masinii este acoperita cu un strat de nichel care o protejeaza de rugina si ii asigura o durabilitate de 100 de ori mai mare decat rezistentele standard si depuneri de calcar cu 40% mai mici.

       Aqua Safe este tehnologia care regleaza consumul si controleaza excesul de apa. Mai mult, vei sti intotdeauna ca masina ta de spalat rufe functioneaza in parametri optimi. Eco Wash este o optiune disponibila pentru majoritatea programelor de spalare ce permite spalarea cu apa rece si ofera o economie la energia electrica de pana la 80%

       Eco Dose masinile de spalat Arctic au un dispozitiv special pentru detergent lichid care previne risipirea lui, asigurand utilizarea integrala a acestuia.
       Masina nu va deranja nici din punct de vedere fonic, deoarece nivelul de zgomot produs la centrifugare este de 72 dB, iar la spalare este de 60 dB. In plus clientii Arctic beneficiaza zilnic de sustinere si consultanta  in toate etapele achizitiei si utilizarii produsului.      Masina Arctic are o clasa de eficienta energetica inalta A++ si consum redus de resurse, avand un consum mediu de apa anual de 9460 litri si de energie in program standard de 0,86 kW/h si 196 kW consum in medie anual. Arctic pe langa asta dispune si de Tehnologia Smart Sensors. Ce inseamna asta? Inseamna ca este dotata cu patru senzori speciali, cu ajutorul carora temperatura apei, nivelul de spuma, viteza de spalare si centrifugare dar si tensiunea de alimentare vor fi reglate in mod automat la fiecare spalare pentru un consum cat mai eficient.

Recomandare:

          Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Arctic AFD7000A++, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A++