Masina de spalat rufe Arctic CB5200A++ specificatii tehnice

      Masina de spalat rufe Arctic CB5200A++ este un produs autohton care se remarca atat prin-un numar destul de variat de programe dar si consum energetic foarte mic, astfel ca in timp facturile la curent sa nu sufere modificari substantiale. Masina de spalat arata bine si ca aspect general, este compacta, solida si nu ocupa nici foarte mult spatiu (IxLxA cm): 84 x 60 x 41,5 fiind perfecta in cazul in care nu detii un apartament foarte spatios.

       Panoul de control este format dintr-un buton mare rotativ pentru selectarea programelor de spalare. In stanga butonului rotativ se afla sertarul pentru detergent si balsam, iar in dreapta butonului rotativ alte 6 butoane ce actioneaza temperatura, viteza de centrifugare, sistemul de protectie, programare intarziata, butonul de pornire/oprire. In jurul butonului de selectie exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program. Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent poliplex de culoare alb iar tamburul este din inox. 

      In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, masina de spalat slim Arctic cu incarcare frontala are hubloul de dimensiuni mari si o deschidere larga de 32 cm. Masina de spalat este destul de practica, atat la descărcarea sau încărcarea cu haine, si are un volum de încărcare de 5 Kg iar  viteză de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut.

      Programele in numar de 15 pe care le poti utiliza aici sunt cele clasice: delicate, sintetice, spalare manuala, lana, bumbac, program rapid, EcoBumbac, clatire intensiva si prespalare. Fiind o masina buna cu functii de ultima generatie, are consum mic si spalare eficienta.

      Arctic dispune de doua sisteme care ajuta la scaderea vibratiei si zgomotului. Design-ul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul spalarii, iar sistemul electronic de control al balansului, distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile.

      Arctic vine echipata cu functia de Flow Control Sistem  ce pastreaza detergentul in masina de spalat pana in momentul clatirii, cu ajutorul unui sistem special de sigilare a scurgerii. Sistemul aducand economii de pana la 5,5 kg de detergent in fiecare an.

      Programul Child Lock permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat, fara ca sa fie supravegheati permanent. 

      Arctic vine echipata cu functia de Programare intarziata cu pana la 24 de ore in avans, pe care o puteti utiliza, atunci cand vreti sa gasiti rufele gata curate in masina, cand va intoarceti acasa. Daca sunteti o persoana care face mult sport masina are in dotare programe speciale de sport concepute pentru spalarea echipamentului si incaltamintei de sport.

      Masina Arctic are o clasa de eficienta energetica inalta A++ si consum redus de resurse, avand un consum mediu de apa anual de 7700 litri si de energie in program standard de 0,79 kW/h si 148 kW consum in medie anual. Arctic pe langa asta dispune si de Tehnologia Smart Sensors. Ce inseamna asta? Inseamna ca este dotata cu patru senzori speciali, cu ajutorul carora temperatura apei, nivelul de spuma, viteza de spalare si centrifugare dar si tensiunea de alimentare vor fi reglate in mod automat la fiecare spalare pentru un consum cat mai eficient.

     Masina nu va deranja nici din punct de vedere fonic, deoarece nivelul de zgomot produs la centrifugare este de 77 dB, iar la spalare este de 61 dB. In plus clientii Arctic beneficiaza zilnic de sustinere si consultanta in toate etapele achizitiei si utilizarii produsului.

     Expertii Arctic vor raspunde prompt atat on line, prin live chat pe site-ul www.artic.ro. 

Recomandare:

       Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat`

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Arctic AFD7000A++, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A++