Masina de spalat rufe slim Arctic EF6100A+ specificatii tehnice

      Masina de spalat rufe Arctic EF6100A+ este un produs romanesc, ceea ce inseamna robustete, rezistenta pe termen lung, fiabilitate sporita. Masina este unul dintre cele mai noi produse lansate pe piata de la noi din tara.

     Design-ul masini este clasic si usor de folosit, beneficiind de un atu deosebit si anume de dimensiunile slim si anume avand (IxLxA cm): 84 x 60 x 41,5 astfel ca o putem instala intr-o baie sau o incapere mai mica.

     Panoul de control este format dintr-un buton mare rotativ pentru selectarea programelor de spalare. In stanga butonului rotativ veti avea sertarul pentru detergent si balsam, iar in dreapta butonului rotati veti avea 2 butoane ce actioneaza viteza de centrifugare respectiv pentru pornirea aparatului. In jurul butonului de selectie exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program, putand sa faceti orice modificari ale parametrilor implicati in ciclul de spalare. Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent poliplex de culoare alb iar tamburul este din inox. 

    In ceace priveste caracteristicile tehnice masina de spalat slim Arctic cu incarcare frontala are hubloul de dimensiuni mari si o deschidere larga de 32 cm cu deschidere de la dreapta la stanga. Masina fiind mult mai practica la descărcarea sau încărcarea cu haine, avand un volum de încărcare, de 6Kg si o viteză de 1000 de rotatii pe minut la centrifugare.

     Programele in numar de 16 pe care le poti utiliza aici sunt cele clasice: delicate, sintetice, spalare manuala, lana, bumbac, program rapid, EcoBumbac, clatire intensiva si prespalare. Fiind o masina buna cu functii de ultima generatie, are consum mic si spalare eficienta.

      Arctic dispune de doua sisteme care ajuta la scaderea vibratiei si zgomotului. Design-ul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul spalarii, iar sistemul electronic de control al balansului, distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile.

     Arctic vine echipata cu functia de Flow Control Sistem  ce pastreaza detergentul in masina de spalat pana in momentul clatirii, cu ajutorul unui sistem special de sigilare a scurgerii. Sistemul aducand economii de pana la 5,5 kg de detergent in fiecare an.    

      Masina Arctic are o clasa de eficienta energetica inalta A+ si consum redus de resurse, avand un consum mediu de apa anual de 9900 litri si de energie in program standard de 0,95 kW/h si 194 kW consum in medie anual. Arctic pe langa asta dispune si de Tehnologia Smart Sensors. Ce inseamna asta? Inseamna ca este dotata cu patru senzori speciali, cu ajutorul carora temperatura apei, nivelul de spuma, viteza de spalare si centrifugare dar si tensiunea de alimentare vor fi reglate in mod automat la fiecare spalare pentru un consum cat mai eficient.

     Masina nu va deranja nici din punct de vedere fonic, deoarece nivelul de zgomot produs la centrifugare este de 76 dB, iar la spalare este de 60 dB. In plus clientii Arctic beneficiaza zilnic de sustinere si consultanta  in toate etapele achizitiei si utilizarii produsului.

     Expertii Arctic vor raspunde prompt atat on line, prin live chat pe site-ul www.artic.ro. 

Recomandare:

          Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Slim Arctic EF6100A+, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Design S-Shape, Alb