Espressor automat Philips Saeco PicoBaristo HD8924/09 specificatii tehnice

     In ziua de astazi timpul costa bani, mai ales cand vrem sa savuram o bautura energizanta la birou pentru a ne remonta sau acasa cand vrem sa impresionam un musafir cu o servire prompta si delicioasa, atunci espressorul automat Philips Saeco PicoBaristo HD8924/09 Philips este aparatul de care ai nevoie pentru a-ti implini aceste dorinte. 

     Aparatul automat Philips are un design modern, culoare inox, un panou de comanda simplu, avand  butoane de actionare cu pictograme si display LCD.  Aparatul are urmatoarele dimensiunii: (W x D x H): 215 x 429 x 330 mm si o greutate de 7,27Kg.

     Afișajul LCD îți va arăta toate informațiile de care ai nevoie și te va asista pentru a pregăti rapid cafeaua. Tava pentru cești este din inox și este dotată cu un sistem anti-alunecare și unul pentru scurgere, iar pentru o siguranță ridicată împotriva scurgerilor, aparatul este prevăzut și cu un sistem ajustabil pentru gura de scurgere a cafelei. Acesta se adaptează la dimensiunile cănii, putand folosi atât cești mici pentru espresso, cât și căni de până la 15 cm pentru latte macchiato.

     Acest model german este unul din cele mai vandute modele de firma Philips Saeco, avand presiunea de lucru 15 bari si rezervor de apa cu o capacitate de 1.8 litri, din care poti obtine la final 2 cesti delicioase de cafea, espresso sau latte macchiato, bauturile pe care acesta le poate prepara. Vei putea pregăti espresso, cappuccino, macchiato sau cafea lungă, având control complet asupra temperaturii, cantității și tăriei.

     De asemenea, vei putea pregăti și ceai datorită sistemului simplu de fierbere, care are inglobat un boiler cu incalzire rapida. Secretul sau rezida in invelisul din inox si aluminiu, cu ajutorul caruia se poate ajunge extrem de repede la temperaturi ridicate. Aparatul este dotat cu filtrul de apa AquaClean, ce poate fi schimbat o data la 3 luni sau in urma consumului a 5000 de cesti. Astfel vei beneficia de o apa curata detartrata fara impuritati.

     Cafeaua se prepară complet automat, putând seta espressorul chiar și printr-o singură apăsare de buton atunci când folosești setările deja memorate pentru fiecare bautura, apoi fiecare ceasca va fi preparata conform preferintelor tale. Nu va mai trebui sa-ti reamintesti reteta de fiecare data.

     Acest aparat avand un compartiment de cafea boabe sau cafea macinata de 250 grame este dotat cu o unitate de macinare din ceramica incorporata de inalta calitate care macina cafeaua la unul dintre cele 10 niveluri disponibile, fin si uniform in functie de gradul de setare. De obicei oamenii, obisnuiesc sa consume numai cafea boabe, macinata de ei sau de espressor, pentru a pastra gustul aromat si irezistibil al cafelei. Diferenta dintre rasnitele ceramice si cele metalice este ca primele sunt mai silentioase si nu incalzesc boabele de cafea in timpul macinarii. Astfel, boabele isi vor pastra aroma naturala, iar cafeaua rezultata va avea gustul pe care vi-l doriti.

     Puterea de 1850 W claseaza acest aparat in topul celor mai puternice espressoare, dar a fost luat in consideratie si aspectul consumului, astfel ca espressorul incalzeste numai cand este necesar. Aparatul are un comutator care deconecteaza aparatul complet de la retea.

     Functia de decalcifiere si curăţare te ajuta sa-l mentii curat si igienizat dupa fiecare utilizare. Aparatul detine si functia de spumare obtinand cel mai bun cappuccino, care va contine o spuma perfecta, cremoasa, densa si de durata.

     Carafa pentru lapte cu capacitatea de 0,5 litri spumeaza laptele de doua ori, apoi creaza un strat de crema fara stropi in ceasca, la temperatura potrivita. De asemenea, carafa poate fi depozitata usor in frigider si este incredibil de igienica. 

Recomandare:

           Este cel mai bun espressor disponibil pe piata iar daca mai prinzi si reducerea de acum la comenzile online poti sa spui ca este un Best Deal: Verifica oferta pret redus

          Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

Espressor automat Saeco PicoBaristo HD8924/09, 1.8l, 1850W, Sistem spumare a laptelui Cappuccinatore, 10 setari intensitate aroma, Rasnite 100% ceramice, 15 bar, Argintiu/Negru