Espressor automat DeLonghi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M specificatii tehnice

      Cafeaua este un aliment care daca este consumat cu moderatie, ca si vinul, are efecte benefice asupra organismului.   

      Ca sa poti prepara mai multe tipuri de bauturii, multe dintre ele disponibile numai in restaurante, este nevoie sa achizitionezi un expresor.

     Espressorul automat, DeLonghi PrimaDona este un aparat super automat cu un design modern avand o carcasa din otel inox si foarte usor de folosit ce poate prepara espresso, cappuccino caffe latte, lapte cald sau latte macchiato. Aparatul este complet argintiu, cu cateva ornamente de culoare negru antracit, ce ii confera un aspect deosebit. În partea frontala veți găsi panoul de control cu un afișaj de tip LED de culoare albastra și butoane de actionare de tip touch screen, de unde veți putea face selecțiile potrivite fiecărui tip de cafea. Aparatul poate personaliza si memora retetele bauturilor preferate.

      Cu o singura apasare de buton utilizatorul poate opta pentru prepararea unei doze sau a unei doze duble de cafea espresso cremoasa.

     DeLonghi are in partea superioara un compartiment pentru boabe de cafea sau cafea macinata cu o capacitate de 170 grame avand incorporat și o râșniță de cafea foarte silențioasă din inox, cu 13 funcții.

     DeLonghi are incorporat și un dispozitiv de spumare a laptelui, ce vă asigură o spumă cremoasă pentru fiecare tip de băutură preparată. Rezervorul de apă are o capacitate de 1,3 L, suficient cât să preparați câteva cești fără să trebuiască alimentat.

     Deasupra aparatului se afla o plita care va mentine un timp mai lung, calde, cestile de cafea goale. În felul acesta aroma se va păstra pentru mai mult timp în ceașcă. Intretinerea aparatului nu este grea, mai ales că deține un sistem de decalcifiere și o funcție de autocurățare.

     Aparatul este dotat cu o pompa performanta ce ridica presiunea la valoarea de 15 bari. Din punct de vedere energetic are si functie de economie de energie, face parte din clasa A ca eficienta energetica, avand un consum foarte mic de 1450w. Detine si sistemul termo-bloc: pentru un espresso preparat si mentinut la temperatura ideala.

     Dimensiunile aparatului sunt: 195 x 475 x 326 mm, avand o greutate de 11 Kg.

Recomandare:

        Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret


        Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la un pret mult mai mic, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat

Espressor automat De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M, 1450W, 15 bar, 1.3 l, Negru/Inox