Espressor automat DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B specificatii tehnice

     DeLonghi, Magnifica ESAM4000-B este un aparat super automat cu un design modern si foarte usor de folosit ce poate prepara espresso sau cappuccino. Aparatul este complet negru, cu cateva ornamente argintii, ce ii confera un aspect deosebit. În partea frontala veți găsi panoul de control cu un afișaj de tip LED și câteva butoane destul de aerisite, de unde veți putea face selecțiile potrivite fiecărui tip de cafea. Cu o singura apasare de buton utilizatorul poate opta pentru prepararea unei doze sau a unei doze duble de cafea espresso cremoasa.

Espressor automat De'Longhi Caffe Magnifica ESAM4000-B, 1450W, 15 bar, 1.8 l, Negru - eMAG.ro

     DeLonghi are in partea superioara un compartiment pentru boabe de cafea sau cafea macinata cu o capacitate de 200 grame avand incorporat și o râșniță de cafea foarte silențioasă din inox, cu 13 funcții, astfel încât veți putea râșni cafeaua cât de fin vă doriți. DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B detine o rasnita care permite selectarea gradului de macinare a boabelor de cafea. Cu cat boabele sunt macinate mai fin, cu atat aroma cafelei este mai puternica. Puteti utiliza cani mici sau mari, fara nicio problema, pentru ca dispensorul de cafea isi regleaza pozitia. Poate fi ridicat sau coborat. Pentru cea mai buna reteta de cappuccino, aveti nevoie de lapte. Acest ingredient va fi plasat in rezervorul de lapte, care datorita designului practic, poate fi mutat cu totul in frigider, atunci cand nu este folosit.

     Acest aparat detine si tehnologia CRF Technology” Compact Reliable Fresh ce consta intr-un sistem compact  “fara tuburi”. Prin acest sistem boabele de cafea sunt macinate instantaneu garantand astfel o cafea plina de savoare la o temperatura ideala. DeLonghi are incorporat și un dispozitiv de spumare a laptelui, ce vă asigură o spumă cremoasă pentru fiecare tip de băutură preparată.

     Rezervorul de apă are o capacitate de 1,8 L, suficient cât să preparați câteva cești fără să trebuiască alimentat. Cafeaua se prepară complet automat, putând seta espressorul chiar și printr-o singură apăsare de buton atunci când folosești setările memorate. Indiferent dacă vrei un cappuccino sau o spumă de lapte, băutura mea preferată este de obicei gata în căteva secunde și exact la temperatura potrivită, datorită boilerului cu încălzire rapidă.

Espressor automat De'Longhi Caffe Magnifica ESAM4000-B, 1450W, 15 bar, 1.8 l, Negru - eMAG.ro

     Deasupra aparatului se afla o plita care va mentine un timp mai lung, calde, cestile de cafea goale. În felul acesta aroma se va păstra pentru mai mult timp în ceașcă. Intretinerea aparatului nu este grea, mai ales că deține un sistem de decalcifiere și o funcție de autocurățare. Aparatul de cafea vine dotat si cu un filtru de apă care are rolul de a obtine un ph neutru al acesteia, curățând-o de toate impurtitățile pe care nu reușim să le vedem cu ochiul liber.

     Aparatul este dotat cu o pompa performanta ce ridica presiunea la valoarea de 15 bari. Din punct de vedere energetic are si functie de economie de energie, face parte din clasa A ca eficienta energetica, avand un consum foarte mic de 1450w. Detine si sistemul termo-bloc: pentru un espresso preparat si mentinut la temperatura ideala. Boilerul este complet detasabil inlesnind  astfel curatarea aparatului chiar si in zonele greu accesibile. Dimensiunile aparatului sunt: 285 x 375 x 360 mm, avand o greutate de 10 Kg.

     Puterea de 1450 W claseaza acest aparat în topul espressoarelor puternice, dar a fost luat în considerație și aspectul consumului, astfel că espressorul are funcție de economisire a energiei, având un micro întrerupator pentru funcționarea în sistem Stand-By (el încălzește numai când e necesar) și mai există un comutator care deconectează aparatul complet de la rețea.

Recomandare:

        Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret


        Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la un pret mult mai mic, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat

Espressor automat De'Longhi Caffe Magnifica ESAM4000-B, 1450W, 15 bar, 1.8 l, Negru