Espressor automat Krups EA 8050 specificatii tehnice

      Cand vrem sa savuram o bautura energizanta la birou pentru a ne remonta sau acasa cand vrem sa impresionam un musafir cu o servire prompta si delicioasa, atunci espressorul automat Krups este aparatul de care ai nevoie pentru a-ti implini aceste dorinte. 

     Aparatul automat Krups are un design modern, culoare inox, un panou de comanda simplu avand butoane de actionare cu pictograme si display LCD. Aparatul are urmatoarele dimensiunii: (W x D x H): 245 x 365 x 330 mm.

     Afișajul LCD îți va arăta toate informațiile de care ai nevoie și te va asista pentru a pregăti rapid cafeaua. Tava pentru cești este din inox și este dotată cu un sistem anti-alunecare și unul pentru scurgere. Acest model german este unul din cele mai vandute modele de firma Krups, avand presiunea de lucru 15 bari. Rezervorul de apa are o capacitate de 1.8 litri, din care poti obtine la final 2 cesti delicioase de cafea, cappuccino espresso sau latte macchiato. De asemenea, vei putea pregăti și ceai sau ciocolata calda datorită sistemului simplu de fierbere, care are inglobat un boilerului cu incalzire rapida. Secretul sau rezida in invelisul din inox si aluminiu, cu ajutorul caruia poate ajunge extrem de repede la temperaturi ridicate.  

     Aparatul este dotat cu filtrul de apa AquaClean, ce poate fi schimbat o data la 3 luni sau la consumul a 5000 de cesti.

     Astfel vei beneficia de o apa curata detartrata fara impuritati. Cafeaua se prepară complet automat, putând seta espressorul chiar și printr-o singură apăsare de buton atunci când folosești setările deja memorate pentru fiecare bautura.

     Aparatul detine si functia de spumare obtinand cel mai bun cappuccino, care va contine o spuma perfecta, cremoasa, densa si de durata. Deasupra aparatului se afla o plita care va mentine, calde, cestile de cafea goale. În felul acesta aroma se va păstra pentru mai mult timp în ceașcă.

     Acest aparat are un compartiment de cafea boabe sau cafea macinata de 275 grame. Krups EA 8050 are si o unitate de macinare din ceramica incorporata de inalta calitate, care macina cafeaua pentru a se potrivi nivelului de prajire, fin si uniform, in functie de gradul de setare. De obicei oamenii, obisnuiesc sa consume numai cafea boabe, macinata de ei sau de espressor, pentru a pastra gustul aromat si irezistibil al cafelei. Diferenta dintre rasnitele ceramice si cele metalice este ca primele sunt mai silentioase si nu incalzesc boabele de cafea in timpul macinarii. Astfel, boabele isi vor pastra aroma naturala, iar cafeaua rezultata va avea gustul pe care vi-l doriti. Puterea de 1450 W claseaza acest aparat in topul espressoarelor puternice, dar a fost luat in consideratie si aspectul consumului, astfel ca espressorul incalzeste numai cand e necesar si mai exista un comutator care deconecteaza aparatul complet de la retea.

     Aparatul de cafea vine dotat si cu filtru de apa Claris Aqua-Filter care are rolul de a obtine un ph neutru al acesteia, curatand-o de toate impurtitatile pe care nu reusim sa le vedem cu ochiul liber.

     Functia de decalcifiere si curăţare te ajuta sa-l mentii curat si igienizat dupa fiecare utilizare, astfel incat bauturile tale preferate sa aiba acelasi gust in fiecare zi.

Recomandare:

        Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret


        Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la un pret mult mai mic, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat

Espressor automat Krups EA 8050, 1450W, 15 bar, 1.8 l, Negru/Metalic