Espressor super-automat Philips HD8844/09 specificatii tehnice

     In ziua de astazi timpul costa bani, mai ales cand vrem sa savuram o bautura energizanta la birou pentru a ne remonta sau acasa cand vrem sa impresionam un musafir cu o servire prompta si delicioasa, atunci espressorul automat Philips HD8844/09 este aparatul de care ai nevoie pentru a-ti implini aceste dorinte. 

     Aparatul automat Philips are un design modern, culoare negru antracit, un panou de comanda simplu avand butoane de actionare cu pictograme si display LCD.

      Aparatul are urmatoarele dimensiunii: (W x D x H): 215 x 429 x 330 mm si o greutate de 7,2Kg. Afișajul LCD îți va arăta toate informațiile de care ai nevoie și te va asista pentru a pregăti rapid cafeaua.

     Tava pentru cești este din inox și este dotată cu un sistem anti-alunecare. Aparatul mai are prevăzut și un sistem ajustabil pentru gura de scurgere a cafelei. Acesta se adaptează la dimensiunile cănii, putand folosi atât cești mici pentru espresso, cât și căni de până la 15 cm pentru latte macchiato.

     Acest model german este unul din cele mai vandute modele de firma Philips, avand presiunea de lucru 15 bari. Rezervor de apa are o capacitate de 1.8 litri, din care poti obtine la final 2 cesti delicioase de cafea, espresso sau latte macchiato. Vei putea pregăti espresso, cappuccino, macchiato sau cafea lungă, având control complet asupra temperaturii, cantității și tăriei. De asemenea, vei putea pregăti și ceai datorită sistemului simplu de fierbere. 

     Cafeaua se prepară complet automat, putând seta espressorul chiar și printr-o singură apăsare de buton atunci când folosești setările deja memorate.

     Acest aparat avand un compartiment de cafea de 250 grame este dotat cu o unitate de macinare din ceramica incorporata de inalta calitate care macina cafeaua la unul dintre cele 5 niveluri disponibile, fin si uniform in functie de gradul de setare. De obicei oamenii, obisnuiesc sa consume numai cafea boabe, macinata de ei sau de espressor, pentru a pastra gustul aromat si irezistibil al cafelei. Diferenta dintre rasnitele ceramice si cele metalice este ca primele sunt mai silentioase si nu incalzesc boabele de cafea in timpul macinarii. Astfel, boabele isi vor pastra aroma naturala, iar cafeaua rezultata va avea gustul pe care vi-l doriti.

     Puterea de 1850 W claseaza acest aparat in topul celor mai puternice espressoare, dar a fost luat in consideratie si aspectul consumului, astfel ca espressorul incalzeste numai cand e necesar si mai exista un comutator care deconecteaza aparatul complet de la retea.

     Functia de decalcifiere si curăţare te ajuta sa-l mentii curat si igienizat dupa fiecare utilizare, astfel incat bauturile tale preferate sa aiba acelasi gust in fiecare zi.

     Aparatul detine si functia de spumare obtinand cel mai bun cappuccino, care va contine o spuma perfecta, cremoasa, densa si de durata.

Recomandare:

        Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret


        Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la un pret mult mai mic, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat

Espressor super-automat Philips HD8844/09, 1850W, 15 bari, 1.8 l, negru