Pachet promo: Cuptor incorporabil Hansa BOEI62090015+ Plita incorporabila Hansa BHGI62018 specificatii tehnice

     Cuptor incorporabil Hansa BOEI62090015 si plita BHGI BHGI62018 sunt produse in Polonia de producatorul de electrocasnice Amica International GmbH. Brandul Hansa a castigat in ultimii ani, o cota de piata din ce in ce mai importanta, mai ales pe segmentul de electrocasnice incorporabile. Produsele acestui producator se adreseaza in special clientii din Europa de Sud Est, carora le ofera o gama de electrocasnice caracterizate in primul rand de un foarte bun raport calitate pret.

     Cuptorul incorporabil Hansa este alegerea perfecta daca iti doresti un coptor performant cu control electronic dupa licenta germana dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie care sa se integreze perfect in bucataria ta.

     Cuptorul impreuna cu plita arata foarte bine si din punct de vedere al design-ului avand un aspect modern finisaj pe inox, elegant lucru evident si prin materialele de calitate din care este realizat.

     Cuptorul Hansa avand urmatoarele dimensiuni (I x L x A) (cm): 59.5 x 59.5 x 57.5 este un cuptor incorporabil electric de capacitate 65 de litri suficient pentru a gati cele mai gustoase feluri de mancare. Este economic si din punct de vedere energetic avand un consum foarte mic de 0.95 KW/h fapt ceea ce il plaseaza in clasa A energetic.

     Afisajul LCD de dimensiuni generoase pozitionat frontal ce indica timpul ramas pana la finalizarea programului de gatit, impreuna cu butoanele de actionare tip push-up fac ca acest aparat sa arate exceptional.

     Sta foarte bine si la capitolul dotari tehnice fiind prevazut cu dispozitiv timer, grill, ventilator si LED pentru iluminare interioara. Acesta are o putere de 2000 W si promite sa le ofere utilizatorilor rezultate excelente si o experienta placuta in ceea ce priveste gatitul. 

     Dintre functiile sale eu amintesc: ventilare cu convectie, incalzire inferioara, incalzire superioara, grill.

     Usa cuptorului si interiorul captusit reduc transferul de caldura cu exteriorul la minim reducand astfel si imprastierea mirosului in incapere sau pierderea aromei alimentelor gatite in interior. Geamul de protectie al usii de acces interior este unul rezistent termic avand 2 straturi de protectie pentru un transfer termic de caldura minim.

     Alte caracteristici care trebuie mentionate sunt urmatoarele: email usor de curatat, usa cu sistem de curatare usor, pe geam sunt instructiunile pentru gatit si usa reflexiva.

     Accesoriile cuptorului sunt urmatoare: butoanele cuptorului, o tava adanca si gratar combi. 

     Analizand caracteristicile cu care este prevazut dar si faptul ca poate veni ca si parte componenta a unui pachet cu plita incorporabila Hansa BHGI62018 cu 4 arzatoare pe gaz cu aprindere electrica iti recomandam sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde aceaste ocazie.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta, avand un cuptor incorporabil la pachet cu plita, este accesibil ca pret si dotat, cu destule functii de gatit: Verifica oferta pret


         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus
Cuptor incorporabil Hansa BOEI62090015, Electric, 67 l, Grill, Rotisor, Clasa A, 4 Functii, Inox