Televizor LED Smart 3D Panasonic TX-48CX400E pret si review tehnic

         Televizorul LED Smart 3D Panasonic TX-48CX400E este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv multimedia complet din toate punctele de vedere cu un ecran generos de 121 cm cu un design modern si in acelasi timp elegant. Vei avea parte de cea mai buna experienta cinematografica alaturi de un televizor cu un ecran generos capabil sa redea imagini de buna calitate chiar si in format 3D.

        Arata foarte bine si din punct de vedere al designului, este subtire, iar ramele de dimensiuni mici sunt practic confundate cu ecranul imens de 121 cm. Imaginile sunt exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni. 

        Este unul dintre cele mai apreciate modele lansate anul acesta de catre cei de la Panasonic in aceasta marja de pret fiind foarte bine vandut in prima parte a acestui an.

        Display-ul de foarte buna calitate masoana in diagonala 121 cm si suporta rezolutii UHD 4K superioare de pana la 3840 x 2160 pixeli. Imaginea de o claritate impecabila este datorata multitudinii de sisteme de corectare si procesare a imagini din dotare. Tehnologia Super Bright Panel rezolva problema luminozitatii imaginilor redate cu o combinatie intre sistem de functionare a panoului si structura panoului care permite luminii sa patrunda mult mai usor. Cu noul sistem de procesare al imaginii Digital Noise Reduction interferentele dintre cadre vor fi reduse la minim asfel ca imaginile vor fi cursive si se vor succede fara intrerupere chiar si in cazul filmelor de actiune sau evenimentelor sportive.

        Sistemul audio integrat format din doua boxe stereo de putere 20 W vor oferi un sunet excelent de o calitate foarte buna, bass puternic si clar. Acesta este compatibil cu Dolby Digital Plus.

        Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

        Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 4 porturi HDMI, port component, 3 porturi USB 2.0, minijack pentru casti, slot CI+ si iesire audio digitala.  Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

        Procesorul puternic Dual Core va oferi performantele de care ai nevoie pentru a rula cele mai complexe aplicatii tv in interfata Smart a acestuia. Vei observa imediat diferenta prin rapiditatea crescuta in multitasking prin comutarea imediata intre aplicatii si continut web. Selectand modul Smart vei gasi o multitudine de aplicatii preinstalate precum si un App Store de unde sa descarci altele pe baza unui cont configurat. Vine preinstalat cu aplicatii web native, suporta conexiuni cu alte dispozitive mobile sau tableta de tip Smart, DLNA, si internet prin Wi-Fi. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior Full HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar lareducere de pret, pret la care consider ca este un best buy:Verifica pret redus

       Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit in cazul comenzilor online: Detalii aici

Televizor LED Smart 3D Panasonic, 121 cm, TX-48CX400E, 4K Ultra HD, Clasa A

Un comentariu la „Televizor LED Smart 3D Panasonic TX-48CX400E pret si review tehnic”

Comentariile sunt închise.