Frigider cu doua usi Star-Light CDD-210AP cel mai bun pret

     Star-Light CDD-210AP este un frigider in doua usi, ideal pentru a intretine conditii termice de calitate superioara in devederea depozitarii in siguranta a alimentelor tale. La exterior, Frigider cu doua usi Star-Light CDD-210AP arata foarte bine iesind in evidenta prin culoarea alb care este si cea predominata, intr-un stil clasic pe care l-am mai intalnit si in cazul altor frigidere din clasa sa. Culoarea alb mata, ofera un regim cromatic ideal in cazul in care scopul tau e sa dotezi locuinta ta cu aparate cat mai compacte care sa promoveze ideea de spatiu si functionalitate. pre deosebire de modele anterioare, Frigiderul cu 2 usi Star-Light CDD-210AP consuma cu pana la 20% mai putine resurse energetice, pastrandu-si calitatile de racire.

Frigider cu doua usi Star-Light CDD-210AP, 204 l, Clasa A+, H 143 cm, Alb

    Acest model are tehnologia de dezghetare automata pentru zona de frigider si manuala pentru congelator. Asta inseamna ca aparatul frogorific Star-Light CDD-210AP nu necesita intreruperea functionarii atat de des intrucat la incinta frigideruui, decongelarea are loc in timpul functionarii sale. Doar congelatorul trebuie decongelat la intervale de timp nu foarte apropiate la fel cum ar fi fost in cazul frigiderului daca ar fi avut tehnologie manuala.

     Star-Light cu tehnologie de racire mixta (automat/manual) are un volum net generos pe frigider de 166 l precum și un compartiment special pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc. Sistemul static cu care este dotat aparatul pastreaza perfect alimentele proaspete. Senzorul amplasat in interiorul frigiderului permite mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori. Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sarma vopsita ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 2 din 3 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ.

    In partea inferioara a frigiderului Star-Light se afla compartimentul cu temperatura de 5°C etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului reversibila cu maner orizontal integrat cu deschidere spre dreapta este echipata cu 3 suporturi fixe pentru o compartimentare in functie de preferintele noastre.   

    Aparatul are iluminare Eco Bulb ce ofera o lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Star-Light are la interiorul frigiderului un termostat cu reglare manuala. Datorita proiectarii inteligente, frigiderul cu 2 usi Star-Light CDD-210AP va pune la dispozitie un spatiu de stocare mai mult decat generos pentru familia dumneavoastra. Dispune de diverse compartimentari inteligente, cum ar fi cele 3 suporturi pozitionate inteligent pe usa sau compartimentele pentru legume si fructe, iar rafturile sunt perfect ajustabile.

    Capacitatea maxima net de 207 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 166 litri si congelator cu un spatiu total de 41 litri. Zona de congelare are un compartimente despartit de un raft din sarma. Compartimentul congelatorului ofera variate optiuni multiple de congelare. Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi reversibile cu maner orizontal cu deschidere spre dreapta. Sertarul detasabil mareste spatiul de congelare a alimentelor, daca e necesar. In plus congelatorul detine un recipient pentru cuburile de gheata. Puterea de congelare a aparatului este de 2 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

    Star-Light a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N – ST  fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

    Star-Light CDD-210AP avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 16 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Eficienta energetica oferita de frigiderul Star-Light este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum nominal de 593 W/24h. Consumul anual de energie este de 170 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu un sistem de amortizare zgomot a compresorului, este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 40 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 142 x 55 x 55 si o greutate de 40 Kg.

Recomandare:

    Il vad ca fiind foarte util daca locuiti intr-o locuinta mai mica sau in chirie avand un consum minim disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

   Deasemenea daca aveti noroc, zilele acestea il puteti achizitiona la reducere, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Frigider cu doua usi Star-Light CDD-210AP, 204 l, Clasa A+, H 143 cm, Alb

 

Lasă un comentariu