Televizor LED Smart Samsung 48JU6000 pret si caracteristici de ordin tehnic

      Televizorul Smart LED Samsung 48JU6000 face parte din gama televizoarelor Smart de ultima generatie lansate anul acesta dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie totul pentru o experienta a utilizatorului de inalta calitate. 

      Sistemul de procesare al imaginii de la Samsung pune accentul pe fiecare pixel reusind astfel sa reduca la minim nivelul de zgomot si al distorsiunilor al imaginilor ce se succed continuu.

     Samsung 48JU6000  este un televizor cu o rezolutie impresionanta UHD 4K care masoara in diagonala nu mai putin de 121 cm. Cei 8 milioane de pixeli ai ecranului UHD sunt de 4 ori fata de ecranului unui televizor Full HD, iar asta inseamna ca vei avea parte de mai multe detalii iar imaginile vor fi mult mai apropiate de realitatea cotidiana. 

      Imaginea de o claritate impecabila este datorata multitudinii de sisteme de corectare si procesare a imagini din dotare printre care:  Dinamic Clear, Active Noise Reduction, UHD Upscaling, Mega Contrast, Contrast Enhancer etc. 

      Sistemul audio integrat de tip Down Firing + Base Reflex alcatuit din doua canale audio stereo asigura o putere de 2 x 10 W.

     Selectand modul Smart vei gasi o multitudine de aplicatii preinstalate precum si un App Store de unde sa descarci altele pe baza unui cont configurat. Vine preinstalat cu aplicatii web native, suporta conexiuni cu alte dispozitive mobile sau tableta de tip Smart, DLNA, si internet prin Wi-Fi. 

      Sta bine si pe partea de conexiuni, suporta internet atat prin Wi-Fi cat si LAN, are doua iesiri USB 2.0, 3 porturi HDMI, iesire audio si casti, VGA, Slot CI+ etc.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6000, 4K Ultra HD, Clasa A+