Televizor Smart Tech SMT50S10UC2U2G1, Review & pareri

     Smart Tech SMT50S10UC2U2G1 este un televizor Smart Android mai accesibil dar cu functii destepte, ce poseda si o imagine caracteristica de foarte buna calitate. Ecranul ce masoara in diagonala 126 cm, este unul de tip LED ce suporta o rezolutie maxima Ultra HD 4K. Majoritatea dintre noi tindem sa achizitionam in ultimul timp televizoare inteligente, iar Android pare sa fie softul care se bucura de cel mai mult succes. Cu un astfel de televizor capeti acces la aplicatii de vizionat filme si seriale online ca Netflix, HBO GO sau YouTube si deasemenea poti naviga online si pe retele sociale. Poti instala oricat de multe aplicatii doresti, totul conditionat de capacitatea sa de stocare pe drive. Iar pasionatii de jocuri pot rula juca unele jocuri pe ecranul acestuia sau sa faca mirroring de pe ecranul dispozitivului mobil. 

Televizor Smart Tech SMT50S10UC2U2G1, 126 cm, Smart Android, LED, 4K Ultra HD, Clasa G

     Imaginea perfecta data de standardul UHD 4K prezinta garantia unei experiente uimitoare data de culorile si imaginile vii ce aproape ca se confunda cu realitatea. Desi ca dimensiunea este maret, imi place mult faptul ca acesta reuseste sa aiba o rama subtire, care aproape se confunda cu restul ecranului, punand in evidenta mai mult partea de imagine si actiunea transmisa. Il poti aseza pe orice suprafata intrucat suportul central ii confera acestuia o stabilitate foarte buna. Softul prezent in modul operare al interfetei smart ofera libertate deplima utilizatorului in cazul instalarii de aplicatii dedicate Tv, din platforma Android de la Google. Este foarte bine optimizata, se misca rapid si ofera o experienta de lucru fluida. Principalele aplicatii disponibile in interfata Smart Android pot fi actionate cu ajutorul telecomenzii proprii ce cuprinde si anumite scurtaturi care pornesc rapid aplicatiile in general de streaming: Netflix, Amazon Prime, etc. Poti apela si la asistentul vocal Google care poate prelua orice comanda vocal, pentru a face o cautare pe internet sau cauta o aplicatie specifica instalata. Pe langa aplicatiile standard predefinite daca ti-ai creat un cont Google, poti descarca si altele noi, in limita spatiului disponibil de stocare, inclusiv jocuri.

   Interfata Smart Android este punctul de atractie a oricarei persoane ce doreste sa fie la curent cu noutatile de tehnologie si sa fie conectat la tot ce se intampla in online, retele sociale, web browsing si video streaming. Pe langa browserul nativ, aplicatii de citire mail si comunicare, modelul de fata suporta si continut video premium folosind Netflix sau HBO Go. Imi place si bara de scurtaturi, ce se activeaza imediat, aici unde poti seta pana la 5 scurtaturi pentru aplicatiile cel mai des utilizate. Comutarea dintre zona de televizor si interfata Smart este un proces rapid, care se executa instand, aceasta functie fiind disponibila din telecomanda. Utilizatorul are posibilitatea sa iti seteze aplicatiile cele mai des utilizate pe bara de scurtaturi ce se activeaza rapid din butonul telecomenzii. Deasemenea telecomanda este dotata si cu buton dedicat aplicatiei de video streaming Netflix, pozitionat in zona centrala.

     Controlul de la distanta este intermediat facil de catre telecomanda din dotare, cu raza de actiune de pana la 8 metri. Acesta cantareste 10 Kg, consumul mediu inregistrat fiind de aproximativ 82 kWh consum energie electrica / 1000 ore si de 88 kWh in modul HDR/ 1000 ore (clasa G). Standul central cu care vine inzestrat ii asigura o pozitionare optima indiferent de suprafata, echilibrul fiind unul perfect indiferent de suprafata pe care il asezi. Daca planuiesti sa il montezi la inaltime,  poti face asta cu ajutorul unui suport de perete avand standardul VESA 200 x 200.

      Display-ul de dimensiune 126 cm reproduce cu exactitate fiecare detaliu de culoare, avand un contrast bun si luminozitate pe toata suprafata sa. Este un pannel LED compatibil cu tehnologii cum ar fi cele HDR, HDR 10, selectie mod afisare in functie de eveniment, filtrare miscare si zgomot imagine. Functia HDR imbunatateste in mod semnificativ atat contrastul cat si culorile. Cu aceasta functie zonele luminoase ale imaginilor devin si mai luminoase, astfel ca iti creeaza impresia de o imagine mult mai profunda. Gama de culori este si ea imbunatatita ceea ce sporeste considerabil numarul de culori afisate. 

       Pentru ca experienta audio-video sa fie completa, televizorul dispune de sistem audio cu doua boxe, fiecare dintre acestea avand o putere RMS de 8 W. Sunetul este clar, nu distorsioneaza, iar in cazul in care iti doresti o putere mult mai mare il poti conecta cu o mufa jack la un sistem audio extern. Televizorul beneficiaza si caracteristica “Child Lock” ce va permite sa blocati anumite programe, pentru a fi indisponibile vizualizarii de catre copii. Televizorul beneficiaza si de functie TELETEXT si Sleep Timer – ce permite o oprire automata selectand o durata de timp prestabilita. Fiind un device Android, va fi usor sa partajezi continut de pe ecranul telefonului Android pe al sau ecran folosind optiunea de mirroring. Deasemenea atunci cand conectezi un USB sau HDD la acesta, poti inregistra continutul video si apoi reda mai tarziu.

     Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona. Navigarea in meniul programabil este intuitiva deoarece acesta are meniu si in limba romana. Cu ajutorul playerului integrat vei putea viziona filmele si serialele tale preferate simplu prin atasarea unui stick de memorie sau HDD extern la iesirea USB a televizorului. Sta bine si la capitulul posibilitati de conexiune si voi mentiona aici 3 porturi HDMI, SCART, Slot CI+, iesire audio, 2 porturi USB, si minijack casti. Conectarea la internet se face cu ajutorul tehnologiei wireless.

  • Functii speciale: Teletext (TTX) Progressive scan, Sleep Timer,
  • Performante hardware: Memorie RAM 1GB, Memorie flash 8GB

   Poti reada imagini sau urmari un film conectand stick-ul de date la portul USB 2.0, acesta avand integrat un sistem de redare automat fisiere video/imagini in format MPG,MPEG,DA,VOB,MKV,MP4,MOV,FLV,3GP,AVI,ASF,WMV. Per total, televizorul Smart Tech SMT50S10UC2U2G1 se dovedeste a fi un model receptiv la asteptarile noastre, un model compact, cu o imagine foarte buna raportata la pretul sau de achizitie. Slotul CI+ este si el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa elimini o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai ai nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus

Televizor Smart Tech SMT50S10UC2U2G1, 126 cm, Smart Android, LED, 4K Ultra HD, Clasa G

Un comentariu la „Televizor Smart Tech SMT50S10UC2U2G1, Review & pareri<span class='yasr-stars-title-average'><div class='yasr-stars-title yasr-rater-stars' id='yasr-overall-rating-rater-6c4659d7c5928' data-rating='5' data-rater-starsize='16'> </div></span>”

Comentariile sunt închise.