Televizor JVC 24VH3100, pret, specificatii tehnice (review)

       Daca iti doresti sa cumperi un televizor accesibil ca pret, de generatie noua, care sa fie capabil sa redea imagini de calitate pe un ecran mai mic ca dimensiune de 60 cm, iti recomand JVC 24VH3100. Este un model care pe langa functia de televizor clasic ofera acces utilizatorului la o gama variata de aplicatii din interfata Smart, sistemul de operare fiind unul propriu. Este un Smart Tv veritabil cu functii avansate, acesta integrand mai mult aplicatii generaliste care iti da posibilitatea sa verifici adresa de mail, retele sociale si cateva jocuri integrate. Principalele aplicatii pe care acesta le pune la dispozitie utilizatorului din zona de streaming sunt urmatoarele: YouTube, Netflix si Amazon Prime. 

Televizor JVC 24VH3100, 60 cm, Smart, HD, LED, Clasa F

     Cum informatiile apar atat in mediul vizual sau online, este destul de importanta prezenta interfetei smart, de unde poti accesa rapid un browser de internet, mai multe aplicatii pentru navigare online (mail, Youtube,  Netflix etc.). Comutarea dintre zona de televizor si interfata Smart este un proces rapid, care se executa instand, aceasta functie fiind disponibila din telecomanda. Utilizatorul are posibilitatea sa iti seteze aplicatiile cele mai des utilizate pe bara de scurtaturi ce se activeaza rapid din butonul telecomenzii. Deasemenea telecomanda este dotata si cu buton dedicat aplicatiei de video streaming Netflix, pozitionat in zona centrala. Tot aiaci regasim si butonul specific care apeleaza asistentul vocal, acesta folosind serviciul din partea Amazon, Alexa.

    JVC 24VH3100 beneficiaza de un ecran in format plat care masoara in diagonala 60 cm, incadrat de rame din plastic ce ocupa o suprafata mica din dimensiunea acestuia, pentru a pune astfel in evidenta imaginile transmise. Privit din lateral rama are un format subtire, iar designul este unul potrivit pentru o locuinta moderna. Poate fi folosit si ca o alternativa perfecta in cazul unui monitor, conectat la un laptop sau unitate PC pentru a urmari filme si seriale online si de ce nu pentru a te juca jocuri impreuna cu prietenii. Acesta cantareste 8 Kg, consumul mediu inregistrat fiind de aproximativ 22 kWh / 1000 ore ce poate urca pana la 32 kWh in cazul in care avem activ si functia HDR. Acest consum conform noilor norme reglementate in viguare il incadreaza in clasa de eficienta F.

     Cele doua picioruse asezate in mod simetric de o parte si de alta, ii asigura o pozitionare optima indiferent de suprafata, echilibrul find unul perfect. Televizorul poate fi montat si la inaltime, folosind un suport dedicat cu compatibilitate VESA 75 x 75. 

      Display-ul de dimensiune 60 cm suporta rezolutii HD la o calitate a imaginii de 1366 x 768 pixeli. Televizorul JVC beneficiaza de mai multe tehnologii care lucreaza impreuna pentru a oferi cea mai buna imagine scalata la dimensiunea exranului sau. Spre exemplu „Micro Dimming” analizeaza continutul imaginii transmise pe portiuni separate care apoi sunt ajustate la nivel de contrast, culoare si luminozitate. cest lucru este furnizat de o analiza profunda a fiecarui pixeli, realizand regiunile intunecate si luminoase si aplicand iluminare de fundal separata. Tehnologia „Super Resolution” este un motor de randare ce foloseste o tehnica de boost calitatii imaginii care ajuta la imbunatatirea imaginilor mai slab calitative cum se intampla in cazul transmisiilor Tv. Poti seta mai multe moduri de redare imagine printre care: Mod natural, mod utilizator, mod dinamic, cinema si gaming. Unghiul de vizibilitate de 176° face posibila vizualizarea emisiunii sau filmului preferat din aproape orice pozitie.

    Calitatea HDR amplifica contrastul astfel incat tu sa te bucuri intotdeauna de o experienta de vizionare la calitate HDR. Televizorul accepta ca standard chiar si HDR10, careeste tot mai intalnit in cazul transmisiilor streaming sau Netflix.

      Pentru ca experienta audio-video sa fie completa, televizorul dispune de sistem audio cu doua boxe, fiecare dintre acestea avand o putere RMS de 5 W. Sunetul este clar, nu distorsioneaza, iar in cazul in care iti doresti o putere mult mai mate il poti conecta cu o mufa jack la un sistem audio extern. Televizorul beneficiaza si caracteristica “Child Lock” ce va permite sa blocati anumite programe, pentru a fi indisponibile vizualizarii de catre copii. Televizorul beneficiaza si de functie TELETEXT si Sleep Timer – ce permite o oprire automata selectand o durata de timp prestabilita. Telecomanda este potrivita ca si marime, raspunde rapid la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv. Posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare, indiferent daca discutam despre cele HD sau cele digitale.

     Tunnerul de selectie programe DVB-T/DVB-C va permite receptia programelor intr-un numar foarte mare, banda de selectie fiind una de lungime receptie extinsa. Deasemenea pentru cei care au in pachetul de cablu optiunea card CI+, acesta este prevazut si cu slot CI+ (permite decodificarea programelor automat). Slotul CI+  este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa elimini o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai ai nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. De asemenea, capacitatea de stocare proprie a produsului este de 200 canale TV. La capitolul conexiuni fizice acesta este prevazut cu 2 porturi HDMI, 1 intrare USB 2.0, intrare casti si coaxial. Poti reada imagini sau urmari un film conectand stick-ul de date la portul USB 2.0, acesta avand integrat un sistem de redare automat fisiere video/imagini in format MPG,MPEG,DA,VOB,MKV,MP4,MOV,FLV,3GP,AVI,ASF,WMV. Pentrua avea conexiune la internet vei putea folosi adaptorul wireless incorporat de televizor. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus

Televizor JVC 24VH3100, 60 cm, Smart, HD, LED, Clasa F