Comoda Irim Romance, pret, specificatii design (review)

     In general articolele mobilier de tip comode sunt foarte utile atunci cand vine vorba de pastrarea lucrurilor cu adevarat importante pe care le folosesti zi de zi. Aproape de pat, acestea pot pastra in siguranta de la telecomenzi sau gadget-uri mobile pana la cartile preferate, sau pot avea rolul de suport pentru un televizor in camera. O comodă este un corp de mobilier care poate fi folosit în aproape orice cameră: living, hol și dormitor. Este o piesa de mobilier in general mai compacta care poate fi manevrata cu usurinta in cazul in care doresti sa redecorezi sau sa faci curatenie in jurul sau. In acest scop vin cu recomandarea modelului Irim Romance, o comoda pe care o consider interesanta ce poate fi achizitionata la un pret rezonabil. Irim Romance are un design practic cu numeroase spatii de depozitare, are 3 rafturi suprapuse care mascheaza lucrurile de la interior.

Comoda Irim Romance 95x45,5x77,5 cm, 3 sertare MDF, Alb

   Simpla dar versatila, Comoda Irim Romance se integreaza perfect in livingul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor dar si functionalitatea acestora. Comoda Irim Romance beneficiaza de 4 picioruse bine definite ce ii da posibilitatea unei stabilitatii proprii foarte bune indiferent de suprafata aleasa. Usile care fac accesul la interior se deschid in directii opuse, stanga – dreapta, pana la un unghi de 90 de grade.

Dimensiuni: Inaltime: 77,5 cm – Latime: 45,5 cm – Adancime: 95 cm.
Produsul este realizat din MDF+PAL.
Greutate produs: 61 kg.

Comoda Irim Romance 95x45,5x77,5 cm, 3 sertare MDF, Alb

Pretul la fel, unul foarte bun, beneficiaza de un discount semnificativ in perioada aceasta. Fiind vorba de oferte cu timp de valabilitate limitat, iti recomand sa nu stai prea mult pe ganduri: Verifica pret actualizat

     Irim Romance este o comoda ce beneficiaza de numeroase spatii de depozitare. Dacă ai nevoie de un corp de mobilier mai practic, atunci noi te sfătuim să alegi acest model care vine dotat cu numeroase spații pentru depozitare. Este mai putin practica in cazul in care doresti sa asezi un televizor de dimensiuni foarte mari, cum ar fi modele cu diagonala mai mare de 110 cm. Odata comandata, comoda Irim Romance soseste acasa dezasamblata fiind nevoie de atentie sporita la instalarea pieselor fundamentale, intreg procesul necesitand atentie sporita conforma schemei tehnice.

Recomandare Pret:  In campania curenta Home Confort, comoda Irim Romance beneficiaza de o reducre consistenta care se aplica la cosul de cumparaturi astfel: Verifica oferta pret

Comoda Irim Romance 95x45,5x77,5 cm, 3 sertare MDF, Alb

Lasă un comentariu