Masina de spalat Heinner Slim HWM-H6010E++, review

      Noua gama de masini de spalat Heinner este deja pe piata, asa ca daca ai probleme cu actuala masina de spalat te invit sa treci la urmatorul nivel alegand noul model Heinner Slim HWM-H6010E++. Nu este pentru pretentiosi, aceasta incorporand functiile esentiale, totul la un pret foarte bun. Atunci cand problemele apar la vechea masina de spalat rufe, sa amani prea mult trecerea la una noua nu este o solutie deoarece aceasta joaca un rol vital in viata noastra de zi cu zi. Noua ne-a placut si ca prima impresie putem spune ca cei de la Heinner au facut treaba foarte buna, modelul Heinner Slim HWM-H6010E++ fiind usor de integrat in locuinta proprie datorita dimensiunilor slim. Este complet de culoare alba, singurele detalii estetice care ies in evidenta fiind panoul de comanda cu al sau display LED. Deasemenea remarcam pozitionarea centrala a unei usi de acces la interior cu un diametru generos, imbracat intr-un material din sticla de culoare negru, ce face mult mai usor incarcarea acesteia chiar si cu rufe mai voluminoase. 

Masina de spalat Heinner Slim HWM-H6010E++, 6 kg, 1000 rpm, Clasa E, Display LED, Alb

     Masina de spalat Heinner Slim HWM-H6010E++ faciliteaza accesul facil la functiile de comanda ale sale. In stanga se regaseste panoul LED care vine ca o confirmare a functiilor pe care le activezi semnalizand orice actiune venita din partea utilizatorului, un selector de programe central si un compartiment in stanga pentru detergent granule si lichid. Studiind fisa tehnica a acesteia, iti dai seama ca masina de spalat Heinner Slim HWM-H6010E++ are o capacitate de incarcare maxim 6 Kg si o viteza de rotatie la centrifugare de pana la 1000 rpm.

     Rufele sunt incarcate frontal, utilizand hubloul cu aspect circular care beneficiaza de un sistem de deschidere spre dreapta. Unghiul supus deschiderii este unul larg, fapt ceea ce faciliteaza o incarcare rapida, si facila, chiar si in cazul articolelor vestimentare mai voluminoase. Ca sa apuci mai usor acest capac, ai prezent pe membrana sau un maner cu functie de blocare la pornirea programului de spalat. Panoul de comanda iti permite sa monitorizezi cu atentie fiecare etapa din programul ales. Optiunile active sunt evidentiate prin aprinderea unor LED-uri in dreptul fiecare functii, astfel incat sa stii etapele de lucru, eventual etapele ramase in procesul de spalare, pana la finalizare. Butonul rotativ este cel responsabil de selectia programelor, Sistemul este unul mecanic, deci usor de manevrat in vederea obtinerii selectiei dorite. 

Masina de spalat Heinner Slim HWM-H6010E++, 6 kg, 1000 rpm, Clasa E, Display LED, Alb

      Prezinta o constructie compacta si solida avand urmatoarele dimensiuni: 85 cm inaltime, 60 cm latime si 46 cm adancime avand o greutate de 53 de Kg. Heinner HWM-V6010D++ este dotata cu un motor trifazat cu amortizoare ce asigura o functionare ultra-silentioasa de 58 dB la spalare si 78 dB la centrifugare, ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Acest motor dinamic are posibilitatea reglari turatiei in limite largi (maxim 1000 rot/min) eliminand socul mecanic si de curent la pornire, concomitent cu asigurarea unui cuplu de pornire suficient de mare. Capacitatea maxima de incarcare este de 6 Kg iar cele 1000 de rpm. asigura o spalare eficienta. Heinner Slim HWM-H6010E++ are tehnologia Turatie variabila si excludere turatie unde poti alege numarul de rotatii potrivit tipului de haine folosit si programului preferat, de la minim 400 rot/min la maxim 1000 rot/min. Programul Child Lock permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat, fara ca sa fie supravegheati permanent. Functia start intarziat, iti permite sa programezi timpul de pornire al masinii de spalat, incat sa poti avea un control al activitatilor mult mai bine stabiliti, pe parcursul zilei, fie ca esti acasa sau esti plecat.

       Sunt prezente cateva functii mai avansate ce sporesc eficienta modului de functionare a masinii de spalat dar si siguranta la o functionare indelungata: Clatire suplimentara – utilizatorul are posibilitatea sa initieze un program scurt de clatire suplimentara a rufelor de la interior, Start intarziat – permite setarea unui interval de functionare, ECO Logic – functionare ecologica cu un minim consum de resurse, si Anti Sifonare – optine ce declanseaza o centrifugare mai delicata pentru a impiedica astfel aparitia cutelor inestetice. 

       Grila formata din cele 15 programe este usor de accesat si intuitiva si cuprinde majoritatea optiunilor disponibile pe o masina de spalat de obicei mult mai scumpa. Cel mai rapid program spala rufele usor murdare intr-un timp record de maxim 15 minute. O familie numeroasa are nevoie de un program adecvat pentru toate timpurile de haine. Aceasta setare, Mix,  iti permite sa pui zilnic rufele murdare la spalat, fara sa iti mai bati capul cu sortatul. Programul iti permite sa speli rufe din bumbac si din materiale sintetice in acelasi ciclu de spalare. Eco 40-60  este un program de spalat recomandat in cazul rufelor usor murdare care trebuiesc mai mult clatite si improspatate. Rufele care trebuiesc trecute doar printr-o apa si reimprospatate, este recomandat in cazul acesta programul 20°C. Hainele colorate la fel si cele negre beneficiaza de setari individuale dedicate care pregatesc mediul de spalat sa fie unul optim astfel incat sa nu deteriorezi tesatura. 

      Acest model Heinner Slim HWM-H6010E++ este prevazut cu rezistenta electrica nichelata, cu 40% avand mai putina depunere de calcar pe rezistenta, ce asigura o mai buna protectie impotriva coroziunii. Heinner dispune de doua sisteme care ajuta la scaderea vibratiei si zgomotului: Design-ul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul spalarii, iar sistemul electronic de control al balansului, distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile. Cu ajutorul sistemului Eco Logic optimizezi consumul de apa si detergent, precum si durata programului de spalare in functie de cantitatea de rufe incarcate. Sistemul Eco Logic te va ajuta sa protejezi natura si sa faci economie. De exmplu, la incarcarea pe jumatate a masinii, economia de energie poate ajunge pana la 50%.

     Poti alege intre cele 15 programe predefinite pentru o spalare cat mai eficienta: extra-clatire, prespalare, sport, mixt, delicate, sintetice, bumbac, lana, spalare manuala, spalare rapida etc. Programele speciale ale masini Heinner Slim HWM-H6010E++ sunt: Program bumbac cu trei optiuni de temperatura (20°C, 40°C, 60°C) Sintetice rece la 40°C. Baby Care ce este un program cu ajutorul caruia vei spala eficient hainele de bebelus fara a mai pastra vreo urma de detergent in material fiind periculos pentru pielea sensibila a acestuia. My Cicle care vă permite să setaţi şi să salvaţi un program la alegere creat de dumneavoastră. Spalare Lana acest program usor de folosit este destinat tesaturilor delicate precum cele din lana. Acesta program curata hainele delicate din lana protejand totodata si tesatura fina. Programul Mixt ce permite spalarea materialelor sintetice si a celor din bumbac in acelasi ciclu al masinii de spalat. Mai mult, daca spalarea se va face la temperaturi mici, se va economisi si energie electrica. Daca sunteti o persoana care face mult sport masina are in dotare programe speciale de sport concepute pentru spalarea echipamentului si incaltamintei de sport sau jeansi. Cel mai rapid program are o rurata de numai 15 minute. Acest tip de masina de spalat are sistemul de detectarea spumei reziduale in caz de supradoza cu detergent sau solutii de curatare. Masina are un ciclul de stoarcere impartit in mai multe etape, iar miscarile lente ale cuvei impiedica sifonarea lenjeriei. Acest proces previne formarea cutelor, iar calcatul lenjeriei se va realiza intr-un timp mult mai scurt. Timer-ul ii confera un grad ridicat de autonomie acestui model, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp. Cel mai scurt program program de spalare rufe pe care il poti apela este de aproximativ 15 minute. Este o optiune ideala daca esti in graba sau in cazul in care rufele tale sunt usor murdare.

Masina de spalat Heinner Slim HWM-H6010E++, 6 kg, 1000 rpm, Clasa E, Display LED, Alb

 

     Masina Heinner Slim HWM-H6010E++ are o clasa de eficienta energetica inalta E si consum redus de resurse, avand un consum mediu de apa anual de 9900 l/an de energie in program standard de 0,58 kW/h ciclu de spalare si 171 kWh/an consum in medie anual, calculat la 200 de cicluri de spalare. Un produs economic, care nu va incarca foarte mult factura la curent electric, fiind destul de ecologic. Recomandam aceasta masina de spalat ca fiind o varianta accesibila ce pune la dispozitie utilizatorului multiple optiuni de spalat, la pret accesibil.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat performanta care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

     Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Masina de spalat Heinner Slim HWM-H6010E++, 6 kg, 1000 rpm, Clasa E, Display LED, Alb

Lasă un comentariu