Living Irim Martin, pret, specificatii design (review)

    Atunci cand iti mobilezi livingul, amplasarea mobilierului este o decizie ce trebuie tratata cu atentie, pentru a pastra cat mai mult din spatiul util. Majoritatea camerelor de zi sunt multifunctionale pentru a petrece timpul liber cu prietenii, de vorba cu familia, divertisment si vizionat Tv. Pentru o astfel de locatie trebuie sa te asiguri ca aranjarea mobilierului este unul “user-friendly” pentru toate activitatile, este unul practic si nu ocupa spatiu inutil. Mobilierul pentru living Irim Martin, este o alegere inteleapta daca doresti sa folosesti la maxim spatiul unei locuinte ce dispune de o suprafata utila mai putin generoasa. Televizorul poate fi incadrat in zona centrala, avand un rol principal daca te gandesti sa il fixezi la inaltime deasupra comodei, pe un suport de sustinere dedicat.

Living Irim Martin, 260x35,5x181, modular, LED, Sonoma/Alb neted

   Dintr-un living modern nu pot lipsi spatiile functionale de depozitare, iar pentru cea mai buna solutie in living este recomandat utilizarea unui set de mobilier cu optiuni de depozitare, asa cum este si cazul mobilierului Irim Martin. Se recomanda evitarea pe cat posibil aglomerarea pardoselii cu tot felul de piese de mobilier si alegerea in schimb a rafturilor si corpurilor suspendate. Fie ca alegi corpul din dreapta sau cel din stanga, vei gasi optiuni mereu in spatiile destinate depozitarii din fiecare corp. Irim Martin este un mobilier ce aplica o personalitate aparte camerei in care este instalat, modern, tineresc si cel mai important functional.

      Irim Martin este alegerea perfecta, un mobilier compact, avand o constructie uniforma din materiale de calitate, bine finisate, placut ca design, si functional avand in vedere spatiile numeroase pentru depozitare de la interior. Bineinteles in sufragerie nu putea lipsi comoda pentru televizor, aceasta fiind inclusa deasemenea in set. Zonele de depozitare din imediata apropiere iti vor asigura confort si functionalitate, astfel incat livingul tau sa fie unul incapator in care sa ai totul la indemana si sa te simti ca acasa. Livingul Irim Martin masoara in dimensiuni  L=260 cm; H=181 cm; A=35,5 cm avand o baza materiala din PAL. Dimensiunile pot fi studiate in detaliu conform cu imaginea de mai jos:

Living Irim Martin, 260x35,5x181, modular, LED, Sonoma/Alb neted

     Mobilierul ideal pentru un living de apartament este cel compact si multifunctional, cu spatii inteligente de depozitare, care nu ocupa foarte mult spatiu. De aceea, este recomandat sa eviti mobila masiva si grea si sa te orientezi spre astfel de piese de mobilier cum este si Irim Martin, usoare, dar de calitate superioara, care vor oferi spatiului un aspect aerisit si ordonat. Gandeste in avans designul living-ului tau, inclusiv directia si modul in care se vor deschide usile dulapurilor, astfel incat sa salvezi cat mai mult spatiu. In zona superioara utilizatorul beneficiaza de avantajele unui corp suspendat care cuprinde o multime de spatii de depozitare. Rafturile sunt trainice, rezistenta la sarcini de pana la 25 Kg. 

Caracteristici ansamblu si componente:

  • Comoda TV, 130 cm – lungime; 35 cm – adancime; 44,2 cm – inaltime.
  • Vitrina mica 80 cm – lungime, 35 cm – adancime; 140 cm – inaltime.
  • Corp 50 x 33 x 185 cm cu vitrina si rafturi;
  • Corp 62 x 33 x 130 cm, cu 3 polite si 1 usa;
  • Polita suspendata 130 cm – lungime; 20 cm – adancime; 20 cm – inaltime.
  • Vitrina mare 50 cm – lungime; 35 cm – adancime; 180 cm – inaltime

    Sunt multumita de alegerea facuta, sufrageria acum arata extraordinar cu noua mobila, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite. Pentru curatarea suprafetelor lemnoase se recomanda utilizarea unei lavete sau a unui prosop de hartie usor umed.

Recomandare:

    Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi sufrageria fiind o structura de mobilier impresionanta. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Living Irim Martin, 260x35,5x181, modular, LED, Sonoma/Alb neted