eMAG Stock Busters promite reduceri de până la 50% intre 22-24 mai

      Odata la cateva luni de zile, cei de la eMag organizeaza acest eveniment important al reducerilor intitulat „eMag Stock Busters” care revine acum din nou in atentia publicului in editia de primavara – intre 22 si 24 mai 2018. Nu putem spune ca exista un set de cumparaturi planificate in preajma unui asemenea eveniment, mai ales aca sunt si preturi bune, cumparam din instinct, mai ales ca de data aceasta sunt anuntate reduceri de pana la 50 % la peste 50.000 de produse. Promotiile incep de la prima ora a diminetii, de regula 7:30 si se intind pana in a 3-a zi de 24 mai. Desigur cei care vor fi curiosi sa vada preturile dar si rapizi in plasarea comenzilor vor fi si cei dintai, cei mai castigati, deoarece stim ca la astfel de evenimente de anvergura, de regula acele produse avand pretul cel mai bun sunt si primele care isi epuizeaza stocul.

    La munca, in masina sau chiar de pe telefon, iti recomand sa arunci un ochi peste catalogul online, ca nu se stie niciodata daca iti face cu ochiul vreo promotie interesanta. 

   Nu pot spune cu exactitate care vor fi produsele vedeta dar cu siguranta vor fi reduceri la intreaga gama de produse, in categorii cat mai diferite. Nu e rost sa mai stai pe ganduri, iar primul sfat ar fi sa iti planifici bugetul pentru maine, sa studiezi preturile si cam care ar fi produsele pe diverse categorii care te-ar interesa.

    Telefoane mobile la reducere

    Electrocasnice mari si mici la reducere

    Produse de gradinarit si interior casa sau apartament

    Produse IT si ceasuri inteligente la reducere

      Deoarece m-am mutat la casa noua de curand sunt sigur ca si de data aceasta voi face achizitii bune in ceea ce priveste un mobillier nou sau poate aparate electrocasnice care sa im definitiveze aspectul general al bucatariei.     

      Catalogul cu produse la reducere poate fi accesat aici: Vezi catalog reduceri

      Foarte important, iti recomand sa arunci un ochi si pe sectiunea resigilate, deoarece vor fi reduceri si aici

Stock Busters la eMAG între 17-19 martie 2020 - ai reduceri de până la 50%  - reducerix