Aparat de aer conditionat portabil Beko BEPB12H pret si specificatii tehnice

      Aparatele de aer condititionat portabile reprezinta o optiune din ce in ce mai des aleasa de romani prin prisma faptului ca nu necesita o instalare specializata dar si ca pot fi cu usurinta mutate dintr-o camera in alta. Un astfel de aparat portabil este si Beko BEPB12H, un dispozitiv de climatizare modern, de generatie 2018 care beneficiaza de toate functiile unui aparat fix, totul la un pret la fel de bun. Acesta are mai multe avantaje. Unul dintre acestea este ca nu necesita interventia unui specialist la instalare si imediat poate fi pus in functiune si setat conform dorintelor tale.
Aparat de aer conditionat portabil Beko 12000 BTU, Clasa A+, Functie incalzire, Afisaj LED, Timer, BEPB12H

      Aparatul de aer conditionat este prevazut cu afisaj electronic LED pe care il poti controla cu usurinta din telecomanda. Display-ul digital creeaza un climat confortabil ideal in camera cu un sistem de selectare a modului de afisare vizibil sau ascuns, astfel incat sa ai parte de o noapte de somn linistita si sa te trezesti complet odihnit de fiecare data.
Aparat de aer conditionat portabil Beko 12000 BTU, Clasa A+, Functie incalzire, Afisaj LED, Timer, BEPB12H
       Beko BEPB12H arata bine si din punct de vedere al aspectului general, este modern cu o culoare preponderent alba si este construit din materiale de foarte buna calitate.

      Aparatul de aer conditionat Beko BEPB12H are o capacitate impresionanta de modificare a temperaturii in incaperea in care este amplasat, aceasta atingand valori de pana la 11942 BTU in cazul functiei de racire si de 11260 la incalzire. Cu aceasta putere, Beko BEPB12H da dovada de eficienta pentru un spatiu locuibil de pana la 30 mp. Desi puterea mare isi spune amprenta asupra eficientei de racire, important este si consumul energetic. Clasa energetica diferentiala, A  la incalzire si A+ pentru functia racire duce la o putere medie consumata de 3300 W/incalzire si de 3500 W la racire. La un calcul simplu rezulta faptul ca unitatea AC portabila va face un schimb de aer pentru un volum de interior de 410 metri cubi in decurs de o ora.

       Aparatul de aer conditionat Beko BEPB12H poate fi controlat de la distanta cu ajutorul telecomenzii din dotare care reprezinta un accesoriu de neinlocuit in orice locuinta. In plus orice caracteristica de mediu poate fi modificata si vizualizata pe ecranul LCD al acesteia. Pe langa functiile clasice de incalzire si racire, aparatul de aer conditionat Beko BEPB12H beneficieza si de modul de functionare independent de eliminare a umiditatii excesive, dezumidificare. Pentru ventilare incapere si recirculare aer sunt disponibile 3 trepte de viteza care vor fi actionare progresiv.

      La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament foarte bun SEER de 2.61 la racire si de 3 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Beko, cu emisii de CO2 mai scăzute.

      Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

    Functiile si programele disponibile pentru acest model, acopera intreaga gama de necesitati:

– Dezumidificare – elimina excesul de umezeala si impiedica formarea mucegaiului. Debitul unitate masurat la performanta maxima este de 1 litru/h.
– Functie Jet incalzire/racire – aspersare aer prelucrat cu putere in zona stabilita de tine prin program
– Timer – modul programabil al modului de functionare in timp
– Sleep/Night Mood – functionare silentioasa pe timp de noapte
– Autorestart – aparatul de aer conditionat reporneste avand aceleasi setari de lucru, chiar si in cazul unei pene de curent
– Auto Changeover – aerul conditionat selecteaza automat modalitatea optima de functionare in functie de temperatura din interiorul camerei.
– Auto Swing – Functia regleaza automat directia fluxului de aer, in sus sau in jos, asigurand diferente minime ale temperaturii intre diferite zone ale incaperii, creand astfel un mediu ambiant placut si racoros.
– Autocuratare SelfClean– functie care trebuie actionata de cel putin o data pe saptamana pentru a elimina excesul de umezeala din interiorul angrenajelor aparatului, pentru a se evita astfel formarea de mucegai la interior. Aceasta functie impiedica formarea bacteriilor si a mucegaiului. Atunci cand aparatul este oprit din modul „racire” sau „incalzire”, acesta va continua sa functioneze la o putere foarte mica, astfel incat apa de condens sa se evapore. In acest mod se previne formarea mucegaiului.

       Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -16°C si +30°C. La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului.

     Pentru functiile de racire si incalzire, Beko BEPB12H foloseste un freon R32, diferit de cele intalnite la majoritatea dispozitivelor AC (R410a), ce ofera o imbunatatire a nivelului de confort, avand un impact mai scazut asupra mediului inconjurator.  Un avantaj al utilizarii freonului R32 este eficienta mai mare decat al agentului frigorific R410A. Presiunea saturata a freonului R32 este similara cu cea a agentului frigorific R410A. R32 are o temperatura critica mai ridicata decat R410A. Caldura necesara pentru evaporarea freonului R32 este mai mare decat cea a freonului R410A. R32 are o capacitate de racire volumetrica mult mai mare decat R410A, ceea ce duce la cresterea eficientei. Densitatea freonului R32 este mai mica decat cea a agentului frigorific R410A, astfel incat cantitatea de incarcare este mai mica, iar impactul asupra climatului este mai redus.

      Sistemul de filtrare este alcatuit dintr-un filtru HD care promite rezultate bune in ceea ce priveste retinerea particulelor fine de praf, bacterii dar si alti factori care pot provoca aparitia alergiilor.

Recomandare:

   Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

   Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

   Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Aparat de aer conditionat portabil Beko 12000 BTU, Clasa A+, Functie incalzire, Afisaj LED, Timer, BEPB12H