Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 309L pret si specificatii tehnice

    Folosirea unui aparat de aer conditionat reprezinta cea mai buna metoda de a suporta zilele toride de vara. Nu mai este mult timp pana cand caldura se va instala din nou, asa ca alegerea unui aparat de aer conditionat este necesara oriunde, la tine acasa sau intr-un spatiu de birouri. Pe mine m-a incantat aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 309L, datorita consumului foarte mic, designul minimalist dar si performantele ridicate in ceea ce priveste capacitatea acestuia de a raci/incalzi intr-un timp foarte scurt. Atat unitatea de interior cat si cea de la exterior sunt silentioase in timpul functionarii si exprina aceleasi detalii minimaliste de design, reusind sa se integreze armonios cu celelalte elemente de design interior al casei.

     Aparatul de conditionat Whirlpool SPIW 309L poate reprezenta o buna optiune, datorita tehnologiei Inverter. Aceasta tehnologie nouă reduce consumul de energie al aparatelor de aer condiționat cu minim 30% raportat la aparatele convenționale, acestea fiind și mult mai silențioase, zgomotul neplăcut de pornire-oprire a compresorului fiind eliminat. Aparatul de aer conditionat dotat cu tehnologie inverter va regla temperatura dintr-o camera fara a mai fi necesara oprirea si repornirea constanta a compresorului. In schimb, viteza de functionare a compresorului va fi ajustata de senzori constant, in functie de necesitati si de setarile tale. Cu alte cuvinte, compresorul porneste la capacitate maxima si functioneaza in aceste conditii pana cand temperatura ambientala ajunge la valoarea setata de tine. In acest moment, viteza compresorului va fi redusa in mod automat. Daca temperatura din incapere va creste din nou, aceasta schimbare va fi detectata de senzori, care vor mari din nou viteza de functionare a compresorului, fara a fi necesara o repornire a acestuia. Efortul financiar suplimentar la achizitia unui aparat de aer conditionat cu INVERTER este in scurt timp recuperat datorita cheltuielilor semnificativ diminuate la facturile de energie electrica. Whirlpool SPIW 309L iese in evidenta printr-un design placut de culoare alb, cu un display LCD in partea centrala a aparatului, unde vor fi afisate temperatura camerei precum si setarile programelor de functionare, dar si capacitatea sa de racire de 8871 BTU si cea de incalzire de 9212 BTU. Poti controla de la distanta unitatea de interior cu ajutorul telecomenzii proprii ce permite ajustarea modului de lucru in aria de semnal de 7-8 metri.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este foarte buna, cu un consum nominal anual de 201 kWh/an la racire si de 1071 kWh/an la incalzire. Aparatul este destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi cu dimensiuni mai mici de pana la 22 mp.

    Whirlpool SPIW 309L vine cu cateva noutatii in domeniu: 4D admisie aer – asigura o racire rapida si un schimb de curenti de aer foarte rapid, fiind in premiera cu acest sistem inovativ si cu 6th Sense Air Flow– unde aparatul selecteaza automat un mod adecvat de operare (racire, ventilare, dezumidificare), in functie de temperatura din interiorul camerei. La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament foarte bun SEER de 6,1 la racire si de coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Whirlpool, cu emisii de CO2 mai scăzute.

      Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire. 

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,1 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 3,9 KW.SEER and SCOP | Olimpia Splendid     Acest model sta bine si la capitolul filtre de protectie care iti vor asigura un aer rece curat si sanatos fara impuritati: filtru HD – retine pana la 90% din particulele de praf, filtru Active Carbon – retine mirosurile neplacute. Filtrul HD Acest tip de filtru de aparat de aer conditionat mai este numit filtru de eficienta sporita, deoarece indeparteaza cu usurinta pana la 99,97% dintre toate bacteriile si particulele de praf mai mai de 0.3 microni (foarte putine particule sunt mai mici de 0.3 microni, iar acelea nu sunt aproape deloc periculoase).

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 309L, 9000 BTU, Clasa A++, Functie incalzire, 6Th Sense, Filtru HD + Active Carbon, R32

      Acest model iese in evidenta prin caracteristica unica ce se intalneste doar la dispozitivele marca Whirlpool respectiv “Al 6-lea simt”. Datorita acestei tehnologi, aparatul electrocasnic are posibilitatea de a adapta consumul de energie electrica in functie de evolutia temperaturii din incapere. Senzorii aparatului de aer conditionat monitorizeaza permanent ambientul si combina functiile de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare pentru a fi atinsa temperatura optima.

     Totodata, este un model silentios, pentru a nu  deranja pe perioada functionarii sale, unitatea de interior a aparatului de aer conditionat produce un zgomot secvential de (2126, 33, 39) dB. Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 309L este dotat cu mai multe functii printre care:

     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in patru trepte cu un debit maxim de 500 mc fara sa-i modifice temperatura. Ventilatorul aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW 309L a fost si el optimizat pentru a putea deservi un flux mai mare de aer, la acelasi nivel de zgomot. Si daca tot am ajuns la capitolul acustic, trebuie sa va spunem ca acest sistem de climatizare este unul foarte silentios, ce nu depaseste 39 dB pe unitatea interioara, la cea mai puternica treapta.

     Functia de dezumidificare este utila atat in lupta cu mucegaiul, cat si in zilele toride de vara, cand umiditatea excesiva creeaza cel mai mare disconfort. Interesant este ca aceasta poate functiona independent de modificarea temperaturii din incapere, eliminand 0,9 l/hcondens. 

     Functia de incalzire se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -10° C.

     Timer-ul 24 h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Whirlpool, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia Jet in cazul activarii acestui mod, incalzirea sau racirea spatiilor se realizeaza rapid.

     Modulul Sleep/Night are rolul de a asigura un somn linistit pe timp de noapte, cu un consum energetic cat mai redus. Aparatul de aer conditionat Whirlpool va modifica temperatura cu cate 1 grad Celsius pe ora, in primele 2 ore, urmand a o mentine constanta pentru urmatoarele 6 ore. Astfel nu veti resimti schimbari bruste de temperatura si nici nu veti fi deranjati de zgomotul rezultat, intrucat acesta trece automat pe un modul silent.

     Functia Power Save este si ea foarte utila deoarece asigura o functionare cu un consum redus atunci cand indicele termic setat este atins sau pe timp de noapte. Sleep/Night Mood asigura aparatului o functionare silentioasa pe timp de noapte. Timerul digital iti va permite sa setezi intevalele de timp in care aparatul sa functioneze la capacitate maxima si atunci cnad sa intre in inactivitate. Auto Clean este functia care impiedica formarea mucegaiului. Dupa oprirea aparatului de aer conditionat, ventilatorul este uscat automat. Senzorul de pe telecomanda transmite catre unitatea principala a aparatului de aer conditionat temperatura masurata din jurul telecomenzii, functie care functioneaza la activarea optiunii Around U.

     Unitatea interioara cantareste 8,5 kilograme avand dimensiunile de (818 x 270 x 217) mm, iar cea exterioara are o greutate de 22 kilograme cu dimensiunile de (660 x 482 x 240) mm 

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 309L, 9000 BTU, Clasa A++, Functie incalzire, 6Th Sense, Filtru HD + Active Carbon, R32

Lasă un comentariu