Troler Kring Travel Light pret si specificatii de design

      Trolerele sunt cele mai comode si mai practice accesorii pe care le poti folosi in planificarea unei excursii sau a unui city break, oferind spatiu suficient la nevoie pe diferite dimensiuni astfel incat lucrurile tale sa incapa fara probleme. In functie de materialele folosite, un troler poate fi mai greu de purtat dupa tine, sau mai usor. In functie de nevoie, recomand achizitia unui troler de tip capsula din policarbonat in cazul n care doresti sa calatoresti in afara cu avionul, iar in cazul in care doresti sa il folosesti mai mult pentru curse interne, pe autobuz, metrou si facultate, mai bun ar fi un troler cu o constructie din material textil, asa cum este si Kring Travel Light. 

       Nu degeaba i se spune Kring „Light” principala calitate a sa, fiind usurinta cu care vei reusi sa te strecori prin multime. Dimensiunea unui troler este primul lucru care ar trebui sa te intereseze, deoarece aceasta dicteaza in mare masura cantitatea de lucruri pe care o poti inmagazina la interior, in cazul lui Kring Destination, acestea fiind de 48 x 28 x 68 cm. Acesta este disponibil atat in varianta 58 cm cat si 68 cm, modelul pe care l-am avut n teste fiind cel de 68 cm. 

     Un alt aspect important in alegerea unui troler este siguranta, unele trolere au sistem de securitate cu cifru, si altele nu, astfel ca daca stii ca il vei folosi pe rute de distanta mare, cum ar fi calatoria cu avionul consider ca o alegere buna ar fi sa iei in considerare existenta acestui sistem de securizare. Kring Travel Light indeplineste cu brio si aceasta conditie, accesul la interior fiind facil dupa introducerea codului corect. Acesta este valid doar in cazul spatiului principal de depozitare, celelalte buzunare din fata avand doar fermoare. Stim bine ca niciodata nu este de ajuns spatiul de la interior, astfel ca de multe ori incercam sa mai ingramadin cate ceva la interior, iar astfel pentru a nu pune presiune mare pe fermoare, acest troler vine echipat si cu incheietori speciale de tip clips-uri ce urmaresc toata latura sa pentru a nu se „burdusi”.

Troler Kring Travel Light, 58 cm, Negru

        Materialele de constructie sunt si ele destul de importante daca e sa luam in considerare calitatile pe care le are de indeplinit un troler, si anume de a proteja bagajele de la interior. Deasemenea un material mai tare, va oferi o rezistenta in timp mai buna pentru o folosire de lunga durata, dar si aici parerile sunt impartite. Spre exemplu in cazul de fata Travel Light are o constructie din material textil cu intarituri din plastic la capete. Avantajele acestui tip de troler sunt greutatea redusa si posibilitatea de a se deforma. Astfel poti pune cateva haine in plus. Un alt avantaj este numarul mare de buzunare interne si externe care va ajuta sa stochezi diferite obiecte sau accesorii la care sa ai acces rapid si usor. 

Troler Kring Travel Light, 58 cm, Negru

          La fel de important este si partea artistica, cat de fiabil este sau ce alte dotari va avea pentru a fi astfel mai usor de manevrat de utilizator. Kring Travel Light este dotat cu 4 rotii mobile ce permit schimbarea rapida a directiei de mers, acestea preluand cea mai mare parte din greutate, efortul depus de utilizator fiind infim. De multe ori in drumul nostru suntem nevoiti sa parcurgem si anumite obstacole, intrari la metru, bare de protectie, iar astfel pentru a evita situatii de genul acesta, poti il poti apuca de cele doua manerele, unul pe verticala si altul pe orizontala. La drum drept, poti folosi manerul metalic ce se extinde prin simpla apasare a butonului de pe manerul central din plastic. Dupa ce iei mana de pe buton, acesta se blocheaza la inaltimea potrivita staturii tale. 

     In functie de nevoile si preferintele  tale, trolerul Kring Travel Light poate fi achizitionat in doua variante de dimensiune, la 68 cm si 58 cm, intr-o gama variata de culori printre care: negru, rosu, albastru, gri, verde si mov 

Recomandare: 

     Cand vine vorba de achizitionarea unui troler posibilitatile sunt aproape nelimitate, brandurile cunoscute dar si micii producatori ofera diverse modele menite sa satisfaca nevoile oricarui cumparator, Kring Travel Light fiind o alegere excelenta la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Daca iei in calcul si reducerea actuala, iti raman bani suficienti si pentru o sesiune de shopping pentru a pune la cale ultimile detalii in privinta bagajului de calatorie: Verifica pret redus

 

Troler Kring Travel Light, 58 cm, Negru