Troler Kring Destination pret si specificatii de design

          Kring Destination este un troler excelent care te va purta in toate excursiile unde doresti sa ajungi, avand la tine in siguranta bagajul tau. Bagajul care te defineste pe tine atunci cand calatoresti, este foarte important, deoarece acesta insumeaza toate acele lucruri care iti vor aduce confortul de acasa pe parcursul perioadei cat esti plecat, iar pentru a fi sigur ca nimic de la interior nu este deteriorat, iar conditiile de depozitare sunt unele excelente, ai nevoie de un troler, asa cum este si Kring Destination. Dimensiunea unui troler este primul lucru care ar trebui sa te intereseze, deoarece aceasta dicteaza in mare masura cantitatea de lucruri pe care o poti inmagazina la interior, in cazul lui Kring Destination, acestea fiind de 48 x 28 x 68 cm. 

     Un alt aspect important in alegerea unui troler este siguranta, unele trolere au sistem de securitate cu cifru, si altele nu, astfel ca daca stii ca il vei folosi pe rute de distanta mare, cum ar fi calatoria cu avionul consider ca o alegere buna ar fi sa iei in considerare existenta acestui sistem de securizare. Kring Destination indeplineste cu brio si aceasta conditie, accesul la interior fiind facil dupa introducerea codului corect. Acesta este valid doar in cazul spatiului principal de depozitare, celelalte buzunare din fata avand doar fermoare. 

Troler Kring Destination, 58 cm, Gri

        Materialele de constructie sunt si ele destul de importante daca e sa luam in considerare calitatile pe care le are de indeplinit un troler, si anume de a proteja bagajele de la interior. Deasemenea un material mai tare, va oferi o rezistenta in timp mai buna pentru o folosire de lunga durata, dar si aici parerile sunt impartite. Spre exemplu in cazul de fata Kring Destination are o constructie din material textil cu intarituri din plastic la capete. Avantajele acestui tip de troler sunt greutatea redusa si posibilitatea de a se deforma. Astfel poti pune cateva haine in plus. Un alt avantaj este numarul mare de buzunare interne si externe care va ajuta sa stochezi diferite obiecte sau accesorii la care sa ai acces rapid si usor. 

Troler Kring Destination, 58 cm, Gri

          La fel de important este si partea artistica, cat de fiabil este sau ce alte dotari va avea pentru a fi astfel mai usor de manevrat de utilizator. Kring Destination este dotat cu 4 rotii mobile ce permit schimbarea rapida a directiei de mers, acestea preluand cea mai mare parte din greutate, efortul depus de utilizator fiind infim. De multe ori in drumul nostru suntem nevoiti sa parcurgem si anumite obstacole, intrari la metru, bare de protectie, iar astfel pentru a evita situatii de genul acesta, poti il poti apuca de cele doua manerele, unul pe verticala si altul pe orizontala. La drum drept, poti folosi manerul metalic ce se extinde prin simpla apasare a butonului de pe manerul central din plastic. Dupa ce iei mana de pe buton, acesta se blocheaza la inaltimea potrivita staturii tale. 

 In functie de nevoile si preferintele  tale, trolerul Kring Destination poate fi achizitionat in doua variante de dimensiune, la 68 cm si 58 cm, intr-o gama variata de culori printre care: gri, albastru, maro sau mov. 

Recomandare: 

     Cand vine vorba de achizitionarea unui troler posibilitatile sunt aproape nelimitate, brandurile cunoscute dar si micii producatori ofera diverse modele menite sa satisfaca nevoile oricarui cumparator, Kring Destination fiind o alegere excelenta la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

   Daca iei in calcul si reducerea actuala, iti raman bani suficienti si pentru o sesiune de shopping pentru a pune la cale ultimile detalii in privinta bagajului de calatorie: Verifica pret redus

 

Troler Kring Destination, 58 cm, Gri

Lasă un comentariu