Set mobilier gradina Kring Rome pret si specificatii tehnice

     Cu mobilier din impletituri din ratan ne-am intalnit de multe ori si pana acum, la terase, in case de vacanta si in case de locuit deasemenea. Cu toate ca este aspectuos mobilierul original din impletituri insa are si numeroase dezavantaje, care reduc utilitatea lui, facand dificila folosirea lor in spatii deschise supuse intemperiilor, ca umezeala si temperatura. Pentru eliminarea acestor dezavantaje, a fost realizat asa numitul mobilier sintetic din impletituri.
     Aplicand vechea tehnologie traditionala de tesut a impletiturilor din ratan, la setul mobilier de gradina Kring Rome, fibrele arficiale au un diametrul de 8 mm si spatiul dintre fibre de 1,2 mm. Aceste fibre imita foarte bine fibrele de ratan natural ce sunt impletite si aplicate pe un cadrul de mobilier din plastic/otel. Fibrele artificiale au o textura din material plastic cu tratament rezistent la razele UV. Mobilierul produs astfel rezista foarte bine conditiilor meteorologice extreme. Cadrul de otel este tratat la coroziune, in timp ce fibra speciala din material plastic asigura durabilitatea pe termen lung a mobilierului in: ploaie, soare, cald si rece, in acelasi mod. Setul de gradina Kring Rome de interior/exterior de culoare negru/portocaliu ce face parte din oferta este compus dintr-un ansamblu format din 5 scaune cu spatar de sprijin cu tesatura din fibra sintetica de ratan de culoare negru; 2 mese laterale cu blat din sticla avand la randul lor imbracaminte din fibra sintetica de ratan si o masa rotunda cu blat din sticla. Pentru un plus de confort, ansamblu de scaune ce compun o canapea semicirculara au incluse perne pentru sezut de spate si de cap din material textil poliester de 220gr./mp. Pernele ansamblului de scaune ce compun aceasta canapea sunt de culoare portocaliu deschis si verde au o grosime de 5 cm. avand umplutura dintr-un burete moale si confortabil, care impreuna cu suprafata sintetica este foarte rezistenta la factorii externi agresivi. Greutate maxima admisa pe fiecare scaun din ansablu este de 110 Kg, deci acest ansamblu montat suporta o greutate mult mai mare. Mesele laterale construita dintr-un schelet din otel cu capac din sticla cu balamale si limitator de deschitere, pot fi folosit si ca lada de depozitat perne. Acest ansamblu mobilier de gradina are fiecare in dotare picioare de sprijin rezistente din plastic pentru a nu lua contact direct cu solul. Masa principala din mijlocul acestui ansamblu de forma cilindrica cu blat din sticla este construita dintr-un schelet din otel imbracat cu o tesatura de fibre artificiale de ratan ce se integreaza perfect in set.Set mobilier gradina Kring Rome, 5 piese, 2 mese laterale, 1 masa rotunda, maro/portocaliu     Dimensiunile mesei principale sunt de: (L, l, H)cm: 102 x 102 x 52, dimensiunile celor 5 scaune din ansamblu sunt de: (L, l, H)cm: 94 x 76 x 73 iar ale celor 2 mese laterale sunt de: (L, l, H)cm: 76 x 48 x 52. In plus cele 5 perne pentru cap din dotare au dimensiunile de (L, l)cm: 45 x 45. Acest ansamblu se poate monta sau demonta foarte usor. 

     Setul mobilier de gradina Kring Rome arata foarte bine si este comod indiferent de zona unde o vei aseza iar materialul de foarte buna calitate ii da acesteia un aspect de lucru bine facut nu ieftin din categoria premium. Un alt avantaj al acestui set mobilier, este ca datorita greutatii reduse piesele care fac parte din acest ansamblu pot fi mutate usor. Setul mobilier de gradina Kring Rome prin aspectul pretentios, exclusiv, prin durabilitatea culorii si a formei, ofera o solutie excelenta pentru mobilarea spatiului in care locuiesti. Casa si gradina pare mult mai primitoare cu un aer exotic asiatic aceasta reusind sa se integreze perfect alaturi de stilul de viata. Pentru o folosire cat mai indelungata se recomanda protejarea mobilierului, in perioada intemperiilor (ploi si vanturi puternice), utilizand huse de protectie.

Recomandare:

     Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 12 luni iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

emag.ro stock busters mobilier de gradina