Masina de spalat rufe Star-Light WMM-508A+ pret si specificatii tehnice

     Star-Light Star-Light WMM-508A+ este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat performanta dotata cu tehnologii de ultima generatie economica din punct de vedere al consumului. Prezinta o constructie compacta si solida avand urmatoarele dimensiuni: 85 cm inaltime, 59,5 cm lungime si 47 cm latime si o greutate de 52 de Kg, astfel ca aceasta nu va ocupa prea mult spatiu acolo unde va fi montata. Star-Light WMM-508A+ este dotata cu un motor trifazat cu amortizoare ce asigura o functionare ultra-silentioasa de 58 dB la spalare si 74 dB la centrifugare, ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Acest motor dinamic are posibilitatea reglari turatiei in limite largi (maxim 800 rot/min) eliminand socul mecanic si de curent la pornire, concomitent cu asigurarea unui cuplu de pornire suficient de mare. Capacitatea maxima de incarcare este de 5 Kg iar cele 800 de rpm. asigura o spalare eficienta. Star Light are tehnologia Turatie variabila si excludere turatie unde poti alege numarul de rotatii potrivit tipului de haine folosit si programului preferat, de la minim 400 rot/min la maxim 800 rot/min. Programul Child Lock permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat, fara ca sa fie supravegheati permanent. 

      Panoul de comanda situat in partea superioara este prevazut cu un buton rotativ cu control mecanic si 4 butoane cu actionare clasica, avand urmatoarele functii: amanare pornire de 3/6/9 h, afisare timp ramas, selectare centrifugare, selectare temperatura. In jurul butonului de selectie exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program, iar cu ajutorul actionarilor puteti face orice modificari ale parametrilor implicati in ciclul de spalare.      In stanga panoului de comanda se afla sertarul pentru detergent solid si lichid, cu un dispozitivul ce ofera posibilitatea de a utiliza la spalare detergent lichid sau concentrat, in functie de preferinta utilizatorului. Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent polipropilena de culoare alb iar tamburul este din otel inox. Hubloul are o deschidere generoasa de 30 cm si un unghi de deschidere al usi de 155° astfel si cele mai voluminoase articole pot fi incarcate cu usurinta. Cuva cu capacitate de 38 litri are un design special numit Aqua Wave, gandit sa asigure protectia tesaturilor delicate si o miscare a apei foarte lina care sa asigure o curatare mai optima. Datorita sistemului automat de reglare a consumului de apa, aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, pentru obtinerea celor mai bune performante de spalare si consum energetic. Grila formata din cele 23 programe este usor de accesat si intuitiva si cuprinde majoritatea optiunilor disponibile pe o masina de spalat de obicei mult mai scumpa.

       Acest model Star Light este prevazut cu rezistenta electrica nichelata, cu 40% avand mai putina depunere de calcar pe rezistenta, ce asigura o mai buna protectie impotriva coroziunii. Star Light dispune de doua sisteme care ajuta la scaderea vibratiei si zgomotului: Design-ul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul spalarii, iar sistemul electronic de control al balansului, distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile. 

     Poti alege intre cele 23 programe predefinite pentru o spalare cat mai eficienta: extra-clatire, prespalare, sport, mixt, delicate, sintetice, bumbac, lana, spalare manuala, spalare rapida etc. Programele speciale ale masini Star Light sunt: Program bumbac cu 5 optiuni de temperatura (20, 30, 40, 60, 90)°C. Sintetice rece la 40°C si 60°C. Program Eco bumbac cu un timp mai scurt si cu temperatura de spalare de 40°C. Cu ajutorul tehnologiei Eco Drum Clean se va putea mentine masina de spalat curata, fara a se utiliza substante chimice puternice. Program zilnic de spalare cu un timp scurt de 30 sau de 45 de minute in functie de gradul de murdarie. Spalare Lana acest program usor de folosit este destinat tesaturilor delicate precum cele din lana. Acesta program curata hainele delicate din lana protejand totodata si tesatura fina. Mai mult, daca spalarea se va face la temperaturi mici, se va economisi si energie electrica. Program extra-clatire se adaugă un ciclu de clătire în plus faţă de cel de după ciclul principal de spălare. Este diminuat astfel riscul afecţiunilor caracteristice unei piei sensibile (în cazul bebeluşilor sau a alergiilor etc) datorate unor eventuale resturi de detergent. Prespalarea este necesara numai pentru haine foarte murdare. Renunţand la prespalare economisiţi energie, apa, detergent şi timp. Functia fara centrifugare se va folosi in cazul rufelor sensibile atunci cand dorim evitarea deteriorarii materialului sau sifonarea sa. Acest tip de masina de spalat are sistemul de detectarea spumei reziduale in caz de supradoza cu detergent sau solutii de curatare. Masina are un ciclul de stoarcere impartit in mai multe etape, iar miscarile lente ale cuvei impiedica sifonarea lenjeriei. Acest proces previne formarea cutelor, iar calcatul lenjeriei se va realiza intr-un timp mult mai scurt. Timer-ul ii confera un grad ridicat de autonomie acestui model, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp. Masina Star Light are o clasa de eficienta energetica inalta A+ si consum redus de resurse, avand un consum mediu de apa anual de 8250 l/an de energie in program standard de 0,8 kW/h ciclu de spalare si 160 kWh/an consum in medie anual, calculat la 200 de cicluri de spalare bumbac 60°C la capacitate maxima. 

 Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat performanta care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 2 ani fara costuri suplimentare, iar transportul e gratuit daca o comanzi de aici

Masina de spalat rufe Star-Light WMM-508A+, 5 kg, 800 RPM, Clasa A+, Alb