Masina de spalat rufe Daewoo DWD-HB142RTE pret si specificatii tehnice

     Daewoo DWD-HB142RTE  este o maşină de spălat coreana care face parte din clasa premium, fapt ce reiese din desing-ul elegant cu finisaje Crystal Gloss subliniat de liniile elegante dar si culoarea rosu care este una preponderenta. Culoarea rosie intradevar surprinde fiind ca o pata de culoare ce iese in evidenta si se potriveste interioarelor luxoase si incitante ale unui spatiu de locuit.

     Panoul său central este alcătuit din sertarul pentru detergenţi, taste Touch Control, butonul rotativ principal şi, cel mai important, un display LED generos, care indică timpul rămas pană la terminarea programului de spălat, temperatura selectată, viteza de centrifugare, etc. Masina detine tehnologia Air Bubble, ce face ca spălarea cu apă rece să fie la fel de performantă ca spalarea cu apă caldă. Daewoo are un aparat special, poziţionat sub tamburul de spălare, de unde se genereaza un nor dens de bule de aer, ce pătrund în cuva de spălare prin orificiile tamburului. Acest lucru fac ca milioane de bule de aer in procesul de spalare sa patrunda in interiorul tesaturilor generand o energie de dislocare a murdariei, chiar si atunci cand se foloseste apa rece. Datorita acestor bule se reduce frecarea atat dintre haine, cat si dintre haine si tambur, oferind o protectie mai mare tesaturilor.

      Daewoo beneficiază de anumite funcţii şi sisteme de siguranţă, aceste sisteme sunt: Eco Shower care iti va garanta cel mai mic consum de energie si de detergent indiferent de programul de spalare selectat. Alt factor important al maşinii este Super Express acela că vă este permisă setarea temperaturii şi a vitezei de centrifugare dorite, maşina adaptandu-se astfel cerinţelor oricărui utilizator si facand economie cu pana la 31 de minute, comparativ cu un ciclu de spalare standard. Acest lucru este vizibil si datorita faptului ca masina de spalat este incadrata in clasa de consum A+++ cu un consum de energie redus foarte eficienta din punct de vedere al capacitatii de spalare rufe. Consumul anual energetic al masini este de 208 kWh/an  fapt ce se va putea observa la facturile de curent.

     Nu numai consumul de curent este unul mic, ci şi cel de apă, acesta din urmă ajungand la 12200 litri anual. Viteza de centrifugare pe care o întalnim la Daewoo este de 1400 rpm, viteză care contribuie la scoaterea rufelor din cuvă aproape uscate. Numărul programelor de spălare sunt 13, acestea reuşind să acopere o gamă largă de culori cat şi de tipuri de ţesături.

     Programele principale sunt: Bumbac, Rapid-15 minute, Lană, Sintetice, Uşor de Călcat, Spălare Manuală, Super Eco, Baby Care, Culori Închise, etc. Programare Întarziată, permite setarea pornirii maşinii de spălat cu o întarziere de maxim 24 de ore.

     Daewoo vine echipata cu functia Super Eco ce realizeaza o clatire suplimentara a rufelor de la interior pentru o curatare mai profunda. Masina are functia articole sportive, care este un program creat special pentru obiectele de îmbracăminte dedicate activitățiilor în aer liber, precum costume de ski, sau cele confecționate din spandex și microfibre. Daewoo are inclus si programul baby care este perfect pentru hainele bebelusilor, deoarece le va clati foarte bine. Copiii au pielea foarte sensibila si nu trebuie sa ramana detergenti pe hainele lor. Tot pentru acest scop a fost creat si programul clatire intensiva. Temperatura, viteza de rotație și opțiunile pentru extra clătire și pre-înmuiere pot fi ajustate manual pentru fiecare program. In plus modelul are si sistem siguranta copii.

     Aceste performante ale masini se datoresc si motorului Direct Drive inverter bazat pe tehnologia motorului fara perii care se prezinta astfel: are vibratii si uzura redusa si ofera performante maxime cu un zgomot minim (57 dB la spalare si 79 dB la centrifugare). Dimensiunile aparatului sunt: (IxLxA cm) 85 x 59,5 x 54, avand o greutate de 64 Kg.

   Recomandare:

    Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

    Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

     Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici 

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-HB142RTE, Air Bubble, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Rosu