Masina de spalat rufe Sharp ESFD8145W4EE pret si specificatii tehnice

     Masina de spalat rufe Sharp ESFD8145W4EE de culoare alb este la mare cautare in magazinele online, aceasta fiind un model compact care ocupa un spatiu relativ mic si beneficiaza de numeroase imbunatatiri tehnice. Sharp merita sa fie cumparat, deoarece indeplineste cele mai importante conditii de care oricine ar trebui sa tina cont atunci cand isi cumpara un astfel de aparat electrocasnic: are o capacitate de incarcare de 8 kg, o viteza de centrifugare de 1400 rot/min si este compact.

     Masina de spalat rufe Sharp arata foarte bine si ca aspect exterior dat de combinatia de efect intre culoarea alba a corpului masinii de spalat si culoarea neagra a usii hubloului cu un diametru generos de 33 cm. Tamburul cu un volum de 60 litri este realizat din otel inoxidabil rezistent si durabil in timp. Panoul său central este alcătuit din sertarul pentru detergenţi, taste Touch Control, butonul rotativ principal şi, cel mai important, un display LED generos, acesta avand o iluminare plăcută, care indică timpul rămas pană la terminarea programului de spălat, temperatura selectată, viteza de centrifugare, etc.

     Este eficienta si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum superioara A+++ avand un consum de energie in program standard de 0,78  kW/h si un consum mediu de apa anual de 9900 litri. Accesand programul Eco logic, masina este incarcata doar pe jumatate cu rufe, iar consumul de energie este redus la jumatate. Cuva are un design special patentat, gandit sa asigure protectia tesaturilor delicate si o miscare a apei foarte lina care sa asigure o curatare mai optima. Motorul Inverter este un motor foarte silentios, fara perii (deci fara frecare), care se traduce prin urmatoarele beneficii: mai stabil, mai silentios si mai rezistent. Tot pentru reducerea zgomotului, peretii laterali ai carcasei au un design special pentru a absorbi vibratiile generate avand 53 dB la spalare si 74 dB la centrifugare.

     Daca e sa vorbim de programe pentru spalarea oricarui tip de haine, Sharp este completa. Programele numeroase in numar de 15 pe care le poti utiliza aici sunt cele clasice: delicate, sintetice, spalare manuala, lana, bumbac, program rapid, EcoBumbac, clatire intensiva, prespalare, Mixed & Magic, program sport, etc. Fiind o masina buna cu functii de ultima generatie, cu consum foarte mic, este dotata cu: Functie Antialergica ce este recomandata pentru spalarea hainelor bebelusilor sau cele ale persoanelor cu o piele sensibila. O metoda speciala de rotire a tamburului asigura eliminarea oricaror urme de detergent ce poate fi utilizata ca functie complementara in diverse programe. Masina este dotata cu un program special de functionare in timpul nopti, care lasa intreaga familie sa se odihneasca in liniste.

     Sharp are un program special pentru camasii pentru a preveni sifonarea lor. In plus Sharp are un program special de indepartare a petelor de pe imbracaminte. Acest lucru se face prin selectia tipului de pata la inceputul programului, dintr-o lista lunga de 22 optiuni, urmand ca masina sa indaparteze petele in mod eficient. Masina mai are in dotare si sisteme de detectare spuma, sistem siguranta impotriva copiilor si control al balansului. Dupa cum se vede, numarul de functii si programe sunt suficiente chiar si pentru cei foarte pretentiosi.

     La programele principale, putem adauga o serie de optiuni sau personaliza diversi parametri de pe panoul digital al masinii de spalat. Cuva acestui model este destul de spatioasa, dimensiunile acestui model fiind de: (IxLxA cm) 84,5 x 59,7 x 58,2 cu o greutate de 77 Kg. Materialul din care este construita cuva este din polipropilena de culoare alba iar tamburul este din otel inox.

     Recomandare:

    Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

    Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

     Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici 

Masina de spalat rufe Sharp ESFD8145W4EE, 8 Kg, 1400 RPM, Clasa A+++ -50%, Alb