Masina de spalat rufe slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W pret si specificatii tehnice

     Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W este o maşină de spălat care face parte din clasa premium, fapt ce reiese din desing-ul elegant cu finisaje Crystal Gloss subliniat de liniile elegante dar si culoarea alba care este una preponderenta.

     Panoul său central este alcătuit din sertarul pentru detergenţi, taste Touch Control, butonul rotativ principal şi, cel mai important, un display LED color, acesta avand o iluminare albastră, plăcută, care indică timpul rămas pană la terminarea programului de spălat, temperatura selectată, viteza de centrifugare, etc. Masina detine tehnologia Eco Bubble, ce face ca spălarea cu apă rece să fie la fel de performantă ca spalarea cu apă caldă. Samsung are un aparat special, poziţionat sub tamburul de spălare, unde se formeaza o spumă densă, ce pătrunde în cuva de spălare prin orificiile tamburului. In acest dispozitiv detergentul este dizolvat în apă chiar înainte de începerea ciclului de spălare, apoi cu ajutorul aerului, acest amestec este transformat în bule de curățare ce permit astfel detergentului să fie absorbit de rufe de 40 de ori mai rapid.

     Samsung este echipată cu funcţia inovatoare Diagnosticare inteligentă, ce detectează şi diagnostichează erorile într-un stadiu incipient şi oferă soluţii simple de remediere a problemelor prin utilizarea unui smartphone cu scanare cu LED-uri. Astfel nu va mai fi nevoie să chemaţi persoana de la service de fiecare dată. Samsung beneficiază de anumite funcţii şi sisteme de siguranţă, aceste sisteme sunt: Control Supraîncălzire, Sistem Detectare Spumă, Siguranţă Împotriva Copiilor, Control Supratensiune. Alt factor important al maşinii este acela că vă este permisă setarea temperaturii şi a vitezei de centrifugare dorite, maşina adaptandu-se astfel cerinţelor oricărui utilizator. Samsung, face parte din clasa A++ de consum energetic, fapt ce se va putea observa la facturile de curent, acestea avand o valoare de 0,77 kWh/ciclu.

     Nu numai consumul de curent este unul mic, ci şi cel de apă, acesta din urmă ajungand la 8580 litri anual. Viteza de centrifugare pe care o întalnim la Samsung este de 1000 rpm, viteză care contribuie la scoaterea rufelor din cuvă aproape uscate. Numărul programelor de spălare sunt 15, acestea reuşind să acopere o gamă largă de culori cat şi de tipuri de ţesături.

     Programele principale sunt: Bumbac, Jeans, Lană, Sintetice, Uşor de Călcat, Spălare Manuală, Super Eco, Baby Care, Culori Închise, etc. Programare Întarziată, permite setarea pornirii maşinii de spălat cu o întarziere de maxim 24 de ore.

     Samsung vine echipata cu functia Super Eco Wash ce realizeaza o clatire suplimentara a rufelor de la interior pentru o curatare mai profunda. Masina are functia Outdoor, care este un program creat special pentru obiectele de îmbracăminte dedicate activitățiilor în aer liber, precum costume de ski, sau cele confecționate din spandex și microfibre. Temperatura, viteza de rotație și opțiunile pentru extra clătire și pre-înmuiere pot fi ajustate manual pentru fiecare program. În plus modul Super Eco face ca mașina să folosească temperaturi foare scăzute pentru economiseirea apei și a energiei. Tehnologia rezistenţă ceramică Plus oferă o acoperire specială anti-calcar care va reduce depunerile de calcar din apa dură. Astfel, rezistenţa va funcţiona mai eficient, cu o durabilitate mărită. Aceste performante ale masini se datoresc si motorului inverter bazat pe tehnologia motorului fara perii care se prezinta astfel: are vibratii si uzura redusa si ofera performante maxime cu un zgomot minim (59 dB la spalare si 75 dB la centrifugare). Dimensiunile aparatului sunt: (IxLxA cm) 85 x 60 x 40, avand o greutate de 55 Kg.

   Recomandare:

    Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

    Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

     Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici 

Masina de spalat rufe slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W, 1000 RPM, 6 kg, Clasa A++, Alb