Masina de spalat Hotpoint Ariston WDD9640BX cu uscator pret si specificatii tehnice

     Hotpoint Ariston WDD9640BX, cu o capacitate mare de 9 Kg este o masina din clasa premium, are uscator incorporat, adica imediat dupa ce spala optional, usuca hainele in limita a 6 Kg ceace este suficient pentru o familie numeroasa. Hotpoint are 16 programe de spalare si de uscare iar folosirea acestora este foarte usoara folosind consola de comada unde comenzile sunt pe intelesul tuturor. Arata bine si din punct de vedere al design-ului avand un aspect general bine conturat in care iese in evidenta panoul de comanda bine accesorizat cu butoane de comanda pentru optimizare mod de functionare si display LCD pentru afisare timer, are si functia blocare acces copii. Masina este suficient de ingusta pentru a fi incadrata in spatiile mici din baie sau bucatarie, avand (IxLxA cm) 85 x 59,5 x 60,5 si o greutate de 72 Kg. Avem de-a face cu un o masina de spalat economica si din punct de vedere al consumului energetic fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A la spalare/uscare si clasa B la centrifugare.

     Masina are un consum anual în litri estimat pentru o familie de 4 persoane care foloseşte mereu uscătorul de rufe pentru uscarea rufelor (200 de cicluri) de 22800 litri si de energie in aceleasi conditii de 1224 kWh/anConsumul energetic pentru un ciclu normal de spalare, centrifugare si uscare este de 6,12 kW/h cu o cantitate de apa de 114 litri. Acest model Super Silent are un motor trifazat conceput pe un sistem de suspensie care absoarbe chiar şi cele mai puternice vibraţii pentru a asigura o silenţiozitate desăvârşită, chiar şi in timpul centrifugarii, avand 59 dB la spalare si 76 dB la centrifugare.

     Programele de spalat si de uscare sunt adaptate la cerintele oricarei persoane: sintetice, spalare manuala, lana, bumbac, program rapid, EcoBumbac, clatire intensiva, prespalare, etc. Hotpoin Ariston vine echipata cu functia de Programare intarziata cu pana la 24 de ore in avans, pe care o puteti utiliza, atunci cand vreti sa gasiti rufele gata curate in masina, cand va intoarceti acasa. Daca sunteti o persoana care face mult sport masina are in dotare programe speciale de sport concepute pentru spalarea echipamentului si incaltamintei de sport. Tehnologia hydro thermal creşte proprietăţile izolante ale cuvei, păstrând constantă temperatura de spălare pentru o perioadă mai îndelungată de timp. Astfel, este evitată dispersia căldurii, iar temperatura programului este controlată mai bine, contribuind la păstrarea intensităţii culorilor. Tehnologia Hydro thermal face posibilă adăugarea a 3 noi programe de spălare: albe, culori închise şi colorate, care nu numai că garantează cea mai bună performanţă de spălare, dar şi păstrează şi prelungesc intensitatea şi luminozitatea articolelor de îmbrăcăminte colorate.

     Aparatul include si certificare pentru produse din lana, Woolmark Platinum Care care este certificarea maxima admisa de The Wolmark Company pentru marcile care ating standarde inalte de calitate incat masinile pot spala si hainele care au eticheta ,,numai spalare manuala”. Un rezultat obtinut datorita unui sistem de spalare unic care nu freaca fibrele si mentine astfel moliciunea initiala a materialului chiar si dupa mai bine de 20 de cicluri de spalare.

     Ciclul Perdele şi Mătase face posibilă spălarea la maşină chiar şi a articolelor cele mai delicate, cum ar fi mătasea, vâscoza şi chiar lenjeria, cu încredere totală, neexistând riscul de distrugere a ţesăturile. Şi faza finală este caracterizată de o grijă deosebită, cu o clătire suplimentară pentru a asigura îndepărtarea tuturor urmelor de detergent. Programul baby care este perfect pentru hainele bebelusilor, deoarece le va clati foarte bine. Copiii au pielea foarte sensibila si nu trebuie sa ramana detergenti pe hainele lor. Tot pentru acest scop a fost creat si programul clatire intensiva.

     Sistemul special Overflow protejeaza masina de spalat rufe impotriva inundatiilor neplacute, pe care nici o femeie nu le doreste de la o masina de spalat moderna. Uscătorul Hotpoint îndeplineste o mare dorinţă: aceea de a reuşi să usuce rufele în scurt timp, eliminând spaţiul ocupat de suportul de întins rufe. Uscatorul stie sa aiba grija de tesaturii cu ajutorul programelor speciale, capabil sa trateze chiar si rufele cele mai delicate. Senzorii speciali permit maşinii de spălat cu uscător să măsoare umiditatea reziduală din haine şi să se oprească automat la atingerea nivelul corespunzător. „Călcare” este nivelul cel mai delicat, cu cea mai mare umiditate reziduală, şi este ideal pentru articole de îmbrăcăminte care necesită călcare. „Agaţăre la uscat” este un nivel de umiditate mai mare decât cel din dulap şi este ideal pentru agăţarea hainelor pentru finalizarea uscării. „Împăturire”, pe de altă parte, înseamnă că hainele sunt suficient de uscate pentru a fi împăturite şi aşezate în sertare sau dulapuri. Şi pentru hainele care trebuie să fie purtate imediat după încheierea ciclului, există nivelul „Purtare”, cel mai intens, care elimină absolut toată umiditatea.

     Hotpoint Ariston, este echipata cu un motor invertor dinamic care are posibilitatea reglari turatiei in limite largi (maxim 1400 rot/min) elimina socul mecanic si de curent la pornire, concomitent cu asigurarea unui cuplu de pornire suficient de mare; posibilitatea frânării rapide a motorului; importante economii de energie electrică; protecţie suplimentară a motorului (termică, la sub şi supratensiune, punere la pământ, scurtcircuit, calare rotor etc). 

     Recomandare:

    Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

    Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

     Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici 

Masina de spalat rufe cu uscator Hotpoint WDD9640BX, 1400 RPM, Spalare 9 kg, Uscare 6 kg, Clasa A, Alb