Masina de spalat rufe Studio Casa pret si specificatii tehnice

     Studio Casa este o maşină din clasa premium, cu o capacitate de spalare medie de 6 Kg si viteza de centrifugare de 1200 rot/min, fapt ce reiese din desingul elegant al acesteia cat şi din specificaţiile sale tehnice. Panoul său central este alcătuit din sertarul pentru detergenţi, butonul rotativ principal, un ecran mare LCD unde comenzile se fac prin actionarea a 3 butoane ce actioneaza, viteza de centrifugare, clatire suplimentara, golire cuva respectiv pentru pornirea aparatului off/on.

     Numărul programelor de spălare sunt 8 acestea reuşind să acopere o gamă largă de culori cat şi de tipuri de ţesături. Programele principale sunt: Bumbac, Lană, Sintetice, Baby, Rapid, Lenjerie, Centrifugare, Bianco Clean.

     Programul baby este perfect pentru hainele bebelusilor, deoarece le va clati foarte bine. Copiii au pielea foarte sensibila si nu trebuie sa ramana detergenti pe hainele lor. Tehnologia Bianco Clean optimizează actiunea detergentului prin dozarea cantitatii exacte de detergent care va fi utilizata, economisind astfel bani si protejând mediul, exploatând mult mai bine agentii de curătare. Consumul de curent nu este mare masina avand clasa de aficienta energetica inalta A+ are un consum anual de 196 Kw/an si un consum mediu de apa anual de 9240 l/an.

     Materialul din care esta construita cuva este polinox de culoare alba un material foarte rezistent si izolant termic, tamburul este din inox avand dimensiunile de (IxLxA cm) 59,5 X 47 X 85 si greutatea de 54 Kg. 

Recomandare:

      Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat  

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici 

Masina de spalat rufe Studio Casa, Bianco WM1006 A+, 6 kg, 1000 Rpm