Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 65230 pret si specificatii tehnice

     Masina de spalat Whirlpool TDLR 65230 este la mare cautare in magazinele online, aceasta fiind un model compact care ocupa un spatiu relativ mic si beneficiaza de numeroase imbunatatiri tehnice. Whirlpool TDLR 65230 merita sa fie cumparat, deoarece indeplineste cele mai importante conditii de care oricine ar trebui sa tina cont atunci cand isi cumpara un astfel de aparat electrocasnic: are o capacitate de incarcare de 6,5 kg, o viteza de centrifugare de 1200 rot/min si este compact.

     Masina este suficient de ingusta pentru a fi incadrata in spatiile mici din baie sau bucatarie, avand (IxLxA cm) 90 x 40 x 60. Spre deosebire de masinile de spalat cu incarcare frontala acest model permite introducerea hainelor de sus in jos detinand tehnologia (Soft opening) tambur cu deschidere în sus, iar deschiderea nu este una brusca ci una de tip Soft Open. Panoul de comanda este oblic si are la mijloc un buton mare rotativ pentru selectarea programelor de spalare. In dreapta butonului rotativ veti avea 5 butoane ce actioneaza, viteza de centrifugare, sistemul de protectie, clatire suplimentara, golire cuva respectiv pentru pornirea aparatului.

     Toate informarile si indicatiile vor apare pe un ecran tip LCD. De asemenea se va cunoaste etapele de spalare cu ajutorul unor LED-uri de semnalizare. In jurul butonului de selectie exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program, iar cu ajutorul actionarilor puteti face orice modificari ale parametrilor implicati in ciclul de spalare. Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent polipropilena de culoare alb iar tamburul este din otel inox.

     Programele de spalat, in numar de 17 sunt adaptate la cerintele oricarui: sintetice, spalare manuala, lana, bumbac, program rapid, EcoBumbac, clatire intensiva si prespalare toate beneficiind de tehnologia moderna Al 6-lea Simt. Tehnologia cu Al Saselea Simt este gândită să actioneze în trei pasi. Mai întâi aceasta detectează cantitatea de haine, urmând ca apoi să adapteze cantitatea de apă si să asigure un timp si un consum convenabile.

     Pentru a plusa în lupta cu petele, modelul este dotat si cu tehnologia Wave Motion unde stralucirea culorilor se pastreaza timp indelungat. Tehnologia unica Wave Motion, permite spalarea la 15°C, cu aceeasi eficienta ca si la 40°C sustinuta si de miscarile asimetrice ale tamburului. Modelul obtine rezultate remarcabile si cu tehnologia Wool Excellence ce ofera o ingrijire eficienta si delicat hainelor din lana.

    Programul de spalare ultra rapid de 15 minute este pentru spalarea rufelor putin murdare, economisind timp, apa si curent electric. Modelul obtine rezultate remarcabile si cu tehnologia Wool Excellence ce ofera o ingrijire eficienta si delicat hainelor din lana. Whirlpool vine echipata cu functia de Programare intarziata cu pana la 24 de ore in avans, pe care o puteti utiliza, atunci cand vreti sa gasiti rufele gata curate in masina, cand va intoarceti acasa. Daca sunteti o persoana care face mult sport masina are in dotare programe speciale de sport concepute pentru spalarea echipamentului si incaltamintei de sport.

     Programul baby care este perfect pentru hainele bebelusilor, deoarece le va clati foarte bine. Copiii au pielea foarte sensibila si nu trebuie sa ramana detergenti pe hainele lor. Tot pentru acest scop a fost creat si programul clatire intensiva

    Masina Whirlpool are o clasa de eficienta energetica inalta A+++ si consum redus de resurse, avand un consum mediu de apa anual de 9000 litri si de energie in program standard de 0,78 kW/h. Consumul anual de energie este de 170 kWh/an

    Whirlpool fiind dotata cu motor Sense Inverter prin inductie fara perii, garanteaza o neasteptata silentiozitate de 59 dB la spalare si 76 dB la centrifugare, mai putine vibratii si o mai buna stabilitate.

Recomandare:

    Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

    Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

     Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici 

 

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 65230, 6th Sense, 6.5 kg, 1200 rpm, Clasa A+++