Aer conditionat portabil Trotec PAC 2000E pret si specificatii tehnice

      Aparatul de aer conditionat Trotec PAC 2000E de culoare alb/bleu este un dispozitiv de climatizare de generatie noua, din gama 2016 a producatorului Trotec putand rivaliza pe piata AC cu firme consacrate cu renume. Acest dispozitiv este un sistem de climatizare portabil preferat atunci cand nu avem o locuinta stabila (stam cu chirie sau in gazda) ori pentru birouri de dimensiuni mai mici. În partea superioară acesta are in dotare un display de tip LED care monitorizeaza temperatura mediului ambiant, precum și alte câteva butoane pentru functii si programe. Poti face selectia programului de lucru utilizand atat telecomanda din dotare cat si de pe panoul central.

     Aparatul functioneaza astfel, raceste aerul din incapere, preluand caldura. Caldura preluata va fi cedata catre exterior printr-un furtunul de evacuare, iar aerul racit va alimenta incaperea in care aparatul a fost pozitionat, printr-un ventilator.

     Acest aparat are o capacitate de 7000 BTU putand sa raceasca incaperi pana la temperatura de 16 °C are cel mai mare avantaj care este mobilitatea, astfel il poti muta dintr-o incapere in alta in functie de activitatile desfasurate. Modelul fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 26 mp. Acest model de 7000 BTU are un debit maxim de aer racit de 330 de metri cubi pe ora, adica asta inseamna ca intr-o singura ora trece prin aparat si prin filtre de 3 ori aerul dintr-un apartament cu 1 camera. Liniştea este esenţială pentru un somn odihnitor. Trotec a depus eforturi deosebite pentru a asigura un somn confortabil si fara intreruperi pentru utilizatorii. Zgomotul produs pe cea mai puternica dintre cele 3 trepte de ventilatie, atinge 54 dB. Kitul de evacuare aer cu care vine insotita aceasta oferta putem sa il folosim cu ajutorul unui adaptor sa facem legatura cu fanta de evacuare aer rece din aparat si sa-l racordam la o gaura practicata in peretele, sau geamul camerei. Aceasta solutie tehnica are avantajul de a diminua mult zgomotul produs de aparat mai ales daca avem geamuri termopan, crescand in acelasi timp si eficienta aparatului deoarece temperatura de lucru a aparatului nu va mai fi disipata in incapere. Pentru fixarea furtunului de evacuare (pe geam) dar si pentru impiedicarea patrunderii insectelor si a caldurii este recomandat elementul de etansare AIRLOCK100.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este buna, acesta fiind incadrat in clasa A, cu un consum maxim de 790 W/h numai la racire. La capitolul eficienta energetica aparatul are un coeficient de randament foarte bun EER de 2,6 la racire. Aceste date reflectă consumul real de energie al aparatului de aer conditionat Trotec cu emisii de CO2 mai scăzute. Rata de eficienţă energetică EER, este raportul dintre puterea electrică consumată şi puterea de răcire generată. Cu cat este mai mare EER cu atat este mai eficient din punct de vedere energetic aparatul.

       Instalatia de filtrare aer include filtru dublu pentru praf si polen dar si agentii alergeni. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Cu modul de functionare pe automat aparatul controleaza nivelul de racire in functie de temperatura mediului ambiant si de temperatura din camera.
     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in trei trepte cu debite de la 200 la 330 mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

      Functia de dezumidificare. Umiditatea crescuta a aerului din spatiile inchise poate constitui un element generator de agenti patogeni si alergeni. Pe de alta parte, o umiditate scazuta a aerului este un factor important in favorizarea infectiilor la nivelul cailor respiratorii. Din acest motiv, este necesar sa achizitionati echipamente speciale care va pot mentine in locuinta sau in mediul de lucru umiditatea optima pentru confortul si sanatatea dumneavoastra. Acest model extrage umiditatea din spatiul unde este amplasat intr-o cantitate de 0,75 l/h condens.

     Functia de autodiagnoza: Codurile de verificare se afiseaza pe telecomanda sau indicatorul de functionare pentru a informa utilizatorul cu privire la defectiunile detectate.

     Cu functia de temporizare 24 h aparatul de aer conditionat porneste sau se opreste automat dupa perioada presetata.

     Cu functia de repornire automata acest model memoreaza setarile selectate anterior pentru urmatoarea pornire a aparatului.

     Cu modul de functionare noaptea aparatul va ajuta sa dormiti bine printr-o crestere lenta si constanta a temperaturii.

     Programul Child Lock permite blocarea butoanelor de pe telecomanda a aparatului de aer conditionat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa aparat, fara ca sa fie supravegheati permanent.  

     Unitatea interioara cantareste 24 kilograme si are urmatoarele dimensiuni  L x l x H: 375 x 300 x 807 mm. Oferta vine insotita si de kit de instalare cu lungimea tevi de evacuare de 150 cm si diametrul de 14,2 cm. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410 a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C. Utilizand un aparat de climatizare mobil nu veti avea nevoie de servicii de instalare ceea ce inseamnă o cheltuiala in minus atunci cand va hotarati sa achizitionati un aparat de aer conditionat.Utilizând un aparat de climatizare mobil nu veti avea nevoie de servicii de instalare ceea ce inseamna o cheltuiala in minus atunci cand va hotarati sa achizitionati un aparat de aer conditionat.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Verifica pret actualizat

Aer conditionat portabil Trotec PAC 2000E