Aer conditionat portabil Trotec PAC 3500X pret si specificatii tehnice

       Aparatul de aer conditionat Trotec PAC 3500X de culoare alb/bleu este un dispozitiv de climatizare de generatie noua, din gama 2016 a producatorului Trotec putand rivaliza pe piata AC cu firme consacrate cu renume. Acest dispozitiv este un sistem de climatizare portabil preferat atunci cand nu avem o locuinta stabila (stam cu chirie sau in gazda) ori pentru birouri de dimensiuni mai mici.

       În partea superioară acesta are in dotare un display de tip LED care monitorizeaza temperatura mediului ambiant, precum și alte câteva butoane pentru functii si programe. Poti face selectia programului de lucru utilizand atat telecomanda din dotare cat si de pe panoul central. Aparatul functioneaza astfel, raceste aerul din incapere, preluand caldura. Caldura preluata va fi cedata catre exterior printr-un furtunul de evacuare, iar aerul racit va fi alimentat in incaperea in care aparatul a fost pozitionat, printr-un ventilator.

     Acest aparat are o capacitate numai de racire de 12000 BTU iar cel mai mare avantaj al acestuia este mobilitatea, astfel il poti muta dintr-o încăpere în alta în funcție de activitățile desfășurate. Modelul fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 45 mp.

Aer conditionat portabil Trotec PAC 3500X, Capacitate racire 12000btu, Debit de aer 360mc/ora, Telecomanda cu infrarosu, Timer, Furtun evacuare inclus

     Acest model de 12000 BTU are un debit maxim de aer racit de 360 de metri cubi pe ora, adica asta inseamna ca intr-o singura ora trece prin aparat si prin filtre de 3 ori aerul dintr-un apartament cu 2 camere. Liniştea este esenţială pentru un somn odihnitor. Trotec a depus eforturi deosebite pentru a asigura un somn confortabil şi fără întreruperi pentru utilizatorii. Zgomotul produs pe cea mai puternica dintre cele 3 trepte de ventilatie, atinge 57 dB.

      Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este buna, acesta fiind incadrat in clasa A, cu un consum maxim de 1300 W numai la racire. La capitolul eficienta energetica aparatul are un coeficient de randament foarte bun EER de 2,6 la racire. Aceste date reflectă consumul real de energie al aparatului de aer conditionat Trotec cu emisii de CO2 mai scăzute. Rata de eficienţă energetică EER, este raportul dintre puterea electrică consumată şi puterea de răcire generată. Cu cat este mai mare EER cu atat este mai eficient din punct de vedere energetic aparatul.

       Instalatia de filtrare aer include filtre pentru praf si polen dar si agentii alergeni. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri:

      Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in trei trepte cu debite de (180, 252, 360)mc/h, fara sa-i modifice temperatura, această funcţie este însoţită de obicei şi de funcţia de dezumidificare)

      Functia de dezumidificare. Umiditatea crescuta a aerului din spatiile inchise poate constitui un element generator de agenti patogeni si alergeni. Pe de alta parte, o umiditate scazuta a aerului este un factor important in favorizarea infectiilor la nivelul cailor respiratorii. Din acest motiv, este necesar sa achizitionati echipamente speciale care va pot mentine in locuinta sau in mediul de lucru umiditatea optima pentru confortul si sanatatea dumneavoastra. Acest model extrage umiditatea din spatiul unde este amplasat intr-o cantitate de 1,5 l/h condens.  

    Timer-ul 24 h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Trotec ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

    “I Feel”, senzorul incorporat in telecomanda simte temperatura din jurul acesteia si o transmite unitatii interioare. Unitatea interioara cantareste 26 kilograme si are urmatoarele dimensiuni  L x l x H: 480 x 313 x 744 mm, in plus oferta vine insotita si cu kit de instalare. Utilizând un aparat de climatizare mobil nu veți avea nevoie de servicii de instalare ceea ce înseamnă o cheltuială în minus atunci când vă hotărâți să achiziționați un aparat de aer condiționat. Pentru fixarea furtunului de evacuare (pe geam) dar si pentru impiedicarea patrunderii insectelor si a caldurii este recomandat Elementul de etansare standard AIRLOCK100.Aer conditionat portabil Trotec PAC 3500X, Capacitate racire 12000btu, Debit de aer 360mc/ora, Telecomanda cu infrarosu, Timer, Furtun evacuare inclus     Utilizând un aparat de climatizare mobil nu veți avea nevoie de servicii de instalare ceea ce înseamnă o cheltuială în minus atunci când vă hotărâți să achiziționați un aparat de aer condiționat. In plus acest aparat de aer conditionat a fost verificat de TÜV Germania și poartă sigla GS pentru o siguranță verificată

 

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Verifica pret actualizat

Aer conditionat portabil Trotec PAC 3500X, Capacitate racire 12000btu, Debit de aer 360mc/ora, Telecomanda cu infrarosu, Timer, Furtun evacuare inclus