Aer conditionat portabil Trotec PAC 2600E pret si specificatii tehnice

     Aparatul de aer conditionat Trotec PAC 2600E de culoare alb/gri este un dispozitiv de climatizare de generatie noua, din gama 2016 a producatorului german Trotec putand rivaliza pe piata AC cu firme consacrate cu renume. Acest dispozitiv este un sistem de climatizare portabil preferat atunci cand nu avem o locuinta stabila (stam cu chirie sau in gazda) ori pentru birouri de dimensiuni mai mici.

       În partea superioară acesta are in dotare un display de tip LED care monitorizeaza temperatura mediului ambiant, precum și alte câteva butoane pentru functii si programe. Poti face selectia programului de lucru utilizand atat telecomanda din dotare cat si de pe panoul central unde tastele de deservire sunt acoperite cu o membrană protectoare.Aer conditionat portabil Trotec PAC 2600E, Capacitate racire 9000btu, Debit de aer 230mc/ora, Timer,Telecomanda cu IR, Clasa energetica A, Directia suflantei reglabila, Recomandat pentru 32mp     Aparatul functioneaza astfel, raceste aerul din incapere, preluand caldura. Caldura preluata va fi cedata catre exterior printr-un furtunul de evacuare, iar aerul racit va fi alimentat in incaperea in care aparatul a fost pozitionat, printr-un ventilator.

    Acest aparat are o capacitate de 9000 BTU putând să răcească încăperi până la temperatura de 16 °C are cel mai mare avantaj care este mobilitatea, astfel il poti muta dintr-o încăpere în alta în funcție de activitățile desfășurate. Modelul fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 32 mp. Acest model de 9000 BTU unde direcţia suflantei poate fi reglată are un debit maxim de aer racit de 230 de metri cubi pe ora, asta inseamna ca intr-o singura ora trece prin aparat si prin filtre de 3 ori aerul dintr-un apartament cu 1 camera. Liniştea este esenţială pentru un somn odihnitor. Trotec a depus eforturi deosebite pentru a asigura un somn confortabil şi fără întreruperi pentru utilizatorii. Zgomotul produs pe cea mai puternica dintre cele 3 trepte de ventilatie, atinge 56 dB.

      Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este buna, acesta fiind incadrat in clasa A, cu un consum maxim de 1010 W numai la racire. La capitolul eficienta energetica aparatul are un coeficient de randament foarte bun EER de 2,6 la racire. Aceste date reflectă consumul real de energie al aparatului de aer conditionat Trotec cu emisii de CO2 mai scăzute. Rata de eficienţă energetică EER, este raportul dintre puterea electrică consumată şi puterea de răcire generată. Cu cat este mai mare EER cu atat este mai eficient din punct de vedere energetic aparatul.

       Instalatia de filtrare aer include filtre pentru praf si polen dar si agentii alergeni. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri:

      Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in trei trepte cu debite de (140, 200, 230), fara sa-i modifice temperatura, această funcţie este însoţită de obicei şi de funcţia de dezumidificare)

      Functia de dezumidificare. Umiditatea crescuta a aerului din spatiile inchise poate constitui un element generator de agenti patogeni si alergeni. Pe de alta parte, o umiditate scazuta a aerului este un factor important in favorizarea infectiilor la nivelul cailor respiratorii. Din acest motiv, este necesar sa achizitionati echipamente speciale care va pot mentine in locuinta sau in mediul de lucru umiditatea optima pentru confortul si sanatatea dumneavoastra. Acest model extrage umiditatea din spatiul unde este amplasat intr-o cantitate de 0,95 l/h condens.  

    Timer-ul 24 h cu posibilitate de programare ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Trotec ce permite functionarea pe intervale presetate de timp.

    Unitatea interioara cantareste 27 kilograme si are urmatoarele dimensiuni  L x l x H: 394 x 340 x 780 mm, in plus oferta vine insotita si cu kit de instalare: Un furtun pentru evacuarea aerului cald cu lungimea de 1,5 m si diametrul de 120 mm. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C. Pentru fixarea furtunului de evacuare (pe geam) dar si pentru impiedicarea patrunderii insectelor si a caldurii este recomandat Elementul de etansare standard AIRLOCK100.Aer conditionat portabil Trotec PAC 2600E, Capacitate racire 9000btu, Debit de aer 230mc/ora, Timer,Telecomanda cu IR, Clasa energetica A, Directia suflantei reglabila, Recomandat pentru 32mp     Utilizând un aparat de climatizare mobil nu veți avea nevoie de servicii de instalare ceea ce înseamnă o cheltuială în minus atunci când vă hotărâți să achiziționați un aparat de aer condiționat. In plus acest aparat de aer conditionat a fost verificat de TÜV Germania și poartă sigla GS pentru o siguranță verificată.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Verifica pret actualizat 

Aer conditionat portabil Trotec PAC 2600E, Capacitate racire 9000btu, Debit de aer 230mc/ora, Timer,Telecomanda cu IR, Clasa energetica A, Directia suflantei reglabila, Recomandat pentru 32mp