Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA pret si specificatii tehnice

      De ceva timp, aparatele de aer condiţionat reprezintă o alternativă interesantă la aparatele tradiţionale, care ofera avantaje substantiale datorita tehnologiei de ultima ora. Acest model face parte din gama 2016 a producatorului japonez Mitsubishi. La capitolul design de un alb pur acest model are o linie eleganta si moderna. Unitatea interioara este dotata cu un display in partea dreapta, acolo fiind disponibile informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare. Aparatul are in dotare o telecomanda cu actionare simpla si intuitiva. Un astfel de sistem ultra-modern si econom ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire de 11940 BTU si de incalzire de 13989 BTU, fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 30 mp.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este excelenta, avand clasa A+, cu un consum de 1040 W/h la racire si aceiasi clasa cu un consum de 995 W/h la incalzire. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Motorul Poki-Poki va oferi o densitate si o forta magnetica ridicata ceea ce va conduce la o eficienta energetica sporita si o mai buna fiabilitate. De asemenea compresorul include si o valva de expansiune electronica de inalta eficienta pentru a controla fluxul de refrigerare, dar si un ventilator axial cu design optimizat si diametru mare. Filtrul anti-praf al acestui aparat de foarte buna calitate, poate elimina cu succes 95% din agentii alergeni ce pot provoca diverse probleme de sanatate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot secvential de (22, 31, 37, 45) dB la cele 4 trepte de ventilare. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri:

       Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

       Timer-ul 12 h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Mitsubishi Electric, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

      Funcţia de ventilaţie cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere la un debit maxim de 630 mc/h, fara sa îi modifice temperatura.

       Functia de dezumidificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Cu această funcţie aparatul de aer condiţionat extrage şi elimină din aerul camerei umezeala, cu o cantitate de 1,2 l/h.

      Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

      Dezghetare automata: Când temperatura exterioară este redusă dar există umiditate ridicată, după o funcţionare îndelungată se va forma gheaţă pe unitatea exterioară, care va afecta efectul de încălzire. In acest moment se va activa automat funcţia de dezgheţare iar funcţionarea încălzirii se va opri timp de 10 min odata la 50 de min. Cu functia Wi-Fi control vei putea avea acces la toate functiile aparatului de aer conditionat de pe telefonul sau tableta proprie instaland o simpla aplicatie. In cazul in care apar erori de programare sau aparatul de aer conditionat nu mai functioneaza corect, acesta emite coduri de eroare prin care instiinteaza utilizatorul cu privire la problemele aparute – functie diagnosticare. Unitatea interioara cantareste 9 kilograme avand dimensiunile de (290 x 799 x 232) mm, iar cea exterioara are o greutate de 25 kilograme cu dimensiunile de (538 x 699 x 249) mm. 

      Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat 

Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA 12000 BTU, Clasa A+, filtru anti-praf, functie Econo Cool, Alb

Lasă un comentariu