Aparat de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEZI Z-Design pret si specificatii tehnice

     Oamenii suporta frigul mult mai bine decat caldura, e mult mai usor sa te imbraci bine-bine si sa stai comod langa un semineu. Vara insa la un moment dat nu mai ai optiuni, tot ce poti sa faci e sa te hidratezi si sa inventezi fel si fel de modalitati pentru a te simti ca un om in toata firea. Pe piata exista aparate de aer conditionat care sa contracareze aceste neplacerii. Aparatul Vivax ACP-18CH50AEZI Z-Design face parte din aceasta oferta. Acest model beneficieaza de tehnologia speciala DC-Inverter. In comparatie cu un compresor traditional, aceasta va ofera confortul optim si va reduce costurile cu energia electrica cu 30%. De asemenea acest compresor asigura functionarea aparatului chiar si atunci cand temperatura exterioara ajunge pana la maxim -15 grade, facand posibila utilizarea aparatului si pentru incalzirea locuintei in anotimpul rece. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot secvential de la 26 la 39 dB la cele 3 trepte de ventilare unitatea de interior.

Aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEZI Z-Design, Inverter, 18000 BTU/h, Clasa A++, Autodiagnoza, Autocuratare, Autodetectie scurgeri freon, Sleep Mode, filtru Cold Catalyst, filtru Anti-Praf, 1W Standby

      Vivax se recomanda ca un sistem de climatizare modern, si econom de culoare alba atat unitatea interioara cat si cea exterioara. Acesta dispune de functii si tehnologii avansate, o capacitate de racire de 18000 BTU si de incalzire de 19000 BTU, perfect atat pentru locuinta cat si intr-un spatiu de birouri de dimensiuni mai mici de pana la 40 mp.

     Display-ul sau discret, de tip LCD, ofera toate informatiile de care ai nevoie, cu privire la temperatura din camera dar si modul de functionare activ. Poti modifica usor acesti parametrii de la distanta folosind telecomada din dotare. In ceea ce priveste eficienta energetica, modelul Vivax indeplineste chiar si cele mai ridicate standarde cerute de normele in vigoare ale Uniunii Europene si anume se incadreaza in clasa energetica A++ la racire cu un consum de 1633 W/h si clasa A+ la incalzire, cu un consum de 1542 W/h. Consumul anual de energie la modul racire este de 455 kWh/an, iar la modul incalzire este de 1195 kWh/an. In plus acest model are eficienta energetica in functie de sezon cu coeficient de randament SEER de 6,5 in sezon rece si de 4,2 coeficient de randament SCOP in sezon cald.

    Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,5 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4,2 KW.

Energy efficiency labels - AirWell

     Aparatul fiind economic la sfarsitul luni nu va creste factura la curent cu mai mult de 10-20%. Instalatia de filtrare aer include filtru pentru praf si polen dar si filtru suplimentar cu densitate mare Cold Catalyst ce elimina mirosurile, gazele nocive, precum si compusii organici volatili.  Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri:

     Timer-ul 24 h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Vivax , ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

        Functia de incalzire in sezon mediu se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -15° C

     Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald). 

       Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 3 trepte cu un debit maxim de 610 mc/h, fara sa-i modifice temperatura, această funcţie este însoţită de obicei şi de funcţia de dezumidificare)

     Functia de Dezumidificare  isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Cu această funcţie aparatul de aer condiţionat extrage şi elimină din aerul camerei umezeala cu o cantitate de 1,8 l/h condens..

      Functia Turbo de ventilare, aparatul de aer conditionat va mari capacitatea de racire, facand astfel ca incaperea sa ajunga la temperatura dorita in cel mai scurt timp.

      Functia Dezghetare inteligenta aceasta optiune permite reducerea timpului necesar dezghetarii pentru optimizarea functiei incalzire. Procesul de dezghetare automata incepe doar atunci cand este nevoie de aceasta, economisind in acest fel timp pretios pentru incalzire si totodata economisind energie electrica.

     Functia Mute elimina sunetele de confirmare de pe displey-ul digital, aparatul devenind silentios.

      Functia de memorare a pozitiei flapsuluiLa repornirea aparatului de aer conditionat, pozitia flapsului ce dirijeaza jetul de aer va fi aceiasi ca la ultima setare.

      Modul Eco este aplicatia inovativa pe care Vivax a implementat-o pentru a economisi pana la 60% din factura de energie electrica.
Aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEZI Z-Design, Inverter, 18000 BTU/h, Clasa A++, Autodiagnoza, Autocuratare, Autodetectie scurgeri freon, Sleep Mode, filtru Cold Catalyst, filtru Anti-Praf, 1W Standby
     Auto Clean: Aceasta functie se face automat si ajuta la distrugerea bacteriilor, aerul devinind proaspat si curat.

      Functia de autodetectare a pierderilor de refrigerantAtunci cand sunt detectate scapari de agent frigorific in interior, unitatea va arata codul de eroare ” CE ” si se va opri in mod automat.

      Functia de diagnosticare este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare.

      Unitatea interioara cantareste 9 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H) mm (940 x 205 x 275), iar cea exterioara are o greutate de 37,8 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H) mm (800 x 333 x 554).

Recomandare:

       Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

      Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat 

Aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEZI Z-Design, Inverter, 18000 BTU/h, Clasa A++, Autodiagnoza, Autocuratare, Autodetectie scurgeri freon, Sleep Mode, filtru Cold Catalyst, filtru Anti-Praf, 1W Standby