Pachet promo: Cuptor incorporabil Whirlpool New Premium AKP 237/IX/05 + Plita incorporabila Whirlpool AKM 260 IX specificatii tehnice

   Cuptorul Whirlpool AKP 237/IX/05 are un design elegant, tehnologie de ultima generatie, indispensabil în orisice bucătărie, materiale de foarte inalta calitate.

     Panoul de comanda prezinta doua butoane clasice care indeplinesc functiile de : selector de programe si termostat setare temperatura. Un display LED iti va afisa timpul ramas pana la terminarea programului, pentru ca tu sa stii cand preparatele din interior sunt gata facute.   

      Aparatul are 5 moduri de încălzire si distributie a energiei termice care vor contribui la realizarea a diferitelor feluri de mancare fara a pierde gustul si calitătile utile ale produselor. Pe langa acestea aveti la dispozitie si o functie speciala pentru a putea pregati o varietate mare de produse chiar si a unor produse congelate fara a mai astepta dezghetarea.

     Avand functia grătar si turbogril cuptor Whirlpool găteste carnea, astfel încât să nu poată fi distinsa diferenta gătitului în aer liber pe un gratar traditional, alimentele fiind crocante la exterior moi si suculente la interior.

     Aparatul are un auto timer special care iti va da posibilitatea de a alege durata timpului necesar pentru respectivul program. La finalul programului tu vei fi anuntat ca mancarea este gata, iar arzatorul se va inchide automat. Functia dospire este pentru cresterea rapida a aluaturilor. Gospodinele stiu ca pentru a avea produse de patiserie, aluatul are nevoie de ceva timp pentru a creste, insa datorita acestei functii, timpul de asteptare se va micsora iar rezultatele vor fi garantate.

     Consumul energetic pe care acest cuptor il are nu este mare, avand clasa de eficienta energetica A la un volum de 53 litri consuma 0,65Kw/h la o temperatura in cuptor de 250 grade celsius.

     Aparatul pe langa rezistenta de coacere inferioara detine si rezistenta de coacere superioara (grill) ce contribuie la rumenirea produselor alimentare. Cuptorul este dotat cu un ventilator care nu se vede ce produce o racire tangentiala atat a carcasei aparatului cat si a geamului dublu.

      Materialul din care este construita carcasa este din inox antianprenta de culoare negru/argintiu dand o dinstinctie deosebita bucatariei dumneavoastra. Ca accesorii cuptorul are un gratar combi si o tava de coacere. Dimensiunile aparatului sunt: (I x L x A) (cm): 59.7 x 59.5 x 56.4. si are o greutate de 35 Kg.

     Pachetul promotional Whirlpool, alcatuit din cuptorul New Premium AKP 237/IX/05  si plita AKM 260 IX cu alimentare pe gaz, reprezinta o alegere ideala. 

      Plita incorporabila Whirlpool este de culoare gri, avand dimensiunile standard de 4,1 x 58 x 50 cm si o greutate de 7,5 Kg. Butoanele de control sunt situate in partea dreapta, fiind foarte usor de accesat. Suprafata plitei fiind din inox antiamprenta cu design elegant este foarte usor de curatat. Gratarele sunt din otel emailat de culoare negru antracit.

     Plita dispune de o putere maxima de 7 kW fiind impartita intre 2 arzatoare mici cu o putere de 1 kW, 1 arzator mediu cu o putere de 1.65 kW si arzatorul mare, avand o putere de 3 kW. Plita dispune de aprindere electrica, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz, indicator de functionare si duze pentru GPL.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta, avand un cuptor incorporabil la pachet cu plita, este accesibil ca pret si dotat, cu destule functii de gatit: Verifica oferta pret


         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

Cuptor incorporabil Whirlpool New Premium AKP 237/IX/05 , Clasa A, 53 L, Display, Convectie, timer, inox