Pachet promo: Cuptor incorporabil Bosch HBN539E7 + Plita incorporabila Bosch POH6B6B10 specificatii tehnice

     Cuptorul electric incorporabil Bosch HBN539E7 face parte din linia middle range a producatorului german. Aceasta gama este produsa in Spania si se adreseaza clientilor care doresc un cuptor simplu si eficient.

     Cuptorul cu un volum mare de 67 de litri, avand 4 nivele de coacere, are temperatura reglabila, de la 30 grade – 300 grade, fiind recomandat familiilor numeroase, pensiuni etc. Aparatul, va putea înlocui cu succes vechiul cuptor de la aragaz si vei simti imediat diferenta de calitate in procesul de coacere. Are un design ultra modern, materiale de foarte inalta calitate. Panoul de control al aparatului este pozitionat in partea de sus si este format din doua butoane rotative mari si un afisal LCD la mijloc. Afisajul este negru iar informatiile de pe el sunt inscriptionate pe fond rosu.

     In jurul butoanelor de selectie sunt pictograme intuitive care va ajuta sa manevrati cu usurinta cuptorul.

      Cuptorul incorporabil Bosch cu alimentare electrica, confera un plus de siguranta in coacerea completa si uniforma a preparatelor. Bosch HBN539E7 este un produs ce se incadreaza intr-un inalt standard de energie, anume clasa A++ cu un consum de energie de 0,79Kw/h si puterea de 2900W. Usa este din sticla neagra si are deschidere rabatabila, ceea ce inseamna ca va fii usor sa o deschizi sau sa o inchizi.

     Cuptorul electric Bosch are 8 functii putand fi utilizat pentru o multitudine de retete culinare. Se incalzeste rapid eficientizand timpul de coacere. Ca functie speciala cuptorul il putem folosi pentru a prepara pizza, produse din carne sau legume la grill.

     Grill-ul este combi, avand suprafata mare sau mica. Tot aici vei putea intalni functie de decongelare – perfecta pentru a dezgheta rapid alimentele recent scoase din congelator. Incalzirea cuptorului se face atat in partea de sus cat si prin partea de jos.

     Pentru cei care au copii, acest model vine echipat cu un sistem de blocare a accesului. Modul de gatit 3D asigura o functionare multidimensionala prin activarea tuturor elementelor de incalzire in mod simultan, ce face posibila prepararea a pana la 3 feluri de mancare, diferite in acelasi timp. Acest model beneficiaza de functia de curatare catalitica, fiind o functie care ajuta la curatarea acestuia cu un efort minim,  prezenta doar pe peretele din spate al cuptorului.

      Dimensiunile modelului sunt de: 59.5 x 59.5 x 54.8 cm, iar greutatea de 34 de kg. Accesoriile din dotare se compun din: suporturile telescopice cuptor.Pachetul promotional Bosch, alcatuit din cuptorul HBN539E7 si plita POH6B6B10 cu alimentare pe gaz, reprezinta o alegere ideala.

     Plita incorporabila Bosch este de culoare negru antracit, avand dimensiunile standard de 4,5 x 59 x 52 cm si o greutate de 12 Kg. Butoanele de control sunt situate in partea dreapta, fiind foarte usor de accesat. Suprafata plitei fiind din sticla securizata neagra cu design elegant este foarte usor de curatat. Suporturile independente sunt din otel emailat de culoare negru antracit.

     Plita dispune de o putere maxima de 7 kW fiind impartita intre 1 arzator mic cu o putere de 1 kW, 2 arzatoare medii cu o putere de 1.7 kW si arzatorul mare tip Wok, avand o putere de 3,3 kW. Plita dispune de aprindere electrica integrat, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz si duze pentru GPL.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta, avand un cuptor incorporabil la pachet cu plita, este accesibil ca pret si dotat, cu destule functii de gatit:  Verifica oferta pret

     Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

 

Cuptor incorporabil Bosch HBN539E7, Electric, 67 l, Convectie, Curatare catalitica, Clasa A-20%, Inox