Pachet promo: Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 6610 WA + Plita incorporabila Whirlpool GOA 6425 WH specificatii tehnice

     Pentru rezultate excelente in bucatarie aveti nevoie de un ajutor pe masura. Cuptoarele incorporabile cu alimentare electrica au devenit un standard in bucatariile moderne. Acesta sunt mai performante, mai eficiente si dotate cu numeroase functii.

     Cuptor electric Whirlpool AKZ 6610 WA este o optiune pentru o astfel de solicitare. Design-ul de culoare alb este potrivit pentru un produs de ultima generatie. Afisajul LCD de dimensiuni generoase pozitionat frontal impreuna cu controlul mecanic actionat de doua butoane tip push-up, indeplinesc functiile de : selector de programe, timer si termostat setare temperatura. Capacitatea cuptorului este 73 de litri suficienta insa oricarei operatiuni culinare sau unei familii numeroase. Whirlpool AKZM 6610 WA este un produs ce se incadreaza intr-un inalt standard de energie, anume clasa A+ cu un consum de energie de 0,91Kw/h.

       Tehnologia al 6-lea simt, cu care este dotat cuptorul consta in adaptarea automata a intensitatii de incalzire precum si a duratei procesului de gatit, in functie de tipul de produs preparat. Folosind aceasta tehnologie, cuptorul monitorizeaza procesul de preparare a mancarii, oferind un feedback constant pe afisajul mare LCD. Tot acolo vei gasi informatii legate de timpul ramas pana la finalizarea programului, temperatura din interior sau functiile setate.

     Pe partea de specificatii acest model se poate lauda cu 8 functii, motiv pentru care acest aparat e considerat ca fiind multifunctional. Tot aici vei putea intalni functie de decongelare – perfecta pentru a dezgheta rapid alimentele recent scoase din congelator.

     Acest cuptor vine cu urmatoarele imbunatatiri: Ready 2 Cook (functie care permite obtinerea de economii de pana la 25% din timpul de preparare si pana la 20% energie), Maxi Cooking (aceasta functie face ca alimentele sa fie mai crocante), Cook 3 (presupune gatirea simultana pe 3 nivele a trei feluri diferite de mancare), Soft Closing(inchiderea amortizata a usii). Functia timer permite setarea timpului de gatire, intrerupand alimentarea atunci cand minutele programate au expirat.

     Timerul poate fi setat pentru intervale de timp de pana la 120 de minute, temperatura maxima a cuptorului fiind de 250 de grade. Cu ajutorul iluminarii interioare vei putea verifica stadiul in care se afla preparatele din cuptor, fara a fi necesar sa deschizi usa acestuia.

     Daca ai copii mici prin preajma, nu trebuie sa-ti faci griji in privinta acestora, deoarece nimic rau nu se poate intampla odata ce-ai setat functia de blocare acces copii.

     Dimensiunile modelului sunt de: 59.5 x 59.5 x 56.4 cm, iar greutatea de 35,5 de kg. Usa este confectionata din sticla, avand un sistem de deschidere foarte bine realizat Soft Closing.

     Tehnologia Soft Closing ( Inchidere amortizata a usii) presupune un mecanismul special, amplasat in usa, ce impiedica producerea oricarui zgomot puternic la inchiderea acesteia.

      Cuptorul este dotat cu ghidaje telescopic ce permit scoaterea tavilor fara dificultate pe mai multe nivele. 

     Accesoriile din dotare se compun din: 1 tavi de coacere  si ghidaje telescopice cuptor.

      Plita incorporabila Whirlpool GOA 6425 WH este de culoare alb, avand dimensiunile standard de 4,9 x 59 x 51 cm si o greutate de 12,5 Kg. Butoanele de control sunt situate in partea frontala, fiind foarte usor de accesat. Gratarele plitei sunt din fonta.

     Suprafata plitei fiind din cristal tratat termic este foarte usor de curatat. Arzatoarele, 4 la numar, au diferite puteri.

     Arzatorul mic are o putere de 1 kW, cele 2 arzatoare medii au o putere de 1.75 kW si arzatorul mare are o putere de 3,5 kW. Plita dispune de aprindere electrica integrata, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta, avand un cuptor incorporabil la pachet cu plita, este accesibil ca pret si dotat, cu destule functii de gatit: Verifica oferta pret


         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret

redus

Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 6610 WA, Electric, 73 l, Multifunctional, Clasa A+, 8 functii, Alb