Pachet promo: Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 6610 IXL + Plita incorporabila Whirlpool ACM 802/NE specificatii tehnice

     Pentru rezultate excelente in bucatarie avem nevoie de un cuptor incorporabil cu alimentare electrica. Acestea sunt mai performante, mai eficiente si dotate cu numeroase functii.

     Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 6610 IXL are un numar impresionant de functii, design ultra modern, materiale de foarte inalta calitate. 

     Afisajul LCD de dimensiuni generoase pozitionat frontal impreuna cu controlul electronic de actionare tip push-up fac ca acest aparat sa arate exceptional. Panoul de comanda este format din butoane usor de folosit intrucat fiecare are deasupra o pictograma cu functia pe care o indeplineste.

     Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 6610 IXL este alimentat electric si ii confera un plus de siguranta in coacerea completa si uniforma a preparatelor. Capacitatea cuptorului este de 73 litri cu 5 nivele de coacere si 3 rezistente electrice de coacere (in partea superioara, inferioara si inelara in jurul ventilatorului pe peretele din spate).  

     Cuptorul mai este dotat si cu un ventilator de racire care nu se vede si are rolul de a raci tangential carcasa si usa cuptorului. Interiorul cuptorului este iluminat, așa că vei avea o vizibilitate foarte bună asupra preparatelor, fără a mai fi nevoie să deschizi ușa. Cuptorul oferă un număr impresionant de 15 funcții de coacere motiv pentru care acest aparat e considerat ca fiind multifunctional. Printre funcții se numără una specială pentru pizza sau pâine, una pentru decongelare și una pentru gătirea bucăților mari de carne. Aceasta functie Maxi Cooking, folosește în principal elementul de încălzire de pe plafon, făcând alimentele mult mai crocante.

     Timerul este folosit pentru a controla durata de preparare a alimentelor. Whirlpool AKZM 6610 IXL este un produs ce se incadreaza la un inalt standard de energie, anume clasa A++ avand un consum de energie la gatit conventional de 0,89 Kw/h.  Tehnologia al 6-lea simt consta in adaptarea automata a intensitatii de incalzire precum si a duratei procesului de gatit, in functie de tipul de produs preparat.  

     Acest cuptor vine cu urmatoarele imbunatatiri: panelul este construita din otel inox ixelium care e un material nou. Gratie aplicarii exclusive a nanotehnologiei la otel, curatarea acestei suprafete iXelium™ este rapida si usoara: suprafata sa respinge apa si previne atasarea reziduurilor alimentare.

     Geamul de protectie este compus din trei straturi, cu sistem usa rece si blocare acces copii. Accesoriile din dotare se compun din: tava de coacere si suporturi telescopice.    

     Aparatul are dimensiunile de 59.5 x 59.5 x 56.4 cm, fiind perfect încorporabil si putând fi plasat atât într-un corp inferior din mobila de bucătărie, cât si într-un spatiu superior din cadrul acesteia, deasupra blatului. Dupa terminarea ciclului de coacere, racirea si curatarea aparatului se face manual foarte usor datorita tehnologiei revolutionare iXelium. 

      Pachetul promotional Whirlpool, alcatuit din cuptorul AKZM 6610 IXL si plita ACM802/NE, reprezinta o alegere ideala.

       Plita Whirlpool ACM802/NE cu inductie are un design la fel de elegant ca si al cuptorului, avand o suprafata din sticla ceramica de culoare negru antracit.   

      La plitele cu inducție, gradul de uzură al vaselor este aproape inexistent în timp, pentru că acestora nu li se aplică nicio căldură. Sub „ochiul” de gătit se află un electromagnet care transformă practic vasul de gătit într-un generator de căldură.

     Pe plita cu inducție poți folosi orice vas care este conductor magnetic, dar vasele speciale pentru plitele cu inducție au funduri mai groase pentru o eficiență mai mare. Nu vor funcționa însă niciodată vasele din aluminiu. În doar câteva secunde vei aduce la fierbere un litru de lichid, iar temperatura rămâne constantă pe tot decursul gătitului. Cele patru zone de gatit sunt dispuse in asa maniera incat veti putea apela la utilizarea simultana a acestora.

     Plita are dimensiunile standard de 5,6 x 58 x 51 cm si o greutate de 12,5 Kg. 

     Plita dispune de o putere maxima de 7 kW fiind impartita intre doua arzatoare mici cu o putere de 1,2 kW fiecare, un arzator mediu cu o putere de 1,8 kW si un arzatoar mare avand o putere de 2,2 kW. 

      Modul de control al functionari se face cu ajutorul tastelor de tip touch, ce actioneaza timer-ul electroniccronometrul  programator dar si sistemul de protectie pentru copii.

     Rezultatele utilizari plitei sunt sprijinite de prezenta posibilitatii de temporizare a functionarii fiecarui arzator, dar si de avertizare pana in momentul raciri lor complete.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta, avand un cuptor incorporabil la pachet cu plita, este accesibil ca pret si dotat, cu destule functii de gatit:  Verifica oferta pret


         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

 

Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 6610 IXL, Electric, Multifunctional, 73 l, Grill, Clasa A-20%, LCD, Inox iXelium