Pachet promo: Cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 6270 IX + Plita incorporabila Whirlpool ACM800/NE specificatii tehnice

      DirecTOUCH, rezultate perfecte doar prin atingere – Acest modul electronic inovator a revolutionat functionarea afisajelor cu comenzi prin atingere din noua generatie de plite si cuptoare incorporabile Whirlpool.

      Cuptor electric Whirlpool AKZ 6270 IX este o optiune pentru o astfel de solicitare. Design-ul este potrivit pentru un produs de ultima generatie.    

     Afisajul LCD de dimensiuni generoase impreuna cu controlul electronic de tip touch inlocuiesc cu brio clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate.

     Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ 6270 IX cu alimentare electrica, ii confera un plus de siguranta si coacerea completa si uniforma a preparatelor. Capacitatea cuptorului este 60 de litri suficienta insa oricarei operatiuni culinare. Whirlpool AKZ 6270 IX este un produs ce se incadreaza intr-un inalt standard de energie, anume clasa A cu un consum de energie de 0,87Kw/h.

     Tehnologia al 6-lea simt consta in adaptarea automata a intensitatii de incalzire precum si a duratei procesului de gatit, in functie de tipul de produs preparat. Datorita acesteia, cuptorul monitorizeaza procesul de preparare a mancarii, oferind un feedback constant pe afisajul mare LCD. Tot acolo vei gasi informatii legate de timpul ramas pana la finalizarea programului, temperatura din interior sau functiile setate. Pe partea de specificatii acest model se poate lauda cu 16 functii, motiv pentru care acest aparat e considerat ca fiind multifunctional. Tot aici vei putea intalni functie de decongelare – perfecta pentru a dezgheta rapid alimentele recent scoase din congelator.

     Acest cuptor vine cu urmatoarele imbunatatiri: Ready 2 Cook (functie care permite obtinerea de economii de pana la 25% din timpul de preparare si pana la 20% energie), Maxi Cooking (aceasta functie face ca alimentele sa fie mai crocante), Turbo Grill (aceasta functie este perfecta pentru prajirea pe gratar a feliilor groase de carne), Cook 3 (presupune gatirea simultana pe 3 nivele a trei feluri diferite de mancare), Soft Closing(inchiderea amortizata a usii). Functia timer permite setarea timpului de gatire, intrerupand alimentarea atunci cand minutele programate au expirat.

     Timerul poate fi setat pentru intervale de timp de pana la 120 de minute, temperatura maxima a cuptorului fiind de 250 de grade. Cu ajutorul iluminarii interioare vei putea verifica stadiul in care se afla preparatele din cuptor, fara a fi necesar sa deschizi usa acestuia.

     Dimensiunile modelului sunt de: 59.5 x 59.5 x 56.4 cm, iar greutatea de 40 de kg. Usa este confectionata din sticla, avand un sistem de deschidere foarte bine realizat Soft Closing.

     Tehnologia Soft Closing ( Inchidere amortizata a usii) presupune un mecanismul special, amplasat in usa, ce impiedica producerea oricarui zgomot puternic la inchiderea acesteia. Whirlpool beneficiaza de functia de curatare pirolitica, fiind o functie a cuptorului incorporabil care ajuta la curatarea acestuia cu un efort minim. Principiul de functionare este simplu: interiorul cuptorului este incalzit la 500°C in acest fel fiind arse complet toate urmele de grasime si de mancare. Din ratiuni de siguranta nu vei putea deschide usa cuptorului pana ce procesul de curatare automat nu s-a terminat si cuptorul nu s-a racit. Odata ce programul s-a incheiat si cuptorul s-a racit este foarte usor sa stergi resturile arse cu un burete ud si o carpa moale absorbanta. Astfel, interiorul se mentine impecabil de fiecare data.

     Cuptorul este dotat cu ghidaje telescopic ce permit scoaterea tavilor fara dificultate pe mai multe nivele. 

     Accesoriile din dotare se compun din: 2 tavi de coacere, 1 gratar si ghidaje telescopice cuptor.

     Pachetul promotional Whirlpool, alcatuit din cuptorul AKZ 6270 IX si plita ACM800/NE, reprezinta o alegere ideala.

      Plita Whirlpool ACM800/NE cu inductie are un design la fel de elegant ca si al cuptorului, avand o suprafata din sticla ceramica de culoare negru antracit.   

      La plitele cu inducție, gradul de uzură al vaselor este aproape inexistent în timp, pentru că acestora nu li se aplică nicio căldură. Sub „ochiul” de gătit se află un electromagnet care transformă practic vasul de gătit într-un generator de căldură.

     Pe plita cu inducție poți folosi orice vas care este conductor magnetic, dar vasele speciale pentru plitele cu inducție au funduri mai groase pentru o eficiență mai mare. Nu vor funcționa însă niciodată vasele din aluminiu. În doar câteva secunde vei aduce la fierbere un litru de lichid, iar temperatura rămâne constantă pe tot decursul gătitului. Cele trei zone de gatit sunt dispuse in asa maniera incat veti putea apela la utilizarea simultana a acestora.

     Plita are dimensiunile standard de 5,2 x 58 x 51 cm si o greutate de 12,5 Kg. 

     Plita dispune de o putere maxima de 5 kW fiind impartita intre un arzator mic cu o putere de 1,2 kW, un arzator mediu cu o putere de 1,8 kW si un arzatoar mare avand o putere de 2,2 kW. 

      Modul de control al functionari se face cu ajutorul tastelor de tip touch, ce actioneaza timer-ul electroniccronometrul  programator dar si sistemul de protectie pentru copii.

     Rezultatele utilizari plitei sunt sprijinite de prezenta posibilitatii de temporizare a functionarii fiecarui arzator, dar si de avertizare pana in momentul raciri lor complete.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta, avand un cuptor incorporabil la pachet cu plita, este accesibil ca pret si dotat, cu destule functii de gatit: Verifica oferta pret


         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus


Cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 6270 IX, Electric, 6th Sense, MF16, 65 l, Clasa A+, Curatare pirolitica, Design Absolute, Inox Antiamprenta