Aparat de aer conditionat Osaka OHW12IG5 specificatii tehnice

     Majoritatea aparatelor de aer conditionat existente pe piata poseda filtre puternice care imbunatatesc procesul de retinere a prafului si ajuta la o mai buna retinere a bacteriilor si a polenului.

     Un astfel de sistem poate duce la prevenirea crizelor de astm, alergiilor si bolilor respiratorii asociate poluarii. Modelul Osaka OHW12IG5 face parte din aceasta categorie.

      Un astfel de sistem ultra-modern si econom de culoare alb cu telecomanda si ecran de tip LCD ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire si incalzire de 12000 BTU, fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 35 mp.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, avand clasa A++, cu un consum de nom/min/max 0,997/0,120/1,400 W/h la racire si clasa A+ cu un consum de nom/min/max 0,942/0,120/1,500 W/h la incalzire. 

     La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament extraordinar SEER de 6,1 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Osaka, cu emisii de CO2 mai scăzute. 

      Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,1 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4 KW.

     Aparatul dispune de tehnologia inverter, compresorul functionand gradual, obtinandu-se o eficientizare de pana la 30-40% fata de clasicele compresoare, On/Off. De asemenea compresorul include si o valva de expansiune electronica de inalta eficienta pentru a controla fluxul de refrigerare, dar si un ventilator axial cu design optimizat si diametru mare. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot de 42 dB la treapta a 4 de ventilareSistemul de filtrare include efecte puternice anti-virus, anti-bacteriene si deodorizante. Experienta acumulata de producator cu toate dispozitivele de filtrare anterioare a condus la acest dispozitiv extrem de eficient, care purifica aerul, fără a reduce capacitatea fluxului de aer al unității interne. Cu acest sistem de filtrare, aerul devine mai pur, mai proaspat si mai sanatos asigurand un confort optim pentru întreaga familie. Acest filtru cu insertii din argint care are un puternic efect anti-bacterian distrugand pana la 99,9% din bacterii si un efect anti-viral. Acest filtru are un puternic efect dezodorizant, absoarbe si descompune: fumul, mirosul de amoniac, substante volatile organice, mirosurile de alimente si mirosurile neplacute. In plus filtrul inhiba formarea formarea mucegaiului si a ciupercilor.

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +24°C. La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului.  

     Timer-ul si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Osaka, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte cu debite de (290, 410, 490, 560), fara sa-i modifice temperatura.

      Functia de (dezumidificare si antimucegai) isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Scopul acestei functii este de a usca interiorul evaporatorului si de a preveni mucegairea lui (din cauza depunerii de apa) si degajarii unui miros neplacut si extrage şi elimină din aerul camerei umezeala in cantitate de 1,4 l/h condens.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Dezghetare automata: Când temperatura exterioară este redusă dar există umiditate ridicată, după o funcţionare îndelungată se va forma gheaţă pe unitatea exterioară, care va afecta efectul de încălzire. In acest moment se va activa automat funcţia de dezgheţare iar funcţionarea încălzirii se va opri timp de 10 min odata la 50 de min. Functia de autodetectare a pierderilor de refrigerant atunci cand sunt detectate scapari de agent frigorific, unitatea va arata eroare cod ” CE ” si se va opri in mod automat. Aceasta functie poate proteja compresor de a fi afectat de temperaturile ridicate din cauza scapari de agent frigorific.

     Tehnologia inteligenta a aparatului de climatizare Osaka face posibila reducerea consumului de energie electrica de la 4-5 W la 1 W in stand-by, conducand la o economie de energie de 66%. 

     Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

       Unitatea interioara cantareste 9 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 790 x 275 x 200, iar cea exterioara are o greutate de 34 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 842 x 363 x 645, avand si kit de instalare.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 3 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat 

Aparat de aer conditionat Osaka Inverter OHW12IG5 12000 BTU, Clasa A++, I Feel, Auto-diagnoza, Auto Restart, Mod Turbo, Design Slim