Aparat de aer conditionat Haier, AS24TD2HRA/1U24EE8ERA

     Atunci cand este frig ne dorim sa vina vara, iar atunci cand este cald ne dorim sa vina un anotimp mai racoros. De cand au aparut aparatele de aer conditionat, aceste dorinte se indeplinesc, creand confortul termic dorit indiferent de temperatura mediului exterior. Un model extrem de avantajos este aparatul de aer condiționat Haier AS24TD2HRA/1U24EE8ERA ce dispune in plus și de tehnologia Inverter care este o inovaţie reală în domeniul climatizării.

     Această tehnologie are două beneficii clare: prin reducerea timpului de pornire al sistemului, ajungand mult mai rapid la temperatura solicitată si reducerea consumul de energie cu 30% fără a fi nevoie de oprirea și repornirea compresorului tot timpul, în comparaţie cu un sistem tradiţional cu pornire/oprire.

     Aparatul are un design modern ce se potriveste oricarei incaperi datorita culorii albe a unitatii interioare. Unitatea interioară prezintă și un afișaj de tip LED, ce indică câteva date referitoare la selecțiile realizate cu ajutorul telecomenzii, fiind usor de utilizat chiar și de persoanele mai neexperimentate.

     Aparatul are o capacitate de răcire de 22520(6820 – 26960) BTU și o capacitate de încălzire de 24400(8190 – 29010) BTU, fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 70 mp.

     Modelul Haier se încadrează în clasa de energie A la încălzire, avand un consum anual de 1904 kWh/an si clasa de energie A++ la modul racire cu un consum de 342 kWh/an. Consumul energetic de functionare al aparatului este la modul incalzire nom/min/max de 1980(500 – 2900)W/h iar la modul racire este nom/min.max de 2360(480 – 2700)W/h.

    Este un consum destul de mic pentru un aparat de aer conditionat iar acest lucru este posibil datorita tehnologiei Inverter cu care acesta este dotat.

     Tehnologia Inverter, presupune un consum redus de energie, îmbunătăţind totodată confortul în momentul utilizării. Mai exact de îndată ce se ajunge la temperatura dorită, compresorul continuă să funcționeze, dar cu un consum redus la maxim. În felul acesta temperatura din cameră va rămâne constantă. Aparatul de aer conditionat Haier inverter este ultra silentios, optimizeaza tehnologia de control al zgomotului, prin ajustarea frecventei compresorului, controlul vitezei ventilatorului si designul fluxului de aer, diminuand nivelul de zgomot chiar sub 20 db(A) la capacitatea de 9000 btu cu setarile speciale QUIET avand un zgomot secvential de (30, 37, 43, 47) dB

      La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament extraordinar SEER de 7 la racire si de 3,9 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Haier, cu emisii de CO2 mai scăzute. 

      Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 7 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 3,9 KW. 

      Filtrele aparatului conditionat sunt capabile sa elimine din incapere orice factor poluant mucegai sau alergen (praf, polen, bacterii, microbi, impuritati), cu o mare eficacitate. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald). 

     Timer-ul si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Haier, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.  

      Funcţia de ventilaţie cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte cu un debit maxim de 1100 mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

      Functia de dezumificare isi dovedeste utilitatea atat in zilele caniculare de vara, cat si in lupta zilnica impotriva mucegaiului. Interesant este ca aceasta poate functiona independent de modificarea temperaturii din incapere,eliminand 2,8 l/h condens.     

     Functia de incalzire se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -15° C.

      Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Auto Cleaning interiorul aparatului de aer conditionat este intretinut prin uscarea schimbatorului de caldura, aceasta functie de curatare automata elimina toate substantele care pot fi daunatoare pentru organismul uman.

      Aparatul este dotat cu functia de detectare a pierderilor agentului frigorific, autodiagnoza a unei defectiuni si autoprotectie ce presupune semnalarea timpurie a problemelor de functionare sau activitati anormale ale compresorului.

      Modelul detine si functia health air ce directioneaza aerul rece catre tavan (in faza de racire) si aerul cald catre pardoseala (in faza de incalzire) cu memorarea unghiului de beleiaj. Unitatea interioara cantareste 13 kilograme avand dimensiunile de (1009 x 225 x 318) mm, iar cea exterioara are o greutate de 45,5 kilograme cu dimensiunile de (860 x 308 x 730) mm. 

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat 

Aparat de aer conditionat Haier Tundra, AS24TD2HRA/1U24EE8ERA, Inverter, 24000 BTU, Clasa A++, Auto restart, Intelligent air, Ultra Silentios, Somn confortabil