Aparat de aer conditionat Haier, AS18TD2HRA/1U18EE8ERA specificatii tehnice

     Folosirea aparatelor de aer conditionat aduc beneficii prin crearea unei atmosfere placute, ce presupune: un somn odihnitor, iar la trezire o stare de bine, de odihna.

     Un model extrem de avantajos este aparatul de aer condiționat Haier AS18TD2HRA/1U18EE8ERA ce dispune in plus și de tehnologia Inverter care este o inovaţie reală în domeniul climatizării.

     Această tehnologie are două beneficii clare: prin reducerea timpului de pornire al sistemului, ajungand mult mai rapid la temperatura solicitată si reducerea consumul de energie cu 30% fără a fi nevoie de oprirea și repornirea compresorului tot timpul, în comparaţie cu un sistem tradiţional cu pornire/oprire.

     Aparatul are un design modern ce se potriveste oricarei incaperi datorita culorii albe a unitatii interioare. Unitatea interioară prezintă și un afișaj de tip LED, ce indică câteva date referitoare la selecțiile realizate cu ajutorul telecomenzii, fiind usor de utilizat chiar și de persoanele mai neexperimentate.

     Aparatul are o capacitate de răcire de 18000 BTU și o capacitate de încălzire de 17750 BTU, fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 50 mp. Modelul Heinner se încadrează în clasa de energie A+ si A++, atât la încălzire, cât și la răcire avand un consum maxim de 1440 W pentru incalzire și 1570 W pentru racire. Este un consum destul de mic pentru un aparat de aer conditionat iar acest lucru este posibil datorita tehnologiei Inverter cu care acesta este dotat. Tehnologia Inverter, presupune un consum redus de energie, îmbunătăţind totodată confortul în momentul utilizării. Mai exact de îndată ce se ajunge la temperatura dorită, compresorul continuă să funcționeze, dar cu un consum redus la maxim. În felul acesta temperatura din cameră va rămâne constantă.

     La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament extraordinar SEER de 7,6 la racire si de 4,2 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Haier, cu emisii de CO2 mai scăzute. 

      Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 7,6 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4,2 KW. 

ᐈ Randamentul unui aparat de aer conditionat » Recomandari 10pelinie.ro

      Elementul de filtrare al acestui aparat de foarte buna calitate include un filtru lavabil pentru praf, polen si acarienii. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Functia de incalzire se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -15° C. In plus aparatul are tehnologia Hot Start ce permite ca la inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu transmite flux de aer rece la inceperea procesului.

     Modulul Sleep/Night are rolul de a asigura un somn linistit pe timp de noapte, cu un consum energetic cat mai redus. Aparatul de aer conditionat Haier va modifica temperatura cu cate 1 grad Celsius pe ora, in primele 2 ore, urmand a o mentine constanta pentru urmatoarele 6 ore. Astfel nu veti resimti schimbari bruste de temperatura si nici nu veti fi deranjati de zgomotul rezultat, intrucat acesta trece automat pe un modul silent.

     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte cu un debit maxim de 820 mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

      Functia de dezumidificare este utila atat in lupta cu mucegaiul, cat si in zilele toride de vara, cand umiditatea excesiva creeaza cel mai mare disconfort. Interesant este ca aceasta poate functiona independent de modificarea temperaturii din incapere, eliminand 1,8 l/h condens.

     Functia Jet Cool aparatul de aer conditionat Haier ofera flux de aer optimizat de mare viteza, care poate raci repede si uniform camera in toate directiile.

     Dezghetare automata: Când temperatura exterioară este redusă dar există umiditate ridicată, după o funcţionare îndelungată se va forma gheaţă pe unitatea exterioară, care va afecta efectul de încălzire. In acest moment se va activa automat funcţia de dezgheţare iar funcţionarea încălzirii se va opri timp de 10 min odata la 50 de min.

     Timer-ul 24h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Haier, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia de autodetectare a pierderilor de refrigerant atunci cand sunt detectate scapari de agent frigorific, unitatea va arata eroare cod ” CE ” si se va opri in mod automat. Aceasta functie poate proteja compresor de a fi afectat de temperaturile ridicate din cauza scapari de agent frigorific. In plus are si functia autodiagnoza a unei defectiuni si autoprotectie ce presupune semnalarea timpurie a problemelor de functionare sau activitati anormale ale compresorului.

      Aparatul de aer conditionat Haier intra automat intr-un regim de economie energetica, atunci cand se afla pe stand-by, acesta reusind o eficientizare de pana la 80%, consumand doar 1 W. Aparatul de aer conditionat Haier dispune si de o functie de memorare a unghiului de baleiaj. Aceasta tine minte ultima pozitie setata inainte de inchidere si o adopta automat la redeschidere. 

      Modelul detine si functia health air ce directioneaza aerul rece catre tavan (in faza de racire) si aerul cald catre pardoseala (in faza de incalzire) cu memorarea unghiului de beleiaj. Ca poluare fonica aparatul se incadreaza in normele europene Super Quiet I, astfel nivelul de zgomot al unitatii exterioare este de 52 dB, iar unitatea interioara pe cea mai puternica dintre cele 4 trepte, atinge 44 dBUnitatea interioara cantareste 13 kilograme avand dimensiunile de (1008 x 225 x 318) mm, iar cea exterioara are o greutate de 33 kilograme cu dimensiunile de (780 x 245 x 640) mm. 

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat 

Aparat de aer conditionat Haier Tundra, AS18TD2HRA/1U18EE8ERA, Inverter, 18000 BTU, Clasa A++, Auto restart, Intelligent air, Ultra Silentios, Somn confortabil