Pachet Aparat de aer conditionat Zass ZAC12/IP Inverter specificatii tehnice

     Daca in prezent este mai racoare, se stie ca vor urma si zile toride de nesuportat ce insotesc lunile de vara din zona noastra. Omul prevazator se pregateste din timp pentru aceasta perioada pentru a nu avea surprize neplacute. Util în acest caz este achizitia unui aparat de aer condiționat care să ne asigure condiții pentru a avea o vară cât mai plăcută. Astazi va prezint un model foarte convenabil atat ca pret dar si ca functii, fiind vorba despre modelul ZAC 12/IP, produs de ZASS, o companie germana fondata in Germania in anul 1982 si devenita lider mondial in prezent.

     Acest aparat din punct de vedere al designului se prezinta echipat cu un display de tip LED în partea dreaptă, ce afișează programul folosit iar mai jos va indica temperatura setata. Telecomanda are un display tip LED unde va sunt indicate toate setarile facute iar butoanele prezente sunt foarte intuitive. Acest model foloseste un compresor Panasonic, adica un compresor de calitate, facut sa tina o viata intreaga. Avand o capacitate de racire de 12.500 BTU acest aparat este perfect pentru un apartament cu 1 sau chiar 2 camere. La racire acesta se incadreaza in clasa energetica A+ cu un consum de numai 1.090(340 – 1400)wati. Capacitatea de incalzire a aparatului este de 13.000 BTU avand clasa energetica A+ cu un consum energetic de 990(420 – 1350)wati. Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, cu un consum anual de 219 kWh/an la racire si de 1050 kWh/an, cu afisare pe displey-ul aparatului si telecomanda. Aparatul fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 30-35 mp.

     Tehnologia Inverter, presupune un consum redus de energie, îmbunătăţind totodată confortul în momentul utilizării. Mai exact de îndată ce se ajunge la temperatura dorită, compresorul continuă să funcționeze, dar cu un consum redus la maxim. În felul acesta temperatura din cameră va rămâne constantă. ZAC 12/IP fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, unitatea de interior a aparatului de aer conditionat produce un zgomot secvential de (40, 42, 47, 50)dB.

     Compresorul cu care este dotat aparatul a fost proiectat special pentru a atinge standardele SEER, fiind instalat in cele mai solicitante medii din intreaga lume. Acumulatorul este capabil sa asigure cantitati generoase de agent frigorific necesar in cazul instalari aparatului cu trasee lungi de conducte frigorifice.

      La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament foarte bun SEER de 5,6 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Zass ZAC12/IP, cu emisii de CO2 mai scăzute.

      Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Mai pe intelesul tuturor adică, la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 5,6 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4 KW in cursul unui sezon.     Elementul de filtrare ale acestui aparat de foarte buna calitate este format dintr-un filtru de praf si carbon activ necesar pentru neutralizarea bacteriilor, virusilor, alergenilor si mirosurilor neplacute. 

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald). 

     Timer-ul si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare, ZAC 12/IP ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare. 

     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte cu un debit maxim de 500 mc, fara sa-i modifice temperatura.

     Functia de dezumificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara, limitand dezvoltarea microorganismelor si a mucegaiului si marind senzatia de confort termic. Cu această funcţie aparatul de aer condiţionat extrage şi elimină din aerul camerei umezeala in cantitate de 1,3 l/h condens. 

      Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, asigurându-vă un somn plăcut şi odihnitor.

     Functia  Auto Swing  ce regleaza automat directia fluxului de aer, asigurand diferente minime ale temperaturii intre diferite zone ale incaperii. 

     Auto Cleaning interiorul aparatului de aer conditionat este intretinut prin uscarea schimbatorului de caldura, imediat după oprire pentru a nu permite dezvoltarea bacteriilor și mucegaiurilor, reducând semnificativ mirosul și necesitatea curățării aparatului.

     Unitatea interioara cantareste 10 kilograme avand dimensiunile de (800 x 280 x 190) mm, iar cea exterioara are o greutate de 28 kilograme cu dimensiunile de (812 x 256 x 540) mm.

     Pachetul contine cele doua unitatii ale modelului ZAC 12/IP, telecomanda si Consola Zass  ZACB 01 de prindere unitate externa.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Pachet Aparat de aer conditionat Zass ZAC12/IP Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Auto-Restart, Dezumidificare, Auto Curatare, Filtru cu Carbon Activ, Compresor Panasonic, cu consola de prindere unitate exterioara Zass ZACB01